Connect with us

Hír

Flacco elit, Richardson fogyott

Nem csak Eddie Lacy fogyott le alaposan az idei holtszezonban a futójátékosok közül. Trent Richardsont azzal a feltétellel igazolta le a Ravens, hogy lefogy egy bizonyos súlyhatár alá, amit T-Rich túl is teljesített. A hírek szerint 22 fontot adott le, így most 218 fontot nyom, ami azt jelenti, hogy 6 fonttal könnyebb, mint amikor az Alabama sztárja volt. Már csak a pályán való látáson kéne egy kicsit javítania, és minden oké lesz.

 

trich

 

2007-ben a 49ers leigazolta a cornerback Nate Clementset, aki 8 éves, $80 milliós szerződést kapott tőlük, ezzel az NFL legjobban fizetett védőjátékosává vált akkor. Clements végül 4 szezont töltött San Franciscóban. A 49ers akkori general managere Scot McCloughan volt, aki most a Josh Normant leigazoló Redskins GM-je.

 

Végre készült egy hiánypótló közvélemény-kutatás arról, hogy Joe Flacco elit irányító-e vagy nem. A kutatás eredménye jól mutatja, hogy nincsen véleménykülönbség fehérek és feketék között abban, hogy Flacco elit, a válaszadók 39%-a tartja annak, tehát többen, mint akik nem, illetőleg még van átlag 30%, akik nem válaszoltak a kérdésre.

 

flacco elit

 

Josh Norman teljesen garantált fizetése “csak” 36,5 millió, ami kevesebb Revisénél.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!