About the author

787 Comments

 1. 1

  katonadani

  Meglesz a draft hülyéje, aki behúzza Hackenberget?

 2. 2

  touchdown89

  Engem az érdekelne, hogy a Ravens előtt lévő pár csapatnak mik a need-jeik, kik mehetne ki előttünk. Persze a tegnapi után lehet fölösleges ilyeneket kérdezni :D Illetve, hogy kik akarnak esetleg feljönni valakiért? Nyilván 1000 millió forgatókönyv lehet, így inkább a “tutik” érdekelnének, akik mondjuk tuti egy posztra mennek rá ( pl, Vikings-WR az 1. körben) és emiatt be kellene ugrani eléjük.

  Röviden összefoglalva egy 2. kör eleji kis mock-ra lenne igény :D Szigorúan csak az első 5 tippre :D

 3. 3

  katonadani

  Tunsil nem lesz ott a médiaeseményen, ahol bejelentik őt a Dolphinsnál, mert “allergiás reakció lépett fel nála”. Azért ez több, mint gyanús :D

 4. 4

  Daniel Grant

  Az elsőkörös tehetségek közül ki csúszhat a legtovább? Dani mockjaiban Raglandet és Whitehairt láttam ijesztő mélységekbe esni annak ellenére, hogy ők már az első kör közepén sem lehettek volna meglepő húzások… Rajtuk kívül ki juthat még a végére?

 5. 5

  DinoJr

  én mint Ravens-fan arra is kiváncsi vagyok h egyáltalán Ozzie hogyan gondolkozik mert nem nagyon tudnék most olyat mondani h na akkor majd Ő. Talán Alexandernek örülnék a legjobban, de mivel nem tudjuk Perriman állapotát igy mondjuk Michael Thomas is benne lehet esetleg:)

 6. 6

  touchdown89

  Nem lett volna szabad kábszizni :(

 7. 7

  balentin

  Vegye fel a maszkot, az megszűri a polleneket.

 8. 8

  touchdown89

  Még egy Ravens fan éljen! :) Én egy Braxton Miller-t remélem a 3. körben. Te mit szólnál hozzá? Habár nemrég óta WR, képességei nagyon jók. A WR edző (is) jó munkát végez, így ki lehetne nevelni belőle egy jó játékost. Remélem őt akarják -a már beharangozott középső körös WR-ként- draftolni.

 9. 9

  katonadani

  Browns – minden
  Titans – szinte minden, védelem lesz probably, CB vagy DL
  Cowboys – pass rusher lesz szerintem
  Chargers – safetyt írtam be hozzájuk, de náluk ugyebár nem tudni. CBt meg pass rushert sem fognak vinni az azért sejthető ha azt akarnátok :)

  feljönni jó kérdés, lesznek cserék, de nem vizionálnék semmit valószínűnek, kivéve, hogy a Browns lecserél, arra jó esély van

 10. 10

  Laszlo Kuhn

  mi az, hogy a draft hülyéje? kissé könnyelmű kijelentés ez…a PSU OL mögött állandóan változó rendszerben ember legyen a talpán aki komoly teljesítményt letesz az asztalra

 11. 11

  katonadani

  Alexander szerintem lehet esélyes

 12. 12

  touchdown89

  Egyrészt gyanús, másrészt jobb indokot is kitalálhattak volna. Mondjuk pont az ő esetében ilyen nincs, de allergiás reakció? Mitől? Parlagfű vagy esetleg valamit evett, amit nem kellett volna? Valami olyat, amit eddig soha életébe, csak most? Talán lesz folytatása.

 13. 13

  katonadani

  azt hiszem top5 prospect podcastben mondtam, hogy ha valaki kiviszi a második napon, akkor nálam ő a draft hülyéje. Hackenberg a screeneket is pontatlanul dobja meg. Azért van róla egyáltalán szó, hogy elkelhet ma, mert magas és erős a karja. Egyébként nulla a srác a pályán, “gyenge fal és rossz rendszer” ide vagy oda

 14. 14

  katonadani

  Miller szerintem második végén elkelhet, habár én nem vinném csak harmadik végén

 15. 15

  katonadani

  a kérdésekre allergiás :)

 16. 16

  Pásztor László

  Szerintetek a Broncos kit húz? En három helyre várnék embert, az a támadófal, tightend vagy linebacker. Ezek közül melyik az esélyes?

 17. 17

  Laszlo Kuhn

  magas fehér QB…alap, hogy kap valahol lehetőséget…tényleg volt két kifejezetten gyenge éve az egyetemen és lehet tényleg semmi nem lesz belőle…ugyanakkor nem írnám le, mert egy jó QB edzővel, egy jó fal mögött ő is lehet egy game manager

 18. 18

  Pásztor László

  Pedig mindenhol azt írták még a Rams csere elörr, hogy 1/1. Mekkora trade sorozat lett volna a video miatt, ha az első két pick nem lett volna eltradelve.

 19. 19

  katonadani

  igazából fogalmam sincs azt kell mondanom. A mock tervemben második körre Jack a Jaguarshoz, Whitehair a Brownshoz egy visszatrade után, Ragland a Raidershez, de igazából itt kis túlzással csak dobálózok a dartsokkal :D

 20. 20

  touchdown89

  Remélem a harmadik kör elején kivisszük, ami azt jelenti, hogy látunk benne valamit, mert ugye nem az a lényeg, hogy én kit szeretnék, hanem az, hogy nyerjen a csapat, amihez jó játékosok kellenek, ezt meg a board tudja legjobban megítélni.

 21. 21

  katonadani

  Helyszíni olvasónk küldte :)

 22. 22

  touchdown89

  Az mondjuk jogos. :D Ezt el tudom fogadni. Csak azt nem tudom, hogy miért nem akarják megtartani az eseményt. Ha már ledraftolnák, akkor hisznek benne/neki, nem? Vagy úgy vannak vele, hogy leigazoljuk, de nem kellenek a kellemetlen kérdések.

 23. 23

  katonadani

  megtartják, csak ő nem lesz ott :D

 24. 24

  katonadani

  újra, fáradt vagyok már :D Egyik se lepne meg igazából, meglátjuk kik lesznek még bent

 25. 25

  Pásztor László

  Azt neztem, hogy kiröl beszélsz, google elő, írja hogy Browns. Mondom oké 2 órát aludtam talán elírtam xd

 26. 26

  DinoJr

  igazából én nem vagyok oda különösebben Millerért. de ha az lenne a scenario h először kihúzunk egy CB-t, akkor utána legyen egy WR, vagy esetleg egy zuhanó RB, aki Buck Allen mellé jó fit lenne hosszabb távon. Mondjuk Booker:)) CB jöjjön, az a lényeg, aztán a 4. körben lévő 4 pickből lehet dartsozni:)

 27. 27

  katonadani

  nem, én olvastam félre :D

 28. 28

  touchdown89

  Oké, de azért nem lesz ott, nehogy őt kérdezzék. A pódiumon nagyon betanultnak éreztem azt a 1,5 mondatot, amit ismételgetett lehet, hogy ez Miami-ban is feltűnt

 29. 29

  touchdown89

  Futót szerintem nem kell, azt majd a jövő évre hagyják, akkor állítólag egyébként is nagyon erős lesz a felhozatal. Forsett is FA lesz azt hiszem, szóval én szerintem az majd jövőre lesz tervben.

 30. 30

  touchdown89

  Régebben volt egy olyan érzésem, hogy Sheopard is célpont, feltéve ha nem viszik ki előttünk. Valamiért volt egy olyan érzésem, hogy a draft után ő lilába fog öltözni.

 31. 31

  touchdown89

  Spence-ről kérdeznék. Mennyire karakter problémás? Voltak problémái a múltban azt, de nekem az jött le, hogy megváltozott. Nyilatkozataiban normálisnak tűnt, a hírek szerint a drog tesztjeit is elküldte a csapatoknak. Mikor mehet ki? Ki a legjobb pass rusher a még bent lévők közül?

 32. 32

  KidInk789 .

  szerintem inkább need a D most,engem azért meglepne ha O-ra áldoznánk még akár pár picket is.Futó szerintem biztos nem jön,Allen,Forsett és most már T-Rich is opció,és falba,Mosley mellé,CB,de még SS se ártana mivel Hill off,szinte mindenhova jöhetne ember.:D Arról nem is beszélve hogy Suggs se fiatalodik már sajnos,Upshaw nincs,pass rusht se árt erősíteni keményen,az O egész faszán megvan most,WR,TE,fal,futók,persze lehetne foltozgatni de szerintem amíg így néz ki a D,addig nem szabad,Ozzie szerintem ma BPA-ra megy rá,egy CB-t én is nagyon várok,Alexander,de ha Spencer jön vagy esetleg Ragland,igazából azon sem lepődnék meg.:)

 33. 33

  DinoJr

  igen, akkor jó lesz a class, de ha mondjuk olyan potenciálu játékos mint Dixon ott lenne a 2. végén akkor meggondolnám h feljöjjek érte.

 34. 34

  balentin

  Talán ő a legjobb passrusher, ha nem Kevin Dodd.
  Én picit fenntartásokkal kezelem az ő helyzetét, de azt várom hogy a második kör első felében el fog kelni, bár tehetsége alapján már nem kellene benn lennie.

 35. 35

  packernation

  talán a karakterével nem lesz probléma, de én nem attól tartanék elsősorban, hanem attól, hogy futásnál megeszik reggelire.

 36. 36

  touchdown89

  TE? Az legalább annyira telített, mint a RB, szerintem az kizárt, hogy húzzunk. Mondom ezt úgy, hogy Boyle elmeszelte magát. Alabamás srácok pedig Ozzie-nál mindig esélyesek. :D

 37. 37

  Leonidasz007

  Védőfalba húzunk sztem. TE meglepne kiveve ha vki nagyon jo erteken lesz, de olyan a 2-3 korbe csak henry lehetne. Linebacker lehet eselyes meg, ha jack sokat csuszik elway lehet ot is akar betantja akar trade utjan is. Támadofal is termeszetes idoszeru szal vszinu ide jon a masik pick, vmi mozgekonyabb guard talan de erre se fogadnek. Egy 3-4 DE jonni fog a 2 kor valamelyikebe olyan aki pass tushban jo

 38. 38

  KidInk789 .

  Azt mondom hogy az O megvan és szerintem nem jön ma WR-TE stbstb :) Jaja,mondjuk Mosley-Ragland Alabamai duó összeállhat :D Aztán nagyon nézünk ha tényleg RB lesz és Henryt behúzza Ozzie :DDD

 39. 39

  touchdown89

  Igen azt nem kérdeztem, hogy a teljesítménye milyen, pedig úgy látszik egyesek fenntartásokkal kezelik :) Floyd-ot is megeszik majd futásnál, vagy őt nem?

 40. 40

  touchdown89

  Fenntartás alatt mit értesz, azt amit packernation?

 41. 41

  Leonidasz007

  Floyd is bajban lehet kis suly kell rá, de o olyan erovel jatszik es olyan agresszivan h kompenzal. A prospectismerteto amit irtam rola abban latszik egy jo es egy rossz pelda is a futas elleni teljesitmenyere

 42. 42

  Chester

  Szóval, akkor a Packers második köre. Van pár jelöltem, maradjunk annyiban, hogy nem specifikusan csak a második és csak a harmadik körre, hanem en bloc a mai napra, nem valószínűség szerinti sorrendben.

  Kamalei Correa, OLB
  Shilique Calhoun, OLB
  Scooby Wright, ILB/OLB
  Nick Kwiatkowski, ILB
  Su’a Cravens, S/OLB
  Miles Killerbrew, S/ILB
  Christian Westerman, G/T

 43. 43

  packernation

  Floyd jóval magasabb Spence-nél, talán rá inkább lehet súlyt pakolni.

 44. 44

  renningan

  Ki hol fogja nézni? Stream?

 45. 45

  katonadani

  én gamepassezek, as always, szóval majd próbálom nem elspoilerezni magamnak a kommentekkel a pickeket :D

 46. 46

  packernation

  Wright valószínűleg a 6. körben is elérhető lesz, a többi opció lehetséges.

 47. 47

  Chester

  nfl.com-on valószínűleg.

 48. 48

  Chester

  Valahol 3. kört is olvastam nála, franc se tudja.

 49. 49

  Chester

  Jaylon Smith.

 50. 50

  packernation

  kizártnak tartom azt is. kicsi, unatletikus. akit esélyesebbek tartok nála a Packershez, az Joe Schobert. olyan típusú játékos, mint Carl Bradford, de remélhetőleg nála jobb lesz.

 51. 51

  Daniel Grant

  Kit húz a Packers:

  Myles Jack LB
  Jack, Myles (LB)
  Myles Jack, UCLA: LB/RB

 52. 52

  touchdown89

  Browns mit akar elérni ezzel a le-cserékkel? Persze, cetliket gyűjtenek, de azzal az 1/2-es pick eladásával is meg lettek volna. Mindig csak lejjebb mennek, gyűjtik a pick-eket, de rosszabb játékosokat tudnak csak draftolni. A jövő évi draftra gyúrnak akkor? Mondjuk nem lenne hülyeség az ő helyzetünk csak és kizárólag, idén betárazni majd 1/1-el és sok pickel újra építeni a csapatot.

