Connect with us

Hír

A bust Bjoern feltámad Jacksonville-ben?

Az Indianapolis Colts egy 1/24-es picket áldozott a pass rusher Bjoern Wernerre 2013-ban, de a játékos soha nem tudott megragadni a kezdőben és mindössze 6,5 sackre futotta három év alatt. A Colts ennek megfelelően ki is vágta a védőt, aki most a Jacksonville Jaguarshoz igazolt.

 

NFL: Indianapolis Colts at Denver Broncos

 

Bjoern örül, hogy Jacksonville-ben lehet. Egyrészt közelebb van a Florida State egyetemhez, ahol utoljára jól játszott, másrészt végre eredeti posztján, azaz defensive endként és nem OLB-ként fog szerepelni:

 

Nem voltam elég jó a Coltsnak, azt hiszem. Nem nagyon volt tapasztalatom ezzel (a poszttal) kapcsolatban. Most már csak arra fókuszálok, hogy megmaradjak a Jaguarsban.”

 

Ha Werner úgy játszik majd, ahogy az egyetemen tette, akkor jól járhat vele a Jaguars. A védő utolsó egyetemi évében 13 sacket és 18 negatív yardos szerelést mutatott be 30 solo tackle kíséretében, tehát nem voltak rosszak a számai. A kezdőért Jared Odrick-kel és a tavalyi első körös Dante Fowlerrel kell megküzdenie, ami ha nem is sikerül, rotációban még akár jó is lehet.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!