Connect with us

Hír

A Broncos nem enged

Még mindig nem lefutott a Colin Kaepernick ügy a Broncosnál, viszont továbbra sem hajlandók kifizetni az irányító jelenlegi bérét.

 

DENVER, CO - AUGUST 27: Executive Vice President of Football Operations John Elway for the Denver Broncos watches the preseason game at Sports Authority Field at Mile High on August 27, 2011 in Denver, Colorado. (Photo by Garrett W. Ellwood/Getty Images)

 

A legfrissebb információk szerint a Denvernél nem csak azt akarják, hogy Kaepernick a jelenlegi fizetéséből (11,9 millió) engedjen 4,9 milliót (vagy a 49ers fizesse ki neki), hanem a 2017-es 14,5 milliós fizetését is szeretnék 7 millióra csökkenteni. Egyelőre sem a 49ers nem akarja ezeket a tételeket bevállalni, sem Colin nem hajlandó lemondani a pénzéről.

 

A Broncosnál ezért az elsődleges célpont Josh McCown lehet, bár a legújabban Nick Foles neve merült fel. A Rams irányítója – aki tavaly 2 éves, 24,5 milliós szerződéshosszabbítást kötött – az edzőtábort már biztosan nem kezdőként kezdi meg, és nagyon jó az esély rá, hogy az első héten is a padon találja magát. Mindössze 1,75 milliós fizetése lenne, ami pont belefér a Denver sapkájába, az viszont más kérdés, hogy előrelépést jelentene-e Mark Sanchezhez képest. Végtére egy bizonyos Case Keenum szorította ki.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!