 53. 53

  Chester

  Nem hiszem hogy bent lesz már. Jaylon Smith meg könnyen lehet 4-5. körös is, őt ezért nem írtam.

 54. 54

  rowi

  a hawks is 4et húz ma, ebből 90, 94, 97 a 3. kör végén

 55. 55

  Chester

  Klasszikus ILB-t nem is néztem igazából 2-3. körre, Kwiatkowskit is azért hogy talomban legyen erre a posztra is valaki, de egyre több helyen olvasom hogy safety-vel oldanák meg a coverage ILB-t. Szerintem OLB lesz a 2. körben, Killerbrew vagy Westerman a 3-ban.

 56. 56

  katonadani

  minél több cetli, annál több szelvény a lottón :)

 57. 57

  packernation

  Packers 2. kör nálam ők játszanak (Jack, Ragland gondolom kimegy): Joshua Perry, Sua Cravens, Kentrell Brothers, Kyler Fackrell, Jordan Jenkins.

 58. 58

  touchdown89

  “WR,TE,fal,futók,persze lehetne foltozgatni” Emiatt mondtam, hogy nem fog jönni TE. Lehetne foltozgatni, szerintem azt nem kell, az megvan.

 59. 59

  Daniel Grant

  Ez a moneyball, folyamatos lecserékkel egyre több picket összegyűjteni, és bízni a nagy számok törvényében. Ha visszanézel pár évre már az első körben is elég nagy a bust esély mindenkiben, és az utolsó körökben is lehet valami diamond in the rough jellegű játékost találni (pl. egy 6/199-re irányítót, stb.)

 60. 60

  Pásztor László

  Te jobban képbe vagy a csapattal mint én, szted mennyire megbízható most a támadófal? Tavaly nem volt az igazi, és Sanchez-t nem ártana biztonsáágban tartani, hátha akkor levezényel egy jó szezont.

 61. 61

  touchdown89

  Ezek a nevek nekem már nem mondanak semmit :D Ellenben Fournette… :D Mondjuk esélytelen lesz, de mindegy. :D Egy jó megszokott a kör vége felé lévő jövő évi pick-ekkel lehetne futókat választani.

 62. 62

  Chester

  Perry-ből egy elég. :D Nekem már túl gyanúsak az Ohio State játékosok, tényleg az van amit balentin mondott az egyik podcastben, hogy a túl sok tehetség felhúzza egymást, a többit adom, bár Fackrell kicsit öreg.

 63. 63

  Pásztor László

  Valami stream-et én is kérnék :)

 64. 64

  KidInk789 .

  ja ,bocsi ha kicsit értelmetlen,a tegnapi kevés alvás után kicsit káosznak mondható ez a nap.:D Szóval úgy értettem h az O megvan teljesen,persze ha minden fasza lenne a D-be akkor lehetne foltozgatni,de mivel a D-be sokkal nagyobb needek vannak szerintem,ezért nem húzunk az O-ba,na jó ,szerintem inkább megyek is aludni mert már a saját magam fogalmazásába is belezavarodok.:) Ragland és Sean Davis jön! :D

 65. 66

  Pásztor László

  Köszi :)

 66. 67

  touchdown89

  Semmi baj, értettem egyébként is. Nem nézed a 2-3. kört?

 67. 68

  Chester

  Tunsilnak elmúlt az allergiája úgy tűnik.

 68. 69

  KidInk789 .

  Megpróbálok felkelni rá!:) bár lehet kis belealvásokkal nézem,hajnalban is sikeresen bealudtam Buckner utána.:D Mondjuk ma több motiváció lesz hogy a 3.körben is jön 1 Ravens pick :)

 69. 70

  Chester

  Most megy Sport2-n a Draft ismétlése, Ricsi bemondott 1/3-ra egy Hunter Henry-t. :D

 70. 71

  katonadani

  és mi volt a reakció? :D

 71. 72

  Chester

  Hogy ülj rá a hátadra Ricsi. :D Csak említették a hiányposztokat, és bemondta, hogy és ha célpontot hoznak neki, hiszen Green távozott.

 72. 73

  Sandman91

  Srácok, ez hajnal 2-kor kezdődik mint az első kör?

 73. 74

  Pásztor László

  1kor

 74. 75

  Sandman91

  Köszi! :)

 75. 76

  katonadani

  Ki lesz az utolsó játékos a green roomban? Dodd és Jack okosan megoldotta, inkább hazament :D

 76. 77

  katonadani

  Vernon Butler, Chris Jones, AShawn Robinson, Jarran Reed, Reggie Ragland az opciók

 77. 78

  katonadani

  Az első pár pickre amúgy sok hívás érkezik, sok trade várható ma

 78. 79

  packernation

  Chris Jonest mondom.

 79. 80

  petipajti

  alszotok?

 80. 81

  Pásztor László

  nem :)

 81. 82

  katonadani

  álmos vagyok, remélem az elején felébredek rendesen

 82. 83

  AwesomeOne

  Amikor kihúzza Hackenberg-et a Browns :D

 83. 84

  Márk Kecskeméti

  Raidersig csuszhat le valamelyik DT ? :D ELéggé jól járnánk ha igy lenne :D

 84. 85

  Pásztor László

  A cleveland hány picket fog kapni most az első pickért? :D

 85. 86

  packernation

  DT poszton a legmélyebb a class, így biztosan.

 86. 87

  Márk Kecskeméti

  Remélem a Billings ,A’Sahwn R., Reed 3asból valaki és ki is huzzuk

 87. 88

  petipajti

  ma nincs podcast?

 88. 89

  packernation

  sztem ez nem lenne túl jó a Raidersnek. az általad említett három játékos közül egyiknek sem erőssége a pass rush. futásblokkolásra pedig vannak emberek a keretben.

 89. 91

  petipajti

  akkor megyek is aludni…

 90. 92

  katonadani

  Így raktam össze még este a top15-öt, de itt is sokszor elbizonytalanodtam, szóval hagytam inkább :D

  2/32 Cleveland Browns Cody Whitehair

  2/33 Tennessee Titans Xavien Howard

  2/34 Dallas Cowboys Kevin Dodd

  2/35 San Diego Chargers Vonn Bell

  2/36 Baltimore Ravens Mackensie Alexander

  2/37 Kansas City Chiefs Kendall Fuller

  2/38 Jacksonville Jaguars Myles Jack

  2/39 Tampa Bay Buccaneers Emmanuel Ogbah

  2/40 New York Giants Michael Thomas

  2/41 Chicago Bears Jarran Reed

  2/42 Miami Dolphins Derrick Henry

  2/43 Tennessee Titans TJ Green

  2/44 Oakland Raiders Reggie Ragland

  2/45 Tennessee Titans Ashawn Robinson

 91. 93

  makosteszta

  húú, na jó reggelt :) holnap legalább már nem kell “korán” kelnem :)

 92. 94

  Rat

  üdv mindenkinek!

 93. 95

  Pásztor László

  szerintem tovább cserél a Browns. Kinek érné meg felmenni mondjuk Whitehair miatt?

 94. 96

  katonadani

  nem nagyon tudok olyan játékosra gondolni, aki rengeteg érdeklődést kapna így 2/32-n és kihagyhatatlan lenne…

 95. 97

  touchdown89

  Még az események előtt gyorsan: ezek a war room-ok a helyszínen vannak, vagy “otthon”?

 96. 98

  Pásztor László

  Myles Jack tényleg lecsúszna egészen a Jaguarsig? Mert akkor ott elég boldogok lesznek majd.

 97. 99

  katonadani

  Yep, nincs trade

 98. 100

  touchdown89

  Nincs trade, jön a browns pick

 99. 101

  Pásztor László

  Otthon, általában a stadionban vagy a training centerben.

 100. 102

  katonadani

  de érte meg nem trédelnek fel a sérülés miatt. Ha ott van náluk ahol választanak, akkor oké

 101. 103

  touchdown89

  Régebben azt hittem mindenki kitelepül. Aztán mikor tegnap Ravens már értékelt miközben ment a draft, akkor maradt az “otthon”, de azért gondolom vegyes, van aki odamegy.

 102. 104

  eliapple

  Raglandot passzolja a Giants?

 103. 105

  Pásztor László

  A Draft helyszinére szerintem senki nem megy, küldenek oda pár embert akik felveszik a telefont és felirják a nevet.

 104. 106

  AwesomeOne

  No way :D plusz szerintem OT-re mennek 2. körben

 105. 107

  Pásztor László

  Ez az első Draftom így, elég durva a dolog :D

 106. 108

  eliapple

  ha bent marad Jack vagy Ragland szerintem elviszik ők. Ha nem akkor inkább offense(o line vagy wr).

 107. 109

  petipajti

  hmm, nem is tévedtem olyan sokat, én a panthers-hez tettem tegnap

 108. 110

  katonadani

  inkább 4-3ba gondoltam Ogbah-t

 109. 111

  packernation

  ott is LDE-nek.

 110. 112

  Pásztor László

  A titans gyorsan választott.

 111. 113

  katonadani

  Bell? Alexander?

 112. 114

  Pásztor László

  Hallgatva az adást, nálam is Alexander van.

 113. 115

  katonadani

  ja Howard, akit mockoltam? :D

 114. 116

  katonadani

  vagy pass rusher?

 115. 117

  Márk Kecskeméti

  DODD

 116. 118

  Pásztor László

  Dodd. Jó lesz ez a Titans védelem is.

 117. 119

  katonadani

  Annyi needjük van, hogy Titansnél nem lehet jól találgatni, h melyiket mikor :D

 118. 120

  touchdown89

  Dallas kihúzza D. Henry-t is? :D

 119. 121
 120. 122

  petipajti

  beb*szna :D

 121. 123

  Pásztor László

  Jerry csak nem gondolja, hogy RB-k lesznek mindenhol :D

 122. 124

  touchdown89

  Wow

 123. 125

  petipajti

  előbb mint jack???

 124. 126

  Daniel Grant

  Jaylon Smith Myles Jack előtt? wtf?

 125. 128

  Márk Kecskeméti

  na ez beszarás

 126. 129

  Pásztor László

  Nagyon beparáztak Jack térdétől az emberek.

 127. 130

  katonadani

  Boys megint két első körös tehetséggel jön ki a draftból

 128. 131
 129. 132

  touchdown89

  Jerry vajon tudja,hogy nincs elérhető DE a csapatban? :D

 130. 133
 131. 134

  eliapple

  Ravens helyére

 132. 135

  katonadani

  lemaradt a két rusherről pont

 133. 136

  eliapple

  a többit eltiltották :D

 134. 137

  touchdown89

  Spence?

 135. 138

  Zotyman

  jó nick! :)

 136. 139

  Pásztor László

  Nem kéne lassan valaki Rivers mögé?

 137. 140

  packernation

  Dr. Dan Cooper, Cowboys’ team physician, performed Jaylon Smith’s surgery one week after Fiesta Bowl.

 138. 141

  touchdown89

  Spoiler?

 139. 142

  AwesomeOne

  Egy erős, de luxus pick Elliot-al, és egy kérdéses idén nem bevethető Smith-el. Szerintem ez eddig C, max C+.

 140. 143

  eliapple

  Henry :D

 141. 144

  katonadani

  jó a nick, csak egy jó profilkép avatar hozzá :D

 142. 145

  Pásztor László

  Hoppá. Na erre nem gondoltam. Ez a legfontosabb most?

 143. 146

  Pásztor László

  Nincs. Meg is van a Pick.

 144. 147

  Zotyman

  Ricsinek igaza lett, csak a második körben :D

 145. 148

  katonadani

  ravenshez gondoltam, mert közben a chargers pick bent volt :)

 146. 149

  eliapple

  most? :D

 147. 150

  petipajti

  akkor minek engedték el greent? henry ennyivel jobb?

 148. 152

  katonadani

  lol közben megnéztem ki vagy valójában :D

 149. 153

  Pásztor László

  jah, okés rosszul láttam :D korán van :D

 150. 154

  katonadani

  vagy két top5 tehetség, szóval én maradok a B környékén

 151. 155

  touchdown89

  Tudom, de te sokkal előbb tudtál erről. Stream-en semmi jele nem volt

 152. 156

  touchdown89

  Jó, kérjük érte Ramsey-t :D

 153. 159

  katonadani

  sorry akkor, épp feljött twitteren

 154. 160

  Zotyman

  Jack!

 155. 161

  Pásztor László

  És végre elkelt.

 156. 162

  Daniel Grant

  Eltaláltam, egy körrel később, de eltaláltam! :D

 157. 163

  eliapple

  csúszhatott volna 2/9ig :/

 158. 164

  katonadani

  nem rossz Ramsey+Jack első és másodikban, húha ha a térde rendben van

 159. 165

  katonadani

  ja és a tavalyi 1/3 Dante Fowler Jr is jön

 160. 166

  petipajti

  green se kapott húdenagy szerződést

 161. 167

  eliapple

  mit adtak a feltradeért?

 162. 168

  Pásztor László

  Egy 5. kört

 163. 169

  touchdown89

  RAVENS TRADE AGAIN

 164. 170

  petipajti

  jól adja.

 165. 171

  katonadani

  mikor lesz PO jacksonville-ben? idén vagy jövőre?

