Connect with us

Hír

A 6 legjobb megmaradt szabadügynök

Május közepe van, lement már a draft is, ennek ellenére akad még pár jó fogás a piacon, az NFL.com összeszedte a hat legjobb elérhető játékost:

 

1. Anquan Boldin, WR

 

A 35 éves Boldin nyilván túl van a zeniten, ennek ellenére az utóbbi három évben kétszer is ezer yard fölé jutott, pedig nem a passzjáték volt a 49ers erőssége. Most mégis szabadügynök, pedig elmondása szerint van még a tankban. Karrierje során megfordult még a Cardinalsban és a Ravensben, utóbbival Super Bowlt is nyert. Aki elviszi, 1009 elkapással, 13195 yarddal és 74 TD-vel lesz gazdagabb.

 

Super Bowl XLVII - Baltimore Ravens v San Francisco 49ers

 

2. Arian Foster,RB

 

Foster egészségesen a liga egyik legjobb futója, amikor 10 meccsen pályára tudott lépni, akkor mindig legalább 1500 total yarddal zárta az évet. Most épp a rehabilitációját tölti és nem nagyon látni, melyik csapatban férne el. A sokat emlegetett Dolphins szerzett magának futót a harmadik körben, így nem alternatívája van. Patriots?

 

3. Ryan Fitzpatrick, QB

 

Fitzpatricknek talán még Fosternél is kevesebb lehetősége van: csak a Jets. Két-három évre még nagyon jó lenne leigazolni, de egylőre se Mo Wilkersonnal sem vele nem úgy állnak a dolgok, hogy beférjen a csapat a fizetési sapkába. Pedig Fitzmagic nélkül nem lesz megint 10-6.

 

4. Dwight Freeney, pass rusher

 

A 36 éves pass rusher már semmire sem jó az irányító elkapásán kívül, de az még mindig nagyon megy. A Cardinalsban egyetlen meccsen sem kezdett, de így is 8 sacket és 3 fumblet szerzett. Mindezt úgy, hogy összesen 9 tackle-je volt! Az a 119,5 sack még nyugodtan gyarapodhat valahol.

 

Freeney

 

5. Leon Hall, cornerback:

 

Hall egy jó corner, viszont az utóbbi 5 évben egyszer sem sikerült végigjátszania a szezont. 31 éves, tehát van még benne lehetőség. Olcsón jelentene minőséget az olyan csapatoknak, mint mondjuk akár a Panthers.

 

6. Jahri Evans, G

 

Hogy elmúlt a világ dicsősége. Evans nem is olyan rég még a liga top3-as guardja volt, négyszeres első csapatos All Pro, most pedig nem kell senkinek. Pedig 4-5 milliót, mint Evan Mathis, azért megérne.

 

Rajtuk kívül pedig olyan egykor klasszisok várják a hívásokat, mint  Andre Johnson (1053 elkapás, 14100 yard, 68 TD) vagy Roddy White (808 elkapás, 10863 yard, 63).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!