Connect with us

Draft

A draft első körének nyertesei és vesztesei

Megvolt az első 31 pick a 2016-os drafton. Akadt egy-két meglepetés, megnézzük, kik a legnagyobb nyertesei és vesztesei a dolognak.

 

Nyertesek

 

1. Ezekiel Elliot

 

A fiatal futó talán a draft legnagyobb nyertese. A liga legjobb támadófala mögé került, megspékelve egy Dez Bryanttel és Tony Romóval. Ráadásul övé a 4. legnagyobb fizetés idén.

 

eliot

 

2. Cleveland Browns

 

A Browns szerzett egy plusz első, két második, egy harmadik, egy negyedik és egy hatodik körös picket. Amit akartak, azt sikeresen kivitelezték. Ráadásul szereztek egy első körös elkapó tehetséget is Robert Griffinnek.

 

3. Eli Apple

 

Legalább 10 pickkel hamarabb választották ki, mint ahová várták. Ezzel egy relatíve jó csapatba került, ráadásul 5 millió dollárral többet keres.

 

4. Karl Joseph

 

A safety 1/14-es kiválasztása az előzetes várakozásokhoz képest (sérülés miatt) korai, egyedül katonadani mockjában volt benne a 25. helyen. Azon felül, hogy egy remek csapatba került, legalább 4 millióval keres többet, mint várhatta.

 

5. Paxton Lynch

 

A fiatal irányító a bajnokhoz került, ennél jobb nem nagyon történhetett volna vele. Egy évet padozhat, majd egy brutális csapatot irányíthat. Ha azt nézzük, hogy kerülhetett volna akár a Brownshoz is, hatalmas nyertes.

 

usa-today-9142542.0

 

6. Teddy Bridgewater

 

Laquon Treadwell személyében kapott egy remek elkapót, egyre jobb lesz a csapat körülötte.

 

7. Miami Dolphins

 

Megszerezték az 1/3-asnak várt Laremy Tunsilt 14 millió dollárral olcsóbban. Az mondjuk kérdés, hogy Brandon Alberttel hogy oldják meg a dolgot, de ár/érték arányban nagyot húztak.

 

 

8. Katona Dani

 

Megint megnyerte a szerkesztői mock draft-versenyt.

 

9. Mark Sanchez

 

Lynch érkezésével most már biztos, hogy nem kap maga elé senkit és a kezdő pozíciója sem lesz veszélyben. Kapott egy teljes évet.

 

Vesztesek

 

1. Alfred Morris

 

Leigazolta a Cowboys, örülhetett a remek támadófalnak, erre jó eséllyel Elliott már az első meccseken kiszoríthatja.

 

alfredmorris

 

2. Laremy Tunsil

 

Nemcsak, hogy bukott 14 milliót, annak az esélye is megvan, hogy nem eredeti posztján, tackle-ként, hanem guardként fogják használni.

 

3. Myles Jack
Jack talán a draft legnagyobb vesztese, hisz top5-ös pickként kiszorult az első körből, súlyos milliókat bukva ezzel.

 

4. Pierre Garcon

 

Jövőre lejár a szerződése (ahogy DeSean Jacksonnak is) és szinte kizárt, hogy Josh Doctson érkezése után újraigazolják. Sőt, akár már idén is kiszorulhat a kezdőből.

 

5. Sam Bradford

 

Ahogy Sancheznél biztosra vehető, hogy nem hoznak a nyakára senkit, úgy Bradfordnál is tiszta kell, hogy legyen, a kutya nem fog érte trade-elni. Végképp lemondhat a Broncosról, ráadásul a hisztije miatt a megítélése sem lett sokkal jobb.

 

bradford sad

 

6. New York Giants

 

Kivitték előlük a két kedvenc kiszemeltjüket, Jack Conklint és Leonard Floydot, Apple-t pedig reachnek érzem.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!