 166. 172

  touchdown89

  Browns-osat játszunk, meglep.

 167. 173

  eliapple

  Miamival, de most se értettem mit kaptak :D

 168. 174

  Pásztor László

  Attól függ, hogy mit nyújt a Texans, Ha Broki besül, akkor idén

 169. 175

  renningan

  Remélem jövőre és idén még kikapnak a Lionstól.

 170. 176

  Cheesehead

  Én már idén PO-ba várom őket.

 171. 177

  Daniel Grant

  Bika lesz az AFC South is. Teli jó csapatokkal meg a Tenessee-vel.

 172. 178

  katonadani

  ez mondjuk közepesen függ össze :D

 173. 179

  katonadani

  na még egy a green roomból

 174. 180

  Márk Kecskeméti

  Attól függ összeáll e a védelem, ha az elejétől fullon pörögnek akkor simán meglesz nekik.

 175. 181

  Márk Kecskeméti

  dolphins-Henry?

 176. 182

  makosteszta

  Ha a Colts és Texans ugyanott folytatja, mint tavaly, simán idén…

 177. 183

  eliapple

  Robinson, Ragland miért csúszik ennyit?

 178. 184
 179. 185

  touchdown89

  Ravens akkor most mikor fog húzni? Nem látom őket 2. körben, ez létezik?

 180. 186

  Pásztor László

  Chichago után jönnek.

 181. 187

  eliapple

  4th Round

 182. 188

  touchdown89

  Köszi, most már az NFL is frissítette.

 183. 189

  Daniel Grant

  Letradeltek kettőt

 184. 190

  katonadani

  akik amúgy majdnem felmentek a cowboys helyére

 185. 191

  Pásztor László

  Jól gyüjtögetnek ők is.

 186. 192

  touchdown89

  Köszi

 187. 193

  packernation

  már Robinson. Ragland problémája a no pass coverage :)

  pass rushban nem rossz, tud blitzelni

 188. 194

  eliapple

  majd tolnak egy jacksonvillt és lesérül az első edzésen Ramsey meg Jack :D

 189. 195

  Zotyman

  42. pick

 190. 196

  petipajti

  idei boldom, hogy azt a csoportot a jax nyeri.
  tavaly ezt bepróbáltam a raiders-szel, akkor az még nem ült, idén már esetleg, de úgy meg nem bold :)

 191. 197

  katonadani

  Ravens a két trade-ért kapott egy 4. és egy 5. körös picket. Szerintem azokat kéne DL-re költeni

 192. 198

  AwesomeOne

  Vagy Henry v. Alexander. Bár szerintem mind2 bent lehetett volna nálunk.

 193. 199

  katonadani

  yep, jogos. Úgy kellett volna fogalmazni, hogy passz ellen szarok, az első körből látszik, hogy ez mennyire fontos

 194. 200

  touchdown89

  Én is erre gondolok, szerintem ezért mennek hátra mert mély a class. Valami Alabama-s játékos lehet, hogy majd nálunk köt ki. Egyébként miért megyünk ennyire hátra? Mindenkit kivittek, akit akartunk?

 195. 201

  Pásztor László

  Szerintem nem nyerik meg a csoportot, de egy második hellyel ha úgy alakul bejuthatnak. Csak még azt nem tudom, hogy a Colts vagy a Texans nyeri a csoportot.

 196. 202

  touchdown89

  Merci.

 197. 203

  eliapple

  értem köszi. bár a giants szerintem nem hagyja bent Raglandot akkor sem. De kitudja az első kör után. Bár nem szeretnék új profilt csinálni.

 198. 204

  katonadani

  érdekes, hogy PFF-esek lövik le twitteren a pickeket, nem gondoltam h ők ilyen insiderek h egyből megtudják

 199. 205

  packernation

  twitterre sem megyek fel egy ideig akkor, tegnap is ez volt. irritáló

 200. 206

  katonadani

  azt hittem smokescreen, hogy szeretik Ajayit Miamiban, de ezek szerint tényleg. Én mondjuk adom, szerettem őt tavaly nagyon, a sérülése tett be neki

 201. 207

  petipajti

  kellett a fantasy-mnak is. nagyon elkapóhiányos vagyok az egyik dynasty-mban. 7.nek választok, ki jöhet ott szóba vajon?

 202. 208

  katonadani

  Ravensnek 5 darab negyedik köre van? akkor az a kör meg az övék a mostani Titans, majd Browns körök után

 203. 209

  AwesomeOne

  Howard esetében kitől félt a Miami?

 204. 210

  katonadani

  Bears-Bills trade

 205. 212

  touchdown89

  Igen, én is ezt néztem az előbb. Jó lenne kimaxolni azt a kört. Miller sajnos nem csúszik addig gondolom, pedig egy picket áldozhatnánk rá.

 206. 213

  packernation

  jó kérdés.

 207. 214

  katonadani

  Bucs draft eddig jó, needre közel BPA mindkét esetben

 208. 216

  eliapple

  ? :D

 209. 217

  Sandman91

  Ez ki? :D

 210. 218

  packernation

  na a Giants most JÓL választott.

 211. 219

  katonadani

  főleg slot WR, de kint is lehet kicsit használni

 212. 220

  Pásztor László

  A bills ki miatt adott ennyit most a bearsnek???

 213. 221

  katonadani

  visszavonva, most teszteltem és csak az előző profilt hozta be, akit néztem, nem értem :D

 214. 222

  Daniel Grant

  elsőre elég wtf, de elég jónak néz ki ez a Shepard gyerek ebből a három playből, amit megmutattak

 215. 223

  Sandman91

  Köszi az infót! Biztos ez kellett most legjobban a Giants-nek?

 216. 224

  Márk Kecskeméti

  Giants draft nekem idáig elég gyenge

 217. 225

  AwesomeOne

  Shepard. Nagy need-re jön, és jó play maker a srác, nekem tetszik. :)

 218. 226

  katonadani

  elkapó kellett, én mondjuk más stílust hoztam volna, nagy darabot

 219. 227

  packernation

  kb olyan lehet belőle mint Randall Cobb.

 220. 228

  Daniel Grant

  Jöhet Ragland?

 221. 229

  Zotyman

  Ha Victor Cruz behal, akkor majd másképp látjuk. Most még fura…

 222. 230

  katonadani

  Ha Ragland, akkor jn még egy pickem a tegnapi mockból :D

 223. 231

  eliapple

  red zoneban nem lesznek jók alacsonyak lesznek. de ne legyen igazam. Thomas lehet jobb lett volna.

 224. 232

  Daniel Grant

  Ez is megvan egy kör késéssel

 225. 233

  Sandman91

  Jött :D

 226. 234

  Márk Kecskeméti

  jó jogos azért, Mondjuk én WR-ek közt Tyler Boydot tartom nagyon jónak, csak ő kiforratlan még, fizikálisan kell épitgetni stb.

 227. 235

  Daniel Grant

  Jövőre csak második körös draftot írok

 228. 236

  Zotyman

  grat! :D

 229. 237

  petipajti

  ha így nézzük, akkor nekem is jött ez is meg jack is és akkor 11-et eltaláltam :D

 230. 238

  Sandman91

  Bent maradt irányítót vihetnek szerintetek ebben a körben? Mondjuk Cook, vagy Jones?

 231. 239

  touchdown89

  Nah, jön a Ravens, nem gondolkodtak sokat.

 232. 241

  katonadani

  Rex mellett amúgy nem lehet jó OC-nak lenni :D

 233. 242

  AwesomeOne

  Nagy play maker a srác, szerintem jó vétel. Írtam is, hogy Reese-ék tudják mennyire need a WR poszt, ezek szerint azért paráznak Cruz miatt. Én eleve vártam ma WR-t, és szerintem Shepard abszolút jó lesz. Illik a rendszerbe + jó értéken is van.

 234. 243

  Sandman91

  Mondjuk Saints? Brees utódaként 2-3 év múlva?

 235. 244

  eliapple

  ráadásul slot elkapó…. szerintem volt nála jobb.

 236. 245

  katonadani

  projectet draftoltak már tavaly is, nem hiszem

 237. 246

  katonadani

  Matt Miller: I called Reggie Ragland a sane Vontaze Burfict.

 238. 247

  AwesomeOne

  Szerintem ő volt a legjobb WR aki még bent volt. Nem kell rögtön negatívkodni.

 239. 248

  packernation

  na egy hawaii fickó a Ravensben.

 240. 249

  katonadani

  jobb pick mint a tegnapi :D

 241. 251

  katonadani

  Jó fit a Ravensbe amúgy

 242. 252

  Sandman91

  Robinson, Reed nem kell senkinek? :D

 243. 253

  petipajti

  asszem nem jó stream-et nézek, mert egyre több pick közvetítését hagyják ki. helyette a miami – charlotte nba meccs felvezetője megy :D

 244. 254

  katonadani

  alabamás védőfalemberek túlértékeltek

 245. 255

  touchdown89

  D. Henry-nak nem kellett volna már kimennie?

 246. 256

  katonadani

  nope :) kör vége, Pats/Panthers környéke nálam

 247. 258

  Sandman91

  Csak azért mert ebbe a két névbe szinte mindig belebotlottam az első körös mock draftokba!

 248. 259

  AwesomeOne

  Az kétségtelen. Én azt is megértettem, de ezt nem kell magyarázni. Nagy need, BPA WR és értéken is van a 2. kör elején. (hopsz, mégis magyaráztam :D )

 249. 260

  eliapple

  nem volt nehéz :D. nem negatívkodok ők tudják jobban nem én legyen igazuk. :)

 250. 261

  petipajti

  köszi. bár itt meg pösze a bemondó, alig értem :D

 251. 262

  katonadani

  Johnsont én se vártam eléjük, de pozícióból fakadóan Billings elé se, kicsit fura

 252. 263

  Márk Kecskeméti

  Dani, segitenél megitélni ezt a Jihad Ward picket? nem tudom hova tenni magamban.

 253. 264

  Pásztor László

  Nézni kell csak, aztán itt fordítanak a többiek :D

 254. 265

  petipajti

  vigyázni kell, le ne maradjon a nevéből a 2. d, mert akkor baj lesz

 255. 266

  Sandman91

  Ez a Raiders front-7 valami brutális lesz!!!

 256. 267

  AwesomeOne

  Ezt odatetted! :)

 257. 268

  Márk Kecskeméti

  de beteg :DDDDD

 258. 269

  katonadani

  név alapján egyik kedvencem, amúgy kör végére vártam igazából, hát ez most nem tetszik… nem olyan jó passzsiettetésben…

 259. 270

  renningan

  Na, Lions stratégia úgy nézem, bejön: Robinson, Billings, Reed… de kurva jó, hogy első kört nem áldoztuk rájuk.

  Bár Deckert elég szépen lehúzták pár helyen…

 260. 271
 261. 272

  Márk Kecskeméti

  Név miatt belefér!!!!!!!444!!!2+2!!!! :DDDD köszi a választ!

 262. 273

  AwesomeOne

  Éééééés punter :D

 263. 274

  katonadani

  Reedet mondanám hozzátok

 264. 275

  katonadani

  There are NFL teams who believe Raiders’ 2nd-round pick, DE Jihad Ward, will need arthroscopic knee surgery that could sideline him 6 weeks.

 265. 276

  katonadani

  wow nagy pick jön

 266. 277

  Sandman91

  Akkor mi ez, troll pick? :D

 267. 278

  Márk Kecskeméti

  hmmmmm, hát annyira nem vagyok vidám, de a név eskü kárpótol :D

 268. 279

  katonadani

  okos volt akkor a DeMarco Murray trade egy valag pénzért :D

 269. 280

  Zotyman

  Henry! Wow!

 270. 281

  Sandman91

  Akkor minek hozták Murray-t, és ne erről a srácról mondták, hogy az egyetemen túl lett használva, és emiatt sérülésveszély?

 271. 282

  renningan

  ez beszarás. Hülye titans

 272. 283

  petipajti

  pont mint a bradford hosszabbítás :D :D

 273. 284

  katonadani

  Murray akkor most elkezd hisztizni h cseréljék el, a la Bradford

 274. 285

  renningan

  Mert hülyék…. Ezt full nem tudom hová tenni

 275. 286

  katonadani

  izomból akarnak nyomulni

 276. 287

  renningan

  Minden szar az Eaglesből ered :D a Ramsben és a Cowboysban még tök normálisak voltak :D

 277. 288

  katonadani

  Titans now have the last two Heisman winners on their team.

 278. 289

  renningan

  Azzal nincs bajom, ha van két futó, aki rotálódik. Ez rendben van. De második kör elejét adni egy futóért egy szar csapatnak, még akkor is, ha egy valag pickük van, erős luxus.

 279. 290

  Sandman91

  Tessék Renningan kaptatok egy alabamás szörnyet! Nem rossz pick!

 280. 291

  petipajti

  a heisman az valami majonéz, nem?

