About the author

Related Articles

 • Bence

  Tupa ölöm és bódottá!!! #Pace4Prez
  A sorsolást nézve egy8-8 v 9-7-es szezon elvárható, illetve hazai pályán ne szopjunk úgy, mint tavaly. Fox konzervatív és beszari stílusával lehetnek majd gondok, ha az utolsó 2-5 percben még szoros az állás, de egyébknt a FO és az edzői stáb is kompetens, a védelem rendbe van szedve, Cutler előtt se lesz olyan világtalan a fal és célppntjai is vannak. Jó lesz ez.

 • renningan

  Előbb utóbb igen :) Egyelőre még van hová fejlődni :D

 • Bence

  Egyedül azt sajnálom ebben az offseason-ban, hogy nem hoztunk normálid TE-t, illetve olyan veterán WR-ek voltak, mint Colston, R. White, A. Johnson, akiket 1-1 évre ki lehetetr volna próbálni, ehhez képest olyan világtalan nímandok vannak a rosteren, mint Mariani, Wilson vagy Thompson…

 • carolieto

  Szerintem Mariani elkapóként egyáltalán nem volt szar. Amikor felé ment a labda, az szinte biztos first downt ért. Nyilván nem egy Jeffery, de ha minden jól megy, nem is kell sokat a pályán lennie.
  Én csak annyit kérek az edzőktől, hogy ne ő hordja vissza a bogyókat. Abban (szigorúan szerintem) nagyon gyenge. (vagy csak Devin Hester után tűnik mindenki annak?:))
  Akkor már inkább az újfiú, Omar Bolden legyen a visszahordó, hátha véletlenül jó lesz:)

 • egyik veteránnal se jártatok volna jól :D

 • Bence

  Fene tudja, 1 évre minimálpénzért egy próbát megért volna mindegyik.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária