Connect with us

Hír

Hétfő esti hírek – Megint lázban az Eagles

A tampering időszak legaktívabb csapata egyelőre a Dolphins, akik felvették a kapcsolatot az Eagles csapatával Maxwell elcserélésével kapcsolatban. Előzetesen csak a corner elcseréléséről volt szó, de hamarosan kiderült, hogy Kiko Alonsot is bevonnák az üzletbe. A felek álláspontjai annyira közel álltak egymáshoz, hogy fél óra után a cserét nyélbe is ütötték, Alonso és Maxwell tehát Floridába teszi át székhelyét. Az Eagles pedig draftcetlikkel fog gazdagodni és lehet Tahir Whitehead személyében keresik Kiko pótlását.

alonsé

 

Az Eagles nem állt meg ennyinél, DeMarco Murray-t elcserélték a Tennessee Titans csapatával. A legfrissebb hírek szerint megfelelő ajánlatért a másik RB, Ryan Mathews is eladó

 

Az Indianapolis Colts megtartotta a TE Dwayne Allent. A szerződés 4 éves, 29,4 millió dollárt ér, amiből 12 milliót az első évében kap kézhez. Bár csak 16 elkapása volt tavaly, TE listánkon ő volt az első.

 

A Redskins nagy pénzfelszabadítás akcióba kezdett. Először gyakorlatilag is megváltak Robert Griffintől, akivel majdnem visszanyerték Cousins árát (16,2 millió) majd megszabadultak a veterán Goldsontól, mellyel 8 milliót spóroltak dead money nélkül. Ezzel párhuzamosan Jeron Johnson és Jason Hatcher is lapátra került, további  milliókat szabadítva a kasszába.

 

Az egyik legtöbbet emlegetett név, nem nagy meglepetésre Bruce Irviné, akit állítólag a Jaguars és a Falcons vinne, de a legnagyobb jelentkező a Cardinals.

 

A támadófalemberek körül nagy az érdeklődés. Jahri Evanst a Bills csapatával hozták hírbe, ahol Incognito jövője továbbra is kérdéses. A támadófal megerősítése továbbra is az elsőszámú prioritás Rex Ryan csapatában. Chris Clark pedig állítólag több csapattal is kapcsolatba lépett, de a Texans nem akarja elengedni. Alex Mack felől  a Falcons érdeklődik. Mike Remmers pedig második körös tendert kapott a Pantherstől.

 

Az Atlanta védőfalembere, Adrian Clayborn iránt a Giants, a Dolphins, a Jaguars és a Cowboys is élénken érdeklődik. A legkomolyabb kérőnek a két csoportrivális tűnik.

 

A Browns tendert tett Terrelle Pryorra. Azt még nem tudni elkapóként vagy irányítóként számítanak-e a szolgálataira. A csapat egyébként Marvin Jonest figyeli, ami nem is meglepő az elkapóhelyzetüket ismerve.

 

A Steelers hosszabbított Darrius Heyward-Bey-jel. Az elkapó további három évre, kicsit több mint 3,5 millióért marad a Kohászoknál.

 

A második körös tender ellenére a Seahawks és a Dolphins is érdeklődik a Broncos linebackere, Brandon Marshall iránt.

 

Joe Barksdale marad a Chargerstnél, négy éves szerződést kötött a tackle a csapattal.

 

Ahtyba Rubin (DT) pedig a Seahawks kötelékében marad további három évre.

 

Kelechi Osemele valószínűleg nem marad a Ravensnél, $10 millió feletti összeget fog leakasztani, a Raiders tűnik a legjobb kérőnek.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!