 281. 292

  katonadani

  mostmár a második kör közepe is luxus Rb-re? :D

 282. 293

  AwesomeOne

  Eagles fanként ezt pont te hozod fel… :D

 283. 294

  katonadani

  mi elpasszoltuk :D

 284. 295

  Daniel Grant

  petipajti: hm kezdődik a draft, troll mode: on :D

 285. 296

  petipajti

  az nem függ a drafttól :D

 286. 297

  AwesomeOne

  És a három alaposan kifizetett irányítóval mi a helyzet? Mert én arra gondoltam :D

 287. 298

  katonadani

  ja :D az egyiket (akinek a legtöbbet adjuk) abból is elpasszoljuk jövőre, amikor nem fog kelleni :D

 288. 299

  katonadani

  egy évre kibéreltük drágán Bradfordot, csak erre a faszkodására nem számítottunk

 289. 300

  Márk Kecskeméti

  DT-t fog játszan iamugy nem? 6’5”magas 297lbs mütik fizikálsian összekapják és puff passrush DT, bár elvileg pont abban nem jó… na mind1 :D

 290. 301

  petipajti

  titans-re csörögjetek rá, ők szeretik az ilyen lehetőségeket.

 291. 302

  katonadani

  kinézi valaki Robinsonból, hogy csak most lett 21 éves?

 292. 303

  katonadani

  azt fog valószínűleg, de egész sokoldalú lhet, csak semmiben sem igazán jó

 293. 304

  Sandman91

  Én azt olvastam korábban, hogy már középsuliban is 30-nak nézték! :D

 294. 305

  petipajti

  olyan sokoldalú, hogy az már majdnem gömb.

 295. 306

  Rat

  gurulósba volt már hogy afrikai vagy dél-amerikai játékos mikor európába jött kamuzot és csak évekkel később derült ki hogy vagy 7-8 évvel idősebb a valóságban :D

 296. 307

  petipajti

  mennyei megyei ifikben egy csomó ilyen van, nem értem, min csodálkoztok :D

 297. 308

  katonadani

  Packers-Colts TRADE

 298. 309

  Jenter

  Kiért?

 299. 310
 300. 311

  Sandman91

  Nagydarab elkapó a Saints-be? Adom ezt a picket!

 301. 312

  petipajti

  ez a michael thomas pick tetszik. még vagy 2 évig, amíg brees marad.

 302. 313

  petipajti

  mint a közútkezelés téli időszakban hóesésre XD

 303. 314

  katonadani

  “Packers Suck!” chant going on in theater.

 304. 315

  touchdown89

  Én tegnap Bosán csodálkoztam. Akkora mint egy felnőtt férfi, holott 95-ös… Biztos természetes…

 305. 316

  Sandman91

  Hallottad a bemondó fickó milyen lazán kezelte le egy viccel? :D

 306. 318

  packernation

  Spriggs jó pick sztem.

 307. 319

  packernation

  “only in Chicago”

 308. 320

  katonadani

  meglepő pick, de lejár minden támadófalember szerződése. Atletikus nagyon

 309. 321

  packernation

  spoiler: van még egy michael thomas nevű elkapó a drafton :D

 310. 322

  katonadani

  SPARQ pick amúgy

 311. 323

  katonadani

  ja azt hallottam

 312. 324

  Daniel Grant

  részletek?

 313. 325

  touchdown89

  Vártam még egy jelző a GB elé. WIth the …. pick the great GB select. Valami ilyesmit.

 314. 326

  petipajti

  de az nem tetszik. ez tetszik :D

 315. 327

  touchdown89

  BEARS TRADE

 316. 328
 317. 329

  touchdown89

  Pedig már kirakták a közvetítésben, de meg nem mondom mi volt.

 318. 330

  Daniel Grant

  ebből lehet Reed vagy Whitehair

 319. 331

  petipajti

  jones-drew-ból hogy lett amúgy ennyire komoly szakértő? ennyire intelligens játékos is volt?

 320. 332

  AwesomeOne

  Hawks

 321. 334

  katonadani

  #Bears trade No. 49 to #Seahawks for No. 56, No. 124 in 4th round.

 322. 335

  Márk Kecskeméti

  whitehair?

 323. 336

  katonadani

  Ja és Jarran Reed az utolsó ember a green roomban

 324. 338

  katonadani

  MSU DT Chris Jones on Kansas City: “I’ve heard they’ve got great steak, great barbecue, so I’m ready to get there and eat some food.”

 325. 340

  Zotyman

  megérte fennmaradni, remélem…

 326. 341

  Sandman91

  #realpufifánk

 327. 343

  petipajti

  nah srácok, én eddig bírtam, kelek reggel megint, a tegnapi 3 óra nem volt túl sok :D további jó mulatást nektek

 328. 344

  renningan

  Ha tradeltél egy Murrayért a rohadt nagy szerződésével és szinte minden poszton hiányod van, akkor igen :D

 329. 345

  AwesomeOne

  TRADE Texans

 330. 347

  renningan

  Hope so.

 331. 348

  renningan

  :DDD

 332. 349

  Zotyman

  azért kopasz? :)

 333. 350

  renningan

  Baszott sok trade van :D nekem meg aludni kellene már lassan

 334. 351

  Zotyman

  Én is úgy terveztem, hogy csak az elsö Seahawks pickig maradok. Besegítettek a fiúk! :) Köszi a tegnapi podcastet és a mai infókat, véleményeket! Jó éjt!

 335. 352

  AwesomeOne

  Idei 6.-at adtak az Atlanta-nak.

 336. 353

  katonadani

  Notre Dame Texans!

 337. 354

  AwesomeOne

  Az Osweiler befektetést akarják életben tartani :D

 338. 355

  packernation

  ja. Louis Nixet is a Notre Dame-ről választották, jók is jártak vele

 339. 356

  katonadani

  Hackenberg most?

 340. 357

  touchdown89

  Hackenberg!

 341. 358

  katonadani

  beszarok, megvan a draft hülyéje :D

 342. 359

  AwesomeOne

  Beszarás! Tényleg :D

 343. 360

  packernation

  Hackenberg vs Geno camp csata can’t wait!

 344. 361

  Daniel Grant

  de még Cook is benn van… wtf

 345. 362

  Sandman91

  Megvan Hackenberg most már “nyugodtan” elengedhetik Fitzmagic-et! :DDD

 346. 363

  renningan

  Cook? :D ház ez beszarás :D

 347. 364

  katonadani

  Már az előző picknél is néztem h beelőzik a Jetset, akik érdeklődtek Hack iránt. O’Brien meg ugyebár edzette Hacket

 348. 365

  Márk Kecskeméti

  nagyon nevetek :DDDDDDD

 349. 366
 350. 367

  Zotyman

  ezt még megérte megvárni! :)

 351. 368

  renningan

  Tudom, ezért írtam, hogy beszarás :D Cook annak szólt, hogy bazd meg, hát ott van ő is :D

 352. 370

  katonadani

  Jets have now drafted a QB in four straight drafts.

 353. 371

  katonadani

  egy hasonlót pro dayen ellenfél nélkül is megoldott :D

 354. 372

  katonadani

  nem tudom ezt felfogni, második körben ez egy elképesztően WTF húzás és ezzel az egész draftjuk sem kaphat Dnél jobb értékelést nálam, de ahhoz is jókat kell húzni a maradék 4 pickkel.

 355. 373

  touchdown89

  Ilyet legutoljára Freeman-től láttam :D Az is igaz, hogy ő azon a meccsen csak ilyet dobott.

 356. 374

  touchdown89

  Nyugtass meg minket, hogy maga a pick az a ‘ZS’ besorolást kapja. :D

 357. 375

  katonadani

  a WTF besorolást, amit FA-nál alkalmaztunk már, de valószínűleg ez túl kegyes ehhez a pickhez

 358. 376

  katonadani

  állítólag a Jetsnél még mindig úgy gondolják, hogy Fitz marad egy évre és addig ülhet Hack

 359. 377

  touchdown89

  ZS—? :D

 360. 378

  katonadani

  szegény ember Deone Bucannonja

 361. 379

  Márk Kecskeméti

  Bengals-Tyler Boyd

 362. 380

  katonadani

  whoa vikings, nem elég a CB-kből? Zimmer imádja őket mondjuk

 363. 381

  AwesomeOne

  WR, még WR-t. Minél többen vannak, annál biztosabb, hogy Teddy észreveszi valamelyiket.

 364. 382

  katonadani

  Rhodes és Waynes után minek megint CB?

 365. 383

  Daniel Grant

  bpa, itt mackenzie hatalmas steal

 366. 384

  AwesomeOne

  Wr lesz :D

 367. 385

  touchdown89

  Moritz mikor mehet ki? :D

 368. 386

  katonadani

  basszus de gyorsan jött a pick, nem volt időm beírni h Boydot várom a Bengalsba :D

 369. 387

  katonadani

  7. kör. Vagy UDFA lesz

 370. 388

  Daniel Grant

  Bears is gyorsan húzott

 371. 389

  touchdown89

  Én is WR-re gondoltam, mert elsőbe nem jutott nekik. Kinek kell még WR az elkövetkezendőkben?

 372. 390

  katonadani

  már azt sem tudom ki mikor húz :D

 373. 392

  touchdown89

  Akkor mindegy :D

 374. 393

  katonadani

  chiefs, pats, panthers

 375. 394

  Márk Kecskeméti

  beirtam helyetted is :D ez most egyértelmű volt talán :D

 376. 395

  AwesomeOne

  Bears nem megy lejjebb? Csoda…

 377. 396

  touchdown89

  Helyes, pörögjön csak. Nem érünk rá :)

 378. 397

  packernation

  na most jön a Bears. remélem Cookot húzzák

 379. 398

  touchdown89

  Rex Ryan ott balra, ennek láthatóan különösen örül :DDD

 380. 399

  Daniel Grant

  egyetlen kört kellett volna még kihúznia Whitehairnek a Coltsig :((

 381. 400

  katonadani

  Bucs-Chiefs TRADE

 382. 401

  AwesomeOne

  A Chiefs árulja magát rendesen… :)

 383. 402

  packernation

  udfa lesz sztem

 384. 403

  touchdown89

  Steelers marylandi CB-t húz :(

 385. 404

  katonadani

  SPOILER!!!!!!!

  Bucs – Aguayo (KICKER!!!)

 386. 405

  katonadani

  azt hittem berakja sok entert amit nyomtam :(

 387. 406

  touchdown89

  Kicker in the 2. round :D

 388. 407

  packernation

  sztem ő inkább safety lesz, de majd meglátjuk

 389. 408

  packernation

  most ez mi a jó isten? feltradeltek egy kickerért 2. körbe?

 390. 409

  touchdown89

  Mindegy, a “származás” a lényeg.

 391. 410

  katonadani

  beszarás, pedig eddig nagyon tetszett a draftjuk

 392. 411

  AwesomeOne

  WTF?!?!?!?!?! Felcserével Kicker???

 393. 412

  Rat

  “Kickers are people too.”

 394. 413

  AwesomeOne

  Hát tényleg van pick bőven, de ennyire pazarolni, hogy kicker ráadásul fel trad-el…

 395. 414

  katonadani

  Rich Eisen oda meg vissza van a picktől :D
  “Where’ s my XO tape?” :D

 396. 415

  touchdown89

  Tunsil végül csak ott volt a sajtótájékoztatón. Átesett egy gyorstalpalón és talán emiatt Lynch-eset játszott. A videóról készült kérdésekre rendre azt válaszolta, hogy azért van itt, hogy a Miami Dolphinsról beszéljen.

 397. 416

  katonadani

  igen de tényleg allergiás reakciója volt előtte, több biztos forrás is írta.

 398. 417

  katonadani

  Jay Feely ‏@jayfeely

  Aguayo was phenomenal inside 40…perfect for his career.

  Only 20-29 over 40yds which is where an NFL kicker makes his money

 399. 418

  Rpi

  az ujsagirokra. :D

 400. 419

  AwesomeOne

  Majd visszament Tunsil mellé szívni.

 401. 420

  touchdown89

  Azt hittem gombázni volt az erdőben.

 402. 421

  AwesomeOne

  Saints feljött

 403. 422

  touchdown89

  Fogynak a CB-k

 404. 423

  katonadani

  a Patsnek 5 hatodik köröse van most

 405. 424

  AwesomeOne

  Ott draftolnak egy 2. O-line-t vész esetére :D

 406. 425

  katonadani

  10 perce azon gondolkodok, hogy Hackenberg vagy Aguayo volt a rosszabb választás…

 407. 426

  Áron Szemző

  Aguayo menő lesz. Hackenberget nem értem, mókás.

 408. 427

  Áron Szemző

  Alig húznak támadókat, mi van? :)

 409. 428

  katonadani

  menő lesz? mert 40 yardon túlról igazából nem olyan jó?

 410. 429

  Áron Szemző

  Jó lesz az onnan is. :) Eddig altatott.

 411. 431

  packernation

  Dani elaludt?

 412. 432

  packernation

  el.

 413. 434

  Rat

  azért a phi pickre felébredtél :)

 414. 437

  packernation

  na az öreg Fackrell lett a pick :)

 415. 438

  Chester

  Sikeresen bealudtam, most keltem fel. :( Spriggsért fölmenni, érdekes, nekem Whitehair sokkal jobban tetszik. Fackrell, hmm, végülis akiket én kinéztem erre a posztra, azok közül már mind kiment, így nem gáz, 3. kört simán megért.

