Connect with us

Minden ami NFL

Sanders: Manning hiányzik, Osweiler jön nekem egy kocsival

Megkezdődött a Broncos offseason programja, újra együtt a bajnokcsapat megmaradt tagjai. Az egyik értekezleten Emmanuel Sanders, a csapat sztárelkapója beszélt arról, mennyire hiányzik neki Peyton Manning, mekkora pozitív csalódás Mark Sanchez és mennyire szeretne egy autót Osweilertől.

 

sanders manning

 

A Denver Broncos kerete, elsősorban a támadósor komoly változásokon ment keresztül az offseason folyamán. A leendő Hall of Famer Peyton Manning visszavonult, a második számú kezdő, Brock Osweiler a Texanshoz igazolt, így jelenleg a Jets és az Eagles korábbi irányítója, Mark Sanchez a kezdő.

 

“Nem beszélhetek más nevében, de rám nagyszerű benyomást tett. Folyamatosan írt nekem, hogy lógjunk együtt. Elmentem Kaliforniába és edzettünk. Lenyűgözött a karerőssége, a dobásai, hogy mindig ott van az intézményben. A csapat vezére szeretne lenni. Ő az a fajta fickó, akire szükségünk van.”

 

Sanchez nem váltotta meg a világot Philadelphiában, de nem is volt rosszabb, mint Nick Foles vagy Sam Bradford. Nyilván nem képes arra a védelemolvasásra és játékáthívásokra, mint Peyton, de egy rászabott playbokkal nem lenne rosszabb az offense a tavalyinál. Ezzel együtt érthető, hogy Sandersnek hiányzik a legendás 18-as:

 

Furcsa, hogy nincs, hisz két évig játszottunk együtt. Mindannyiunknak hiányzik és mindig is hiányozni fog” – mondta Sanders. “A jó dolog, hogy Peyton megmutatta nekünk az utat, hogy is kell a dolgokat csinálni. Együtt lenni a pályán kívül is, megismerni egymást: ezt fogjuk követni”.

 

brock-2

 

Van egy másik út is, amit Sanders követne, mégpedig Osweiler 72 millió dolláros útja:

 

“Ember, hatalmas szerződést kapott. Houstonban élek, írtam is neki, hogy ‘Hé, jó lenne, ha meghívnál egy ebédre. Vagy, ami azt illeti, vehetnél nekem egy autót vagy valamit'”.

 

Sanders átlagban 5 millió dollárt keres évente Denverben, és az idei szezon után jár le a szerződése. A tavalyi szezonban 1100+ yardot és 6 TD-t szerzett, összességében jobb teljesítményt nyújtott, mint a csapat sztárelkapója, Demaryius Thomas. Ha nem is kap majd Osweiler-féle szerződést, egy évi 8-9 milliós szerződésre van esélye. Remélhetőleg a Broncostól, elmondása szerint Denverben fejezné be a karrierjét.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!