Connect with us

Draft

A Draft 2-3. napjának legérdekesebb történetei

Az egyik legszebb sztori az Auburn támadófalemberéé, Shon Colemané. Nem tudott egész egyetemista karrierje alatt a pályán lenni, hiszen 30 hónapon át kezelték a leukémiáját. Abban a kórházban tartotta a “draft partyját” több rákos gyerekkel együtt, ahol kezelték, majd végül a Browns választotta ki a harmadik kör második választási jogával (93. overall).

 

A feltehetően magyar felmenőkkel rendelkező safety, Clayton Fejedelem is elkelt a drafton, a Bengals választotta a 7. körben.

 

fejedelm

 

Antonio Morrison, a Colts 4. körben választott linebackere meglehetősen érdekes előélettel bír. Amikor még a Florida Gators játékosa volt, tartóztatták már azért, mert leütötte a kidobókat egy szórakozóhelyen, de mindezt überelte akkor, amikor azért vitték be, mert megugatott egy rendőrkutyát. Morrison a rendőröknek azt mondta, hogy azért csinálta ezt, “mert a kutya ugatott rá először”.

 

Megvan az első játékos az NFL történetében, akit egyenesen Európából draftoltak az ligába! A német Moritz Boehringert (WR) a 6. körben választotta a Vikings. Érdekes sztori vele kapcsolatban, hogy az NFL Network helyszíni stúdiójában volt körülbelül 15 pickkel a Vikings előtt és arról beszélt, hogy Adrian Peterson youtube-videóiból ismerte meg a focit és ezért a Vikings a kedvenc csapata, akik egyébként több figyelmet is fordítottak rá a draft process alatt. Mike Mayock, a Network szakértője pedig üzent Mike Zimmernek és Rick Spielmannek a kamerán keresztül, hogy draftolják a srácot, Zimmerék pedig figyeltek és nem sokkal később kihúzták a nagydarab német elkapót.

 

német

 

Buccaneers felcserélt a második körbe és kiválasztott egy KICKERT, Robert Aguayot.

 

Kevin Faulk kicsit odaszólt Goodellnek és az NFL-nek: “A New England Patriots ÉS TOM BRADY választottja Joe Thuney”. (Aki egyébként guard és nem linebacker)

 

 

Dak Prescott, a Cowboys új irányítója 2012 decemberében ezt írta Tony Romóról twitterre: “Elegem van Romóból! Nem tudja jól befejezni a meccseket. Ma is dobott több interceptiont, ne mondjátok, hogy a támadófal hibája volt! Az egyik interceptioje, amikor az elkapó feje fölé kellett volna dobnia a labdát, különösen kínos volt.”

 

A Lions a hatodik kör végén érezte kihagyhatatlannak Jimmy Landest long snappert.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!