  A Bears hihetetlenül jól draftol, Floyd-Whitehair-Bullard mind 1-2. körbe várt játékosok. A Colts és a Bills is pofás, a Jaguars is elképesztő milyen játékosokat tudott megszerezni. Vikings is két első körre várt játékost szerzett, a Saints pickek is tetszenek, a Raiders is milyen brutális már, atya ég :D A Seahawks és a Bucs pickek sem tűnnek rossznak, sőt.

  Ami wtf így első ránézésre, az Jaylon Smith, Derrick Henry, és hogy Billingsnek még mindig nincs csapata, utóbbi hogy lehetséges? Ő is gázmaszkozott? :D

  Ugye lesz 2. napos értékelő is? :)

 416. 439

  Boldizsár Bátai

  Amit az emberek gondolnak hogy a frissen draftolt játékos gondol: ,,Ezaz, draftoltak, és nem a Browns!”
  Amit a játékosok valójában gondolnak: ,,Ezaz draftoltak egy olyan helyre, ahol jó a kaja!” :D

 417. 440

  polo62

  nekem nagyon tetszik amit a Bears csinál a drafton is, meg az egész offseasonban. nagyon jó úton indultak el.
  a Texans úgy látszik mindent feltesz Osweilerre, és ha beválik nagyon jó szezonjuk lesz.
  kicsit olyan, mintha Belichick húzott volna a Tampának a 2. körben :D

 418. 441

  Chester

  Inkább Hopkinsra tesznek fel mindent.

 419. 442

  petipajti

  kérdéseim:
  – hogyhogy cook előtt 2 qb is kiment?
  – futók között nem booker-t és dixon-t várták korábbra?
  – andrew billings hogyhogy még bent van?
  – aguayo mitől ér ilyen sokat (nemhogy 2. kört, hanem úgy általában)?
  – hogyhogy alexander ennyit csúszott? ügyes vikings választás rhodes ide, waynes oda.

 420. 443

  Chester

  40 yardon belül nem hibázott mezőnygólt, a Bucsnak tavaly 11 mezőnygól és 3 extra pont maradt ki, ráadásul “hazai” srác. Én nekem tetszik a pick, a túl nagy ellenérték ellenére is. :D

 421. 444

  katonadani

  nem lesz, az elég hosszú lenne
  Billings nekem is meglepő

 422. 445

  katonadani

  -Cooknak leadership problémái vannak a csapatok szemében, nem tetszik nekik, hogy nem volt csapatkapitány
  -ők is mehettek volna tegnap
  – én se értem egyelőre
  – nem ér, 40+-ról nem pontos, de az XP-kre jó lesz
  – annyira nem vészes csúszás nála a 2/23, alacsony és allergiás a labdára

 423. 446

  KidInk789 .

  Kaufusiról valaki tudna mondani pár sort? :D Vagy lesz valami értékelő a 2.-3. körről esetleg?:)

 424. 447

  katonadani

  maximum egy nyertes/vesztes, okos/hülye cikket írok, de nem garantálom. Majd hétfőtől kezdődnek a csapatonkénti értékelők

 425. 448

  katonadani

  Kaufusi jó pick lehet akár, potenciál van benne, de még edzeni kell meg jó lenne, ha erősebb lenne

 426. 450

  katonadani

  a Jaguars bandwagonra én gyorsan ráugrok egyébként :D

 427. 451

  Chester

  Nem tudom lesz-e 3. napos kibeszélő, és hogy én egyáltalán leszek-e este, szóval már most próbálok okoskodni a Packers pickjeire. Akiket tegnap beírtam, még páran elérhetőek, kérdés hogy a 4. kör végére is igaz lesz-e. Szóval, a mai napra őket néztem ki, remélem össze is jön belőlük pár.

  Scooby Wright, ILB/OLB
  Nick Kwiatkowski, ILB
  Miles Killerbrew, S/ILB
  Christian Westerman, G/T
  Sheldon Day, DT (3-4 DE)
  Matt Ioannidis, DT (3-4 DE)
  Devontae Booker, RB
  Kenneth Dixon, RB
  Jonathan Williams, RB
  Moritz Boehringer, WR
  Jerrell Adams, TE
  Temarrick Hemingway, TE
  Joe Schobert, OLB
  Kalan Reed, CB
  De’Vante Harris, CB

 428. 452

  Leonidasz007

  Na csak jött a védőfal pick bár kicsit fura választás. Hát támadófal bizony nem az igazi bár okung az LT posztot megoldja stephensont meg RTbe várnak sokat. Paradis centerbe el fog karistólni, a két guard lesz a necces főleg hogy már azt tudjuk hogy negyedik kor elott senki nem jon. Sok jot nem varok, sőt oszinten szolva legjobb esetben olyan lesz mint a tavalyi

 429. 453

  petipajti

  én is fent vagyok már.

 430. 454

  AwesomeOne

  Érdekes nap volt. A Bears és a Jaguars tényleg nagyon jól erősít, kíváncsi vagyok mi lesz Jack-ből. Azért az nem tűnik túl biztatónak, hogy J.Smith is előbb ment ki, de hát a Jaguárok szeretik ha a friss húzásuk kihagyja az első évet :D

  Ami a Giants-et illeti Reesék jó napot zártak. Shepard nagyon jó szerzemény, első körre is volt esélye, de a második elején nagyon jó “vétel”. Ezzel a húzással az is eldőlt, hogy azért annyira nem bíznak Cruz-ban, de nem is baj, ő amolyan joker lesz, ha bejön király, ha nem akkor sem járunk pórul. Illik a rendszerbe, jó kezei vannak, és nagyon jól futja a rout-okat, igazi Tyler Lockett 2.0-nak tartják, hasonló stílusa miatt, Manning-nek nagyon jól fog jönni. OBJ mögött pedig bőven lesz esélye, ráadásul példamutató jellem, mind pályán kívül, mind pályán belül.

  A másik érkező Darian Thompson safety volt. A 3. körben ő már egyértelműen steal, a 2. körbe prognosztizálták, ráadásul sokan az első körben is kimentek. Igazi FS, amilyen nem nagyon volt a csapatban, pláne nem minőségi. Meglepett a húzás, mert azt hittem nem jön ide fiatal, elvégre vannak jó páran a keretben akiket ki lehetne próbálni. Thompson máris kiemelkedik közülük, így akár az első naptól kezdhet majd Collins mellett. Play maker védő, remélhetőleg maga mögött hagyja a hibáit, és ha visszavesz ebből, akkor biztosabb pont lesz ott hátul. Nem kell mindig INT-re menni, elég egy labdaleütés is. Vele és Apple-el teljesen megoldott a secondary helyzet New York kék felén, most már csak reménykednünk kell, hogy a pass rush hozza az elvárásokat, levéve a nyomást a sec-ről, ezáltal erősítve az egész védelmet.

  A mai nap hánytól kezdődik?
  Még egy OT húzást mindenképp várnék, ezen kívül a védőfalba lehetne erősíteni középen, és a szélen is. Talán egy colos elkapó is elférne a keretben, egy igazi red zone target, Kenny Lawler-nek tudnék örülni, de ha van ilyen TE is, akkor üsse kavics :D

 431. 455

  AwesomeOne

  Ülünk még ott egy páran :)

 432. 456

  Chester

  Én mondjuk azt hittem ilyen FA tevékenység után csak az offense-be húznak az első körökben, de nem.

 433. 457

  AwesomeOne

  Benne volt a pakliban, de most hogy hatalmat kapott McAdoo, gondolom bízik benne, hogy így majd mégtöbbet tud javítani az offens-en. Ő tudja, tavaly sem a O-val volt a baj, a fal nem annyira vészes, Flowers második évére csak jobb lehet, és sikerült javítani az elkapósoron is.
  A védelem sokkal tragikusabb állapotban volt tavaly, főleg a légvédelem, és hát tudjuk, hogy a monster defense nyeri a bajnokságot… ebben az esetben a csoportot :D

 434. 458

  Chester

  Oké, de akkor én nem Apple-t húztam volna ha monster védelmet akarok. :D Treadwell nem lett volna hülyeség, ha már Tunsilt nem merték bevállalni. Futó még van bent egy csomó, szóval azzal sincsenek lemaradva, már ha egyáltalán választanak idén.

 435. 459

  katonadani

  18 órakor kezdődik a harmadik nap. A Giants második napos tevékenysége tetszik egyébként :)

 436. 460

  katonadani

  mondjuk Flowers nem nagyon lehet rosszabb az is igaz :D

 437. 461

  AwesomeOne

  Első évében, vak oldalon, sérülten, nagyon nem vagy elnéző vele szemben. De igaz, biztos, hogy jobb lesz, és amúgy sem volt tavaly komoly gond a támadófallal. Bőven megvédték Manning-et, futás blokkolásban kellene fejlődni.

 438. 462

  AwesomeOne

  Hát a védőfal egyben van, a cornerek is adottak, LB nem volt olyan értéken, és safety sem, viszont a sec volt a leggyengébb csapatrészünk tavaly. De nekem is lett volna jobb ötletem… Nem Hargraves-t sajnálom, mert megértem, hogy fizikálisabb cb kellett, és Apple nem sokkal rosszabb nála, hanem egyértelműen Tunsil-t. Vágom, hogy nem szeretjük a karakterproblémás embereket, de hát TUNSIL! A draft legjobbja elérhető volt 10-en, és OT azért nem ártana a csapatnak, és kit érdekel, ha egymást követő két évben is első körös OT jön. Na ezt nagyon sajnálom…

 439. 463

  AwesomeOne

  Köszi, és örülök neki. Végre nem trollkodtunk :D

 440. 464

  AwesomeOne

  “Hackenberg is an enigma, but an okay second-round pick.” – NFL.com
  Érdekes… B+ értékelés kapott a Jets. Mr. Enigma :))) Szerintem inkább az a talány, hogy ez miért okay, és miért nem D, főleg úgy, hogy ott volt még Cook is, aki akár első körös is lehetett volna.

 441. 465

  makosteszta

  jövök én is :) és ha már témánál tartunk, akkor a Raiders bandwagonra is megváltom a jegyem :D

 442. 466

  Chester

  Trade sem lett volna hülye ötlet, nem tudom volt-e megkeresés.

 443. 467

  katonadani

  ott már túl sokan vannak, de amúgy adom őket is nagyon :D

 444. 468

  AwesomeOne

  Várták, de nem volt. Megfelelő ajánlat nem jött, de szerintem nem is baj. Ha halogatjuk a CB húzást, akkor a második körben az nem lett volna igazi erősítés hátra, ráadásul a CB rush miatt sokan ki is mentek, Apple mögött pedig nem tudom ki lett volna a kövi kedvence Reese-nek, de jó eséllyel már nem lett volna bent.
  Ha valaki előzetesen megkérdezi, hogy az Apple – Shepard v. esetleg a Treadwell – Alexander párosnak örülnék e jobban, akkor az előbbit mondtam volna. Persze utólag mindig könnyű okosnak lenni.

 445. 469

  katonadani

  folytatódik a kibeszélő itt, én nem nagyon leszek ma, néha felnézek Eagles pickek környékén

 446. 470

  touchdown89

  Ha valaki nem kell el a drafton, azzal mi lesz? Ha egyik csapatnak sem kell UDFA-ként sem, akkor mi van? AZ UDFA egyébként hogy működik? Választhat a játékos az őt hívó csapatok közül?

 447. 471

  katonadani

  választhat igen. hát ha sehogy sem kell senkinek akkor megy Kanadába vagy aréna focizni vagy a Mekibe :D

 448. 472

  touchdown89

  Tehát egyetemre már nem mehet vissza, nem? Értelemszerűen csak azok, akik mondjuk előbb jöttek ki.

 449. 473

  katonadani

  ebben nem vagyok biztos

 450. 474

  Chester

  Hát Schobert már nem lesz a miénk, pedig hazai pick lett volna. :(

 451. 475

  Chester

  Hoppá, Cook a Raidersben :D

 452. 476

  AwesomeOne

  Óóóóó, kivitte Perry-t a Chargers… kár

 453. 477

  Chester

  Day sem lesz a miénk. :(

 454. 478

  polo62

  nagyon komoly lesz a Jags pár éven belül

 455. 479

  touchdown89

  Hoppá! :D Ilyen se volt még, hogy nem tudtad a választ :D

 456. 480

  AwesomeOne

  De, a múltkor kérdeztem a lottószámokat és azt sem tudta :D

 457. 481

  katonadani

  most Jaylon Smithről volt szó, hogy jelentkezne a következő draftra, ha csak későn draftolják és inkább nem írja alá a szerződését szal feltételezem, hogy jövőre újra jelentkezhetnek

 458. 482

  AwesomeOne

  Chiefs pár év múlva már csak CB-ből fog állni…

 459. 483

  packernation

  Perry sem…

 460. 484

  Chester

  Őt annyira nem is bánom, de Day jó lett volna, ha már Mike Danielshez hasonlítják.

 461. 485

  Chester

  Na, már legalább van kinek dobnia Goffnak. :D

 462. 486

  katonadani

  egy hónapja tartóztatták le a srácot :D

 463. 488

  AwesomeOne

  A nagy csapat formula :D
  http://www.imdb.com/title/tt0097815/

 464. 489

  AwesomeOne

  B.J.Goodson LB megy a Giants-be. Róla tudunk valamit? (azon kívül, hogy a neve alapján illik a csapatba :) )

 465. 490

  packernation

  teljes agyleállás a front office-ban.

