Connect with us

Hír

Kelly megint cserélne, Maziel Von Millernél lakik

Chip Kelly szellemisége már meg is szállta San Franciscót, hiszen Peter King információi szerint el szeretnék cserélni egyrészt a safety Antoine Bethea-t, másrészt pedig a visszavonulásból visszatérő támadófalember Anthony Davist is. Jelenleg mindketten kezdőnek számítanak.

 

A Tampa 3. számú futója, Bobby Rainey az alábbi műalkotással jelezte Twitterjén, hogy a 2016-os évben a Giants csapatát fogja erősíteni. A kékek backfieldje így is elég telített (Vereen, Jennings, Andre Williams és Dwarka is az óriásoknál van még), így kíváncsian várjuk, hogy meddig jut új csapatával a játékos.

Rainey

 

A Saints korábbi defensive endjét Will Smith-t szombat este New Orleansban egy utcai lövöldözésben megölték. A vele lévő felesége is súlyosan megsérült. Smith 9 évet húzott le a Saintsben, és 2009-ben Super Bowlt is nyert a csapattal.

 

Teljes a védőfal az idén visszavonult csapatban, hiszen a Jets és a Chiefs korábbi védőfalembere, Mike DeVito is szögre akasztja a cipőjét.

visszavonulók

 

Johnny most a Super Bowl MVP Von Millerrel lakik és együtt próbálják összeszedni az irányító életét. Miller egyébként nem csak ezzel került be a hírekbe. Ugyanis nem nagyon tudja visszafogni magát és a “Dancing With The Stars” című műsor próbáin folyamatosan eregeti a galambokat partnere, Whitney Carson nagy bánatára. Miller szellentésenként 100 dollár büntetést fizet táncostársának, aki ezt a Bőrrák Alapítványnak adományozza.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!