Connect with us

Draft

FK! draft guide

Már csak pár nap és itt van az offseason legnagyobb eseménye a 2016-os draft. Csütörtökről péntekre virradva megtudhatjuk, hogy kik azok az egyetemi játékosok, akiket szeretett csapatunk az első körben választ. Természetesen mi éjjel sem leszünk restek és már péntek 1 órától live draft podcast keretében jelentkezünk, ahol az 1 órás felvezető után folyamatosan közvetítjük nektek a történéseket és mondjuk el véleményünk minden egy pickről és játékosról. Addig is szeretnénk kicsit könnyebbé tenni számotokra az eligazodást, ezért most ebben a posztban összegyűjtöttük eddig prospect ismertetőinket, mock draftjainkat és podcastjeinket.

 

draftguidekicsi

 

Top prospectek

 

Irányító

 

Jared Goff

Carson Wentz

Paxton Lynch

 

Elkapó

 

Laquon Traedwell

Corey Coleman

Josh Doctson

 

Futó

 

Ezekiel Elliott

 

Támadófal

 

Laremy Tunsil

 

Defensive end/Outside linebacker

 

Joey Bosa

Shaq Lawson

Leonard Floyd

 

Defensive tackle

 

Deforest Buckner

 

Linebacker

 

Myles Jack

 

Cornerback

 

Jalen Ramsey

Vernon Hargreaves III

Eli Apple

William Jackson III

 

Természetesen több mock draft is készült az ide vezető úton itt ezeket is megtaláljátok. Ami azonban fontosabb, hogy csütörtökön négy darab végleges mock drafttal is megörvendeztetünk Titeket, négy különböző szerző tollából, csütörtök délután egy közös poszt alatt lesznek majd megnyithatóak és este 8-kot indul meg a kibeszélő is, amely egészen a draft végéig tart majd. Kérdéseiteket már itt is feltehetitek felénk, mi mindenre igyekszünk válaszolni. Nem lesz ez máshogy az élő podcast alatt sem, akkor szóba válaszolunk majd a kommentek közt feltett kérdésekre.

 

FK! mock draft 1.0

FK! mock draft 2.0

FK! mock draft 3.0

FK! mock draft 4.0

 

Végül pedig ITT találhatjátok podcastünket, ahol minden poszt legjobb öt játékosáról esett szó.

 

Szóval ne feledjétek, csütörtök este 8-tól kibeszélő, éjjeli 1-től pedig élő draft podcast, addig még van idő pótolni minden ismertetőt is. A draft után pedig pénteken már jövünk is az első kör értékelésével, valamint egy második körös mock draft is tervben van.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!