 466. 491

  Chester

  Köcsög Lions…

 467. 492

  packernation

  egy alkesz csávót húztak

 468. 493

  Chester

  Kell csere QB, esetleg majd eltrade-elik, fogalmam sincs, de az eddigi fasza draftjukat ezzel lerontották kicsit.

 469. 494

  packernation

  nem mehet vissza az egyetemre. ha kijött , és nem kelt el, megszívta. esetleg elmehet a CFL-be

 470. 495

  Chester

  Legalább nem fog neki fájni ha agyonverik a pályán.

 471. 496

  katonadani

  három évet edz, jobb lesz és magasabb pickért eladják. #investment

 472. 497

  katonadani

  mint bradford-daniel-wentz :DD

 473. 498

  packernation

  de miért kell? ott van McGloin aki egész megbízható cserének. speciel nem vagyok benne biztos, hogy Cook kijátssza McGloint.. amiket olvasni róla hogy milyen a mentalitása.

 474. 499

  Chester

  Akkor Cook júniusra cserét fog kérni? :D

 475. 500

  Chester

  Nem tudom miért kell, ez csak találgatás volt, nem állítás. Vagy csak a Cowboysszal akartak kibaszni.

 476. 501

  katonadani

  Ő nem Bradford a történetben, szóval Carr fog cserét kérni :D

 477. 502

  packernation

  ez jó pick a Patriotstól… már ha egészséges lesz.

 478. 503

  katonadani

  ez utóbbi volt az én elméletem is :D

 479. 504

  packernation

  sztem ahogy Dani mondja, a Packers mintát akarták követni

  csak nem ezzel a figurával kéne, akit még a csapattársai is utálnak.

 480. 505

  katonadani

  ez a 113. pick volt az eaglesé, a titansé, a ramsé, most meg a bearsé :D

 481. 506

  packernation

  Kwiatkoskit sem húzza már a Packers…

 482. 507

  Chester

  Rohadjanak meg :D

 483. 508

  katonadani

  neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(((((((((((((((((

 484. 509

  katonadani

  minek nekik a két sztár LB mellé?

 485. 510

  Chester

  ILB-nek egyedül Scooby Wright maradt a listámról, van még Brothers meg Cash mint szóbajövő jelölt.

 486. 511

  AwesomeOne

  Na mikor jön Ka’iminoeauloameka’ikeokekumupa’a Fairbairn. Alig várom, hogy valaki kimondja :D

 487. 512

  AwesomeOne

  * Cardinals-é

 488. 513

  touchdown89

  Jags- Jack párosítás mennyire adta magát a 2. kör elején?

 489. 514

  Chester

  Ez a Bears az FA után a draft tevékenységeket is megnyerte.

 490. 515

  katonadani

  bearst mondtak közvetítésben meg ők is jelentették be, a tracker a szar

 491. 516

  Rat

  a lényeg hogy mást ne nyerjen :D

 492. 517

  AwesomeOne

  Jaylon Smith kihúzása után, és azt figyelembe véve, hogy az első körben is oda jósolták, szerintem eléggé adta magát.

 493. 518

  katonadani

  ha befejeztem volna a második körös pickem akkor találtam volna :D

 494. 519

  AwesomeOne

  akkor most csendben visszaülök, és nyomkodom az F5-öt :D

 495. 520

  Chester

  Pass rusht nem nagyon akarnak Indianapolisba.

 496. 521

  packernation

  az én netem szar vagy másnál is akadozik az nfl.comos stream?

 497. 522

  Chester

  Sajna a tied lesz a szar.

 498. 523

  Chester

  Boehringer el fog vajon kelni?

 499. 524

  touchdown89

  Én is így gondolom, ezért nem értem Ozzie-t. Mikor feljött a Jags gondoltam, hogy őt akarják. Ozzie meg azt mondta, hogy akarták, de azt hitték később is elérhető lesz.

 500. 525

  katonadani

  A fáraót is vártam az eaglesbe :(

 501. 526

  katonadani

  Hetedik körben én elvinném

 502. 527

  packernation

  az nagy buli lenne, de attól tartok nem. de már készítem a facebook posztot ha még is.

 503. 528

  katonadani

  *nem akarták :D*

 504. 529

  Chester

  Ja, nyilván én is arra gondoltam, nem most a 4. körben. Szerintem egy próbát megérne, Seahawksra kíváncsi leszek hogy bevállalja-e.

 505. 530

  katonadani

  Akkor vmi jó futó maradjon

 506. 531

  polo62

  Billings térde ennyire necces?

 507. 532

  Chester

  Ezek szerint, bár az is vicces, hogy ez a draft napján derül is.

 508. 533

  Chester

  Az az akcentus :D

 509. 534

  Chester

  Mivel nincs 7. körös pickünk ha jól emlékszem, sajna hozzánk esélytelen. :(

 510. 535

  packernation

  pedig Jeff Janis mintára jöhetett volna. hasonló atléta

 511. 536

  AwesomeOne

  Én sem mondtam volna szebben :D

 512. 537

  katonadani

  Matt Miller: I’ve been told teams don’t value Billings. Said he’s a two-down only player

 513. 538

  Chester

  A 26. nfl draft, jól értettem? :D

 514. 539

  AwesomeOne

  Billings csúszás off

 515. 540
 516. 541

  AwesomeOne

  Csak azért vitték, nehogy a Steelers-é legyen

 517. 542

  katonadani

  PFF: Willie Beavers was the 311th ranked OT in the nation in 2015. Limit it to guys who played a lot of snaps and he was 190th. Dead last.

 518. 543

  katonadani

  Meg mert nagy hiányposzt :D

 519. 544

  packernation

  project

 520. 545

  Pásztor László

  twenty-sixteenth nfl draft. valaki vagy lehagyta a teenth részt, vagy rosszul hallottad :D

 521. 546

  AwesomeOne

  Hát kérdés mennyire lesznek vele kisegítve idén.

 522. 547

  packernation

  a Colts kivitt egy linebackert aki 5 másodperc alatt futotta a 40 yardot

 523. 548

  Chester

  Billings mekkora steal

 524. 550

  Chester

  Nem idén kell nekik, egyelőre rotációba kell.

 525. 551

  petipajti

  jaja, ott tavaly voltam, de most már túl snassz :D

 526. 552

  petipajti

  kicsit lemaradtam bocs, ha már volt, de most nem tudom visszaolvasni:
  raiders minek vette ki cook-ot?
  illetve a pats milyen elkapót húzott?

 527. 553

  Chester

  Na, csak lett centere a Cardinalsnak.

 528. 554

  Chester

  Senki sem tudja miért Cookot vitték.

 529. 555

  packernation

  a Pats jó , de sérülékeny elkapót húzott.

 530. 556

  petipajti

  és még mindig fura, hogy booker és dixon bent van.
  amúgy ma már nekem a derrick henry pick nem tűnik annyira rossznak. egyrészt egy rahedli pick-ük volt, kvázi olyan, mintha ingyen jött volna, másrészt murray üvegtestű és nem is annyira jó, miért ne lehetnének meg ketten? mint bernard és hill a bengalsnál

 531. 557

  packernation

  Booker sérülékeny nagynon, Dixont én sem értem. meg Jordan Howardot és Paul Perkinset sem

 532. 558

  katonadani

  csak ők ketten ugyanaz a stlus

 533. 559

  Chester

  Bernard meg Hill szinte semmit nem keres, Murray 7 vagy hány milliójával azért ez elég luxus.

 534. 560

  Chester

  Mi jövünk!

 535. 561

  packernation

  eddig jó a draft. ne rontsd el TT

 536. 562

  Chester

  Hát te ki vagy?

 537. 563

  Chester

  Legalább ILB

 538. 564

  AwesomeOne

  Szerintem jó húzás. Jó lesz majd egyszer ott középen.

 539. 565

  Chester

  Azt írják futás ellen jó, meglássuk majd.

 540. 566

  packernation

  :|

 541. 567

  AwesomeOne

  Ez tök ciki volt a 49ers-nél :D

 542. 568

  packernation

  mármint mi?

 543. 569

  Sandman91

  Nem volt hang :D

 544. 570

  Chester

  Dixonról lecsúsztunk.

 545. 571

  Sandman91

  Minek kéne futó Green Bay-be, mármint Lacy most már lefogyott! :D

 546. 572

  Chester

  Mert Crockett nem tudom ér-e valamit, Starks már öreg.

 547. 573

  touchdown89

  RB-t húzott a Ravens, erre nem gondoltam. Milyen játékos?

 548. 574

  Sandman91

  Booker még bent van egyébként!

 549. 575

  Chester

  Csak kivitték prescottot

 550. 576

  AwesomeOne

  Illik is a jelenlegi Cowboys-ba :DDD

 551. 577

  packernation

  Perkins is

 552. 578

  Chester

  Rajta is van a listámon, bár Williamsnek jobban örülnék.

 553. 579

  Sandman91

  Booker eddig volt szabad! :D

 554. 580

  Chester

  Te hibád :D

 555. 581

  packernation

  Dean Lowry a SPARQ király!

 556. 583

  Chester

  És te ki vagy? :D

 557. 584

  Sandman91

  Mennyi pickje van a Browns-nak? 20? #Moneyball :D

 558. 585

  Chester

  Azt írják ugyanolyan statja volt mint Bosának.

 559. 586

  Sandman91

  Wow! Még egy QB!!!

 560. 587

  Chester

  Változatosság kedvéért még egy OSU játékos. :D

 561. 588

  Sandman91

  Igazi Bills-fit játékos, akkora mint egy tank! :D

 562. 589

  katonadani

  Can’t wait for everyone to talk about how Dean Lowry is “tough”, “coachable” and a “worker” . AKA = white guy they didn’t watch

 563. 590

  petipajti

  panthers csak cb-t húz, hogy 1 hátha beválik vagy mi? :D

 564. 591

  Chester

  Mi ez a CB rush a Panthersnél?

 565. 592

  packernation

  a stat nem számít, más ellenfelek ellen találkozott, Lowry viszont nagyon hasonlít Henry Andersonhoz, akit tavaly választott a Colts és jó újoncszezont produkált

 566. 593

  AwesomeOne

  Az egyiknek olyan jobb keze van, mint Norman-nek, a másiknak olyan bal keze van, mint Norman-nek… :)

 567. 594

  katonadani

  The Bills are hoping Cardale Jones becomes the first Ohio State QB drafted to ever make a pro bowl. The other 11 dating back to ’71 haven’t.

 568. 595

  katonadani

  Browns 4th Round pick Seth DeValve (Princeton) tested in the 96th percentile among TEs since 1999.

 569. 596

  AwesomeOne

  Na, begyakorolták, most már flottul ment a pick a 49ers-nél :)

 570. 597

  Sandman91

  Eléggé tetszik eddig ez a 49ers draft, csak így tovább! :)

 571. 598

  packernation

  Browns selection of Seth DeValve is the second selection completely off of the top 300 of the consensus board (ranked 786)

 572. 599

  Pásztor László

  Ha jól látom, a Broncos elkezdte építeni a támadófalat. Jók leszünk idén is.

 573. 600

  katonadani

  wat? Patriots trade up with Miami, then immediately trade same pick to Seahawks

 574. 601

  katonadani

  ez milyen wtf már :D

 575. 602

  AwesomeOne

  Lehet kiment előttük aki kellett volna.

 576. 603

  katonadani

  de hát tudták ki ment ki előttük (attól h mi nem)

 577. 604

  AwesomeOne

  Aki tud, az tud :)

 578. 605

  polo62

  én sem értettem, de kivitték Washingtont és Bookert nem sokkal előttük, és állítólag egy 7. kör és jövő évi 4.kör az ellenérték

 579. 607

  katonadani

  Na kiment Perkins, akinél a csapatban is volt jobb futó, a jaguarsos Myles Jack :D

 580. 608

  Sandman91

  Senki se mondta, hogy az esze miatt draftolták! :DDD

 581. 609

  packernation

  meg a sebessége miatt sem. 5 másodperces 40 yard.

 582. 610

  Sandman91

  RB rush van!

 583. 611

  katonadani

  akkor nem maradt nekünk senki futónak, marad Mathews, reméljük nem sérül meg:((

 584. 612

  Sandman91

  Úhh az egy LB-nél nagyon gyenge! Akkor coverbe inkább ne küldjék!

 585. 613

  AwesomeOne

  Azért vittük, hogy ne maradjon nektek XD

 586. 614

  katonadani

  legjobb bent maradó LB? vagy a második Michael Thomas az Eaglesbe?

 587. 615

  packernation

  Jatavis Brown

 588. 616

  Jenter

  Lionsnál rámentek az O-linera ez már a 3.

 589. 617

  katonadani

  vagy DL is lehet még

 590. 618

  Pásztor László

  Amúgy a Broncosnál Elway miért választott futót? Ottvan Hillman és CJ Anderson is biztosan. Minek egy rookie futó?

 591. 619

  packernation

  Kisfa került az Eaglesbe.

 592. 620

  Sandman91

  Csak RB-t vitt az Eagles! :D

 593. 621

  katonadani

  és így is a legjobb lesz a depth charton :D

 594. 622

  Sandman91

  Adnak egy pár fegyvert RGIII-nak a Brownsnál!

 595. 623

  katonadani

  sajnálom, hogy nem tudtunk hamarabb választani v felcserélni (pickek nélkül nehéz), most 18 picken belül kiment 6 RB…

 596. 624

  katonadani

  3 WR + 1 TE az igen, Hue Jackson támadósort épít :D

 597. 625

  Pásztor László

  Hát azért csak nem :D

 598. 626

  katonadani

  nem tetszik ez a pick, pedig a másik pickünk Wentz után elég fasza volt

 599. 627

  katonadani

  de legalább Eagles fan a srác

 600. 628

  katonadani

  előbb-utóbb az lesz, ő a legtehetségesebb közülük

 601. 629

  Sandman91

  Pedig mindenki tudja, hogy ki nyeri a bajnokságot! :)

 602. 631

  Pásztor László

  A Rams :DDD

 603. 632

  Sandman91

  Én azt hittem, hogy a Jags! :D Mostanság úgy is mindenki őket szopkodja! :D

 604. 633

  Pásztor László

  Majd meglátjuk, én bízok a jelenlegi kettősben, hogy egy jó fallal és kiegyensúlyozott playbookkal jók lesznek.

 605. 634

  Pásztor László

  Messze vannak attól, én max annyira szopom őket, hogy komoly PO contenderek lesznek. Szerintem azon múlik, hogy a Texans elleni két meccset nyerik-e. Illetve, ha Broki besül, akkor jók lehetnek akár a csoportgyőzelemre is, idén a Colts-ot még nem várom oda, ott most kissé újraépíteni kell. Csodálkoznék, ha Luck nyerne ott SB-t. (Vagy egyáltalán bárhol).

 606. 635

  Jenter

  Pedig most próbálják védeni hogy ne verjék szét a belső szerveit

 607. 636

  Sandman91

  Igen, az nekem is feltűnt, hogy mennyire O-line fétis van most a Coltsnál.
  De hát a következő 120 milliós QB-nak kell is a védelem! :D

 608. 637

  Pásztor László

  Az egy dolog, de ott a védelem se az igazi szerintem. A Texans meg most elég jó, Osweiler-függő, hogy mennyire jó. Ha hoz egy jó átlagot, akkor csoportelsők, ha besül, akkora a Jags ott lesz. De 2 év múlva a Titans is ott lesz.

 609. 638

  Jenter

  De ugyanez van a Lionsnál is rájöttek hogy Stafford is ember és nem árt hogyha már van egy franchise Qb akkor azt nem verik agyon

 610. 639

  Pásztor László

  Jókor, bezzeg amikor volt egy HoF elkapója, akkor hadd üssék szarrá.

 611. 641

  Jenter

  Bengals szépen kihúzta a nagy csúszókat

 612. 642

  katonadani

  közben a Titansé lesz a Mr Irrelevant

 613. 643

  Jenter

  Ezt most miért ? WR ?

 614. 644

  katonadani

  ötödik körben már nem kell needre húzni, szóva szerintem itt nem nagyon kell megijedni semmitől :D

 615. 645

  Jenter

  Ezt értem de nem lett volna jobb mondjuk Jerell Adams ?

 616. 646

  Sandman91

  A Chiefs minek húzott QB-t? Jó pazarolni azokat a pickeket?

 617. 647

  packernation

  Jerell Adams nagyjából ugyanolyan mint Jared Cook

 618. 648

  Pásztor László

  Smith is egyszer visszavonul :D Meg szerintem ha a Chiefs akar valami komolyat, akkor egy ilyen semmilyen irányító kevés lesz.

 619. 649

  Jenter

  De a csapatban ott van Nelson, Cobb, Montgomery, Abbrederis, Janis
  Befér még egy elkapó a rostere vagy kit szoríthat ki szerinted?

 620. 650

  katonadani

  TCU OL Halapoulivaati Vaitai, ezt kell megtanulnom kiejteni… :D

 621. 651

  packernation

  Abbrederist sztem, de az is lehet, hogy cut lesz augusztusban, az ötödik körösnél előfordul már

 622. 652

  katonadani

  networkön Moritz van épp :)

 623. 653

  rowi

  az eagles homanawanuija. vagy mije.

 624. 654

  rowi

  seahawks baszod, minek nekünk ennyi futó??? kész van a fal vagy mi?

 625. 655

  Sandman91

  Wilson majd megoldja! :D

 626. 656

  packernation

  5, Browns WR is megvan

 627. 657

  rowi

  azért mindent nem tud. pedig eddig ki vagyok békülve a drafttal. ifedi, reed, vannett eddig teljesen jó

 628. 658

  Sandman91

  Szerintem Hawks-fanként már tudod te is a lelked mélyén, hogy a Seahawks front office magad ívről tesz az O-linera!

 629. 659

  Sandman91

  *magas

 630. 660

  rowi

  én ezt nem a lelkem mélyén tudom, hanem a szívem közepén:D de akkor jönne corner vagy longsnapper vagy még linebacker vagy vmi, amire legalább nagyjából szükség van. de futó?

 631. 661

  Sandman91

  Azért láttad mi volt tavaly mikor Lynch után, lesérült Rawls is, nem volt futójáték,pedig azért az elég fontos eleme a Seahawks támadójátékának!
  Gondolom azt akarják megelőzni, hogy ne legyen gond ha egy-két futó kidőlne.

 632. 662

  Sandman91

  Valaki szóljon már nekik, hogy elkapón kívül lehet más posztra is húzni! :D

 633. 663

  katonadani

  kevesebb, mint a pickjeik fele ment csak WR-e, biztos van másik csapat is aki ezt az arányt közelíti :D

 634. 664

  Sandman91

  Éééés megvan a draft első puntere is! :)

 635. 665

  packernation

  jöhetne egy long snapper is.

 636. 666

  Sandman91

  Kiment Moritz! Gratula neki! :)

 637. 667

  katonadani

  Mayock üzent élő adásban Zimmernek mikor Moritz ott volt a stúdióban, bejött :)

 638. 668

  Pásztor László

  Alakul az elkapórészleg arrafelé, rájuk kiváncsi leszek.

 639. 669

  Sandman91

  Jeremy Cash hogy-hogy még bent van?? Remélem a 9ers elviszi!

 640. 670

  redbull76

  A Ravens minek huz megint RB-t? Ki akarjak Forsettet tenni?

 641. 671

  packernation

  Forsett idős.

 642. 672

  redbull76

  Az ok, de nem CB vagy Safety kellene?

 643. 673

  Sandman91

  A Dolphins most vitt ki egy 5’5 magas elkapót! :DDD

 644. 674

  touchdown89

  Én se értem. Még jó, hogy azt vártam, nem húzunk RB-t, mert abból van egy pár, erre draftolunk kettőt. Pedig jövőre mély lesz a class állítólag, nah mindegy.

 645. 675

  packernation

  Dixon amúgy az egyik legjobb RB volt a drafton, és azt leszámítva hogy nem a legjobb atléta, elég jó játékos. csak azért ment ki a 4. körben mert nem illik minden csapat sémájába, de a Ravensébe pont ideális.

 646. 676

  packernation

  sztem csak visszahordónak fogják használni, ha egyáltalán

 647. 677

  Sandman91

  Húú srácok de kihalt lett ez a kibeszélő! Mondjuk a 6.-7. körben nem csodálkozok már rajta! Van még valaki vagy már csak én maradtam?! :D

 648. 678

  Pásztor László

  Én nézegetem a trackert, de innen már kb senkit nem ismerek, hogy mit tud, és nagyjából csak a keret mélységét szolgálják ezek a játékosok egyelőre, szal nem tudok érdemben hozzászólni :)

 649. 679

  Sandman91

  Ugyanez a helyzet itt is! :D Még a 49ers húzásait várom, meg azt, hogy hátha valaki kihúzza Watt, vagy Gronk tesóját!

 650. 680

  Pásztor László

  Én csak a Broncos-t lesem, de nekik is már csak körönként egy pick van. Amúgy a titans újabb guardot húzott, figyelnek Mariota épségére most rendesen. 2-3 év a most kapott pickekből és jó kis csapat lesz ott is.

 651. 681

  AwesomeOne

  Giants részről:
  Nagyon örülök Jerrell Adams-nek. Az egyik legjobb TE-nek tartottam idén HH után, de nem nagyon számoltam vele, elvégre nem volt fontos, hogy ide erősítsünk. De ha már jött, akkor jól jártunk vele, mert kellett még 1 plusz arc ide, elvégre csak a tavalyi draftolatlan Will Tye és a sokat sérült Donell volt itt minőségi ember.
  Adams magas és nagyon jó kezű játékos, végre egy red zone célpont Manning-nek. Emellett pedig jó passz blokkban, ami szintén jól fog jönni. Ahogy néztem a 4. kör környékére várták, így tényleg igazi BPA húzás a 6. elején. Kicsit Ladarius Green-re hajaz testfelépítésben, ráadásul amennyire colos, annyira gyors is. Kell még rá izom, de magas az upside-ja, akár kezdő is lehet. Tetszik ez a pick! :)

 652. 682

  Sandman91

  9ers-nek még van 4 pickje, remélem húznak még valami épkézláb játékost, ezen a szinten ez azt jelenti, hogy a rosteren marad :D

 653. 683

  Sandman91

  Wow, neked tényleg tetszik ez a pick! :D Mármint annyit írtál róla mint más egy első körösről! :)

 654. 684

  Pásztor László

  Amúgy ha már a pickek már nem izgalmasak, egy kis vitaindító: Melyek lehetnek szerintetek azok a csapatok, akik hamarosan leválthatják az eddigi “sikeres” franchise-okat a PO-ban, lásd Saints helyett mondjuk a Tampa, a Colts helyett a Jaguars??

  Számomra a Raiders egyértelmű, nagyon erősek lettek, a Chargers-chiefs kettőst szerintem le is hagyták és talán a Sanchez-féle Broncost is megverhetik akár. Hasonló lehet hamarosan (1-2 év) a Jaguars-Titans, a Tampa, akár a Rams és a Browns is. A Saints most valszeg egy időre elásta magát, az itt leírtak miatt tőlük nem várok sokat, főleg ha brees is elmegy, a Patriots szerintem tuti összeesik a Brady-Belichik páros visszavonulása (2 év, max 3) után, oda megjöhet a Jets és a Dolphins is akár.

  Vélemények?

 655. 685

  Pásztor László

  Hát a sok kompenzációs pick jól jött oda, de nálunk Elway elosztogatta a simákat a Lynch miatt elindult lavinában.

 656. 686

  packernation

  vagyok persze.

 657. 687

  katonadani

  Raidersnek nagyon nehéz dolga lesz, azért a Broncos továbbra is elit védelemmel bír és szerintem a támadósor sem fog sokkal kevesebb pontot feltenni, mint tavaly és a chiefs is elég jó.

  A Jaguarst el tudom képzelni.

  Mást nehezen, illetve hát NFC Eastet bárki nyerheti, de ott nincs is ilyen “eddigi sikeres franchise”

 658. 688

  Sandman91

  Kivitték a “Töltők” Watt tesóját! :)

 659. 689

  Pásztor László

  Az NFC-ben amúgy is megvagyok lőve, mert ott azért aránylag rotálódnak folyamatosan a csapatok, most a Seattle, elötte a 49ers volt folyamatosan kimagasló ott, most talán a Panthers lehet ott hosszú távon. A Packersben túl sok múlik Rodgers épségén, a Cardinals ugye #WinNow módban van, ergo nem fogják tartani ezt a szintet. Legalábbis most így néz ki. A Viking meg kérdéses, az NFC East meg tényleg mindig változó.

  Amúgy anno belelátás nélkül azt hittem, hogy a Falcons Ryan vezérletével folyamatos contender lesz. Szal mostanában sokat tanultam itt :D

 660. 690

  AwesomeOne

  “Eagles draft some big dude with a name that you can’t pronounce” :D

 661. 691

  packernation

  a Packers nagyon szereti a 300 fontos tackle-öket.

 662. 692

  AwesomeOne

  Sokáig tart őket megkerülni, átmenni rajtuk meg lehetetlen, úgyhogy ne csodálkozz :)

 663. 693

  Sandman91

  Jó pár QB-t kivisznek azért itt a hátsó körökben! A legutóbbi 3-ról akkor hallottam először mikor bemondták a nevüket! :)

 664. 694

  Leonidasz007

  Booker zone-blockinfba kivalo. Sok mistacklet harcol kives razza is le a vedoket. Egyetem alatt egy kizepesnek rosszabb o-line migott kellett futnia es megis jobb volt. Hát itt is ez var ra

 665. 695

  packernation

  nem ártana még pár font rájuk ahhoz.

 666. 696

  Pásztor László

  Akkor miért ilyen későn került ki úgymond? Vagy a jövő évi class ennyivel jobb RB-ket hoz, hogy most inkább másra húznak a csapatok?

 667. 697

  katonadani

  Allent szeretem egyébként. Vernon Adams vajon elkel vagy UDFA lesz?

 668. 698

  Sandman91

  5’11 magas, meg 200 font sincs, nem vagyok szakértő, de szerintem nem!

 669. 699

  katonadani

  Wilson csak 6 fonttal nehezebb ;)

 670. 700

  Leonidasz007

  Na ez jo kerdes. En pl sokkal elobb vartam h elviszik, harmadik kor mondjuk de dani es balint boardjan is a masodik rb volt. Nyilvan szuksege van meg tanulasra meg fejlodesre de ennel sokkal korabbra vartam. Hnap jobban utannanezek

 671. 701

  Sandman91

  Mondjuk Oregon játékos volt, aztán nehogy Kelly behúzza a 9ers-hez! :)
  Aztán azon jót röhögnék, ha mégis utána meg kijátszaná a kezdőből a Kaep-Gabbert duót! :D

 672. 702

  packernation

  a sérülések miatt.

 673. 703

  Pásztor László

  Hát akkor a) örülünk, b) reméljük, hogy ezt kinővi :D

 674. 704

  redbull76

  Akkor most Keenan Reynolds micsoda? QB vagy WR? Össze-vissza irkalnak mindent.

 675. 705

  Sandman91

  Never mind! :D Jött helyette Jeff Driskel!

 676. 706

  Sandman91

  Egyetemen QB-ként kezdte, aztán lett belőle WR!

 677. 707

  Pásztor László

  A 49ers is húz egy QB-t. Ott vajon mi a cél? Fg-nél labdafogó srác lesz, vagy komolyabb tervek lehetnek vele?

 678. 708

  Leonidasz007

  Jah es hetfon amugy is a denver draft ertekeloevel kwzdunk ;)

 679. 709

  Pásztor László

  Há, király, alig várom :D

 680. 710

  Sandman91

  Legyen ki dobáljon a practice squad-ban! :D

 681. 711

  Pásztor László

  Azt jó pénzért én is vállalom, erre kár cetlit pazarolni :D

 682. 712

  redbull76

  En is erre gondoltam csak akkor a Ravens oldala miert irja, hogy: Baltimore selected navy QB Keenan Reynolds. Ebböl azt veszem ki, hogy most is az. Plusz wiki-n is az van hogy a fazon Qb

 683. 713

  Sandman91

  Baaltke meg az ő rejtélyes húzásai! Olyanok mint a nők, úgy se tudod őket megérteni! :)

 684. 714

  Sandman91

  Lehet Qb-ként számol vele a Ravens!

 685. 715

  Pásztor László

  Baltimore Ravens

  1 órája ·

  With the 182nd overall selection in the NFL Draft, we have selected WR Keenan Reynolds from Navy. ‪#‎WelcomeToTheFlock‬

  Plusz elég sokan írják, hogy főleg punt returner lesz egyelőre, mert baromi gyors.

 686. 716

  Pásztor László

  Jó, mondjuk én még mást se nagyon, max nagyon picit Elway-t, csak mert ott tisztában vagyok a hiányokkal, ami hála az égnek nem sok.

 687. 717

  Pásztor László

  Official oldalról részlet:
  Standing in at 5-foot-11 and 205 pounds, Reynolds does not project as a quarterback in the NFL, and the Ravens have him listed as a wide receiver. He played running back during the East-West Shrine game, and the Ravens could also try to use him in the return game.

 688. 718

  redbull76

  Ja azzal a kb 180 cm-vel arra lehet csak jo

 689. 719

  Pásztor László

  Vajon mennyire megrendezett ez a videó? :D

  https://www.facebook.com/NFL/videos/10153849847841263/

 690. 720

  AwesomeOne

  Az megvan, hogy a Lions long snepper-t húzott, egy bizonyos Jimmy Landes-t? :) Ideje volt már, nagy hiányposzt!

 691. 721

  katonadani

  Aszondják Reynolds megy majd szolgálni két évet

 692. 722

  packernation

  ki van mozdítva a fa valszeg

 693. 723

  katonadani

  Mayock meg Edelmanhez hasonlítja

 694. 724

  AwesomeOne

  7.-ben a cheerleader deph is jön majd.

 695. 725

  Sandman91

  Óhh a Hawks a támadófalba húzott! :)

 696. 726

  petipajti

  én elvesztettem a fonalat már régen…
  fantasy rookie sleeper-eket írjatok nekem :) mert minden ligámban hátul választok :D

 697. 727

  katonadani

  Braverman még nem kelt el?

 698. 728

  Sandman91

  Még nem!

 699. 729

  touchdown89

  Egyetemen QB volt ah jól tudom, de NFL-ben inkább RB-ként/ WR-ként számolnak vele.

 700. 731

  katonadani

  azt olvastam h Eagles szurkolóként nőtt fel de az előző képpel együtt már kezdem utálni :D

 701. 732

  AwesomeOne

  Annyira ráér az Eagles, és annyira nincs már hiányposzt, hogy még egy ilyen csávó kínzása is belefér :D

 702. 733

  katonadani

  Az mi h egy kosaras elkelt, Rico Gathers? gimi előtt focizott utoljára :D

 703. 734

  AwesomeOne

  A Cowboys is laza. Vacak secondary, eltiltott védőfal, hova erősítsünk? A kosár csapatba :D

 704. 735

  petipajti

  majd az offense megoldja :D

 705. 736

  Sandman91

  Jeremy Cash-nek valami red flagje van amiről nem tudok, hogy még mindig nem vitte el senki!?

 706. 737

  packernation

  sztem nincs, csak egy box safety akire nincs igény.

 707. 738

  Sandman91

  Én azért elvinném a 9ers-höz, szerintem el kéne az erősítés nálunk a secondaryban. Itt már nyugodtan lehetne BPA-zni!

 708. 739

  katonadani

  hetedik kör közepén már nehéz BPA-zni, nincs értékbeli különbség kb :D

 709. 740

  Sandman91

  Mockba olvastam korábban, hogy 4.-5 körbe várják, sőt volt olyan aki berakta a 2. kör végére, szerintem ez BPA.

 710. 741

  katonadani

  még egy punter!

 711. 742

  AwesomeOne

  Ugyan, azt mindig lehet. Csak furcsa, ha van bent komoly BPA

 712. 743

  Sandman91

  Katonadani most ment ki Braverman! Csak gondoltam szólok! :)

 713. 744

  katonadani

  jaja pont bekapcsoltam most megint, késő van, elég a szakdoga forráskutatásból, úgyis van 3 eagles pick még :D jól munkálkodik a bears

 714. 745

  Sandman91

  Van még valaki a kívánságlistán, vagy a 7.körben már mindegy kit húz az Eagles! :D

 715. 746

  katonadani

  Bravermannek örültem volna. Nem hiszem h lenne bent még olyan, akit felírtam volna magamnak. De így Cash jöhetne azért :D

 716. 747

  Sandman91

  Láttad a bemondót! :DDD Van ott spiritusz!

 717. 748

  katonadani

  networköt nézek, nem nfl.comosat. a safety összejött :D

 718. 749

  katonadani

  Mayock azt mondja, hogy ő harmadik körös játékosnak várta az Eagles által korábban választott kimondhatatlan nevű tackle-t.

 719. 750

  Sandman91

  Igazi vezérszurkolóként viselkedett, emelem kalapom ! :) Így van, most már Cash jöhet a 9ers-höz!

 720. 751

  Sandman91

  Ezek a Jets-nél egyébként mit szívtak, volt erre a draftra 6 pickjük ha jól tudom! Hát mit mondjak, egyáltalán nem úgy kezelték ezt! :D

 721. 752

  Sandman91

  A Clayton Fejedelem nevű játékos, magyar származású?! Az előbb húzta ki a Bengals.

 722. 753

  petipajti

  ő azt mondta nem. de szerintem tutira az.

 723. 754

  Chester

  Azon mondjuk meglepődtem, hogy se RB, se TE nem érkezett, ellenben a szokásos elkapó pick megint megvolt. :D

 724. 755

  katonadani

  FEJEDELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 725. 756

  katonadani

  teljesen megfeledkeztem róla pedig az East-West óta várom h ki draftolja :D

 726. 757

  Sandman91

  Még egy futó a Seahawks-hoz! :DDD

 727. 758

  katonadani

  pont írni akartam :D

 728. 759

  Sandman91

  Hárman már csak összehozzák Lynch statját! :D

 729. 760

  Jenter

  Igazi gyűjtők :D

 730. 761

  katonadani

  Matakevich is egy egész jó játékos 7. körhöz képest

 731. 762

  katonadani

  lassú, de kemény

 732. 763

  katonadani

  baszki most folyton reklámoznak, kb 1-1 pickre jönnek be meg 1-2 hosszászólásra networkön….

 733. 764

  Jenter

  Coltsnak minek két Center?

 734. 765

  Sandman91

  NFL.com-on nincs ilyen gond! :)

 735. 766

  katonadani

  ja csak ott meg nem a jó szakértők vannak :D

 736. 767

  Sandman91

  Ez meg ki? Prince Charles-Iworah, mint valami afrikai diktátor fia! :D

 737. 768

  katonadani

  SCOOBY! ő se egy gyors játékos, PFF-nél imádják

 738. 769

  packernation

  sztem is az

 739. 770

  Sandman91

  Oregon játékos az Eagles-höz, azt hittem ezt már kinőtték! :D

 740. 771

  katonadani

  :D kellett az LB depth

 741. 772

  Zotyman

  Juuuuj… XD

 742. 773

  Chester

  Úúú most látom hogy elkelt Boehringer, remélem sikerül beférnie az 53-as keretbe, bár nehéz dolga nem lesz. :D

 743. 774

  Sandman91

  El bizony, és Clayton Fejedelem is! :)

 744. 775

  Pásztor László

  A Titans amúgy keretbe foglalja a draftot, övék volt az első pick kezdetben, és végül övék lett az utolsó :)

 745. 776

  Sandman91

  Kalan Reed CB lett az utolsó pick!

 746. 777

  katonadani

  köszönjük a kitartást mindenkinek, jó éjszakát :)

 747. 778

  Chester

  És a szomorú igazság, augusztusig semmi foci. :(

 748. 779

  Kiskolovac .

  Lesz valami összefoglaló a csapatok draftjáról? Esetlegesen egy össz értékelés?
  A Steeleres draftjait tudom, de jó lenne mindent egyben olvasni egy általatok vélt értékeléssel egybekötve :D (tudom sok igényem van :D)
  Amúgy visszatérve a Steelers drftjaira úgy gondolom, hogy idén nálam B+ Nem feltétlen az igazolások minősége miatt, de ahogy utána olvastama játékosoknak mindenkiben nagy potenciált látnak a kinti szakértők. Nekem külön öröm, hogy hiányposztokra draftoltak (1CB, 1S/CB , DT, OT, 2 OLB és egy WR).Remélem egy jó felkészülés után össze tudják tenni ezt a Secondary-t mert, ha igen és nem kapnánk 200+ passzolt yardot meccsenként akkor ez egy bővel Super Bowl esélyes csapat lenne, ezzel a támadó egységgel.

 749. 780

  KidInk789 .

  Jött CB is,SS-t én is vártam volna Hill kiesése után…

 750. 781

  Leonidasz007

  Holnaptól kezdjük a draft értékelőket. A steelers nem tudom mikor kerül sorra de azért a B+ elsore erosnek tunik.

 751. 782

  KidInk789 .

  Nem vártam futót,de Dixonnak örülök:D

 752. 783

  packernation

  slot CB lehet belőle, elég miniatűr figura de jól nyomta az egyetemen. a Temple védelme tavaly meglepően jó volt.

 753. 784

  packernation

  a nagy potenciál az igaz, mert rendre nagyon atletikus (SPARQ-király) játékos jött minden körben. de ezek a játékosok elég nyersek (Burns, Davis, Hargrave mindegyik az) így nagy a kockázat velük. szóval nehéz megmondani egyelőre.

 754. 785

  Rpi

  Akkor meg en is lehetek profi. Vagy nem. :D

 755. 786

  Kiskolovac .

  Kicsúszott a kezéből, mert sültkrumplit evett :D

 756. 787

  Kiskolovac .

  Igen, viszont úgy gondolom minden frissen draftolt játékos nagy kockázat…A legjobbakról is csak sejteni lehet, hogy mennyire fogja megállni a helyét. Itt van pl Sherman esete, akit 5. körben draftolt a Seattle, ő is eléggé nyers volt és eléggé kockázatos. Jelenleg a liga egyik legjobb cornerje…vagy mondta volna meg anno bárki is, hogy a 6. körben draftolt 5 ft 10 in magas Antonio Brown a liga top 5 elkapója lesz? Nem. Úgy gondolom, hogy sokszor pont azok válnak be akikre a legkevésbé számít az ember…az 1/1 és 1/2es irányítókat árgus szemekkel figyelik, de akit a 6. körben szednek ki azt nem (Tom Brady). Úgy vagyok vele, hogy majd kiderül, hogy ki mennyire volt jó pick…Nem feltétlen az első évben de 2éven belül biztos. Elképzelhető, hogy igaza lesz Daniéknak és Burns semmit nem fog tudni csinálni, de az is lehet, hogy isten adta tehetség csak foglalkozni kellett vele.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team