About the author

11 Comments

 1. 1

  Bence Gál

  Olyan, aki évek óta nem focizott, hogy/miért jelentkezik a drafton? Vagy benézte és az NBA draftra szeretett volna jelentkezni?

 2. 2

  renningan

  Engem az érdekel inkább, hogy akkor s jelentkezhet valaki nfl draftra, ha nem is amcsi focizott?

 3. 3

  ClayMatthews52

  mondjuk ez érdekes, hogy akkor milyen videókat néztek róla?

 4. 4

  Bence Gál

  Azt olvastam, hogy a mérete tetszett meg a Cowboysnak. De ennyi erővel akkor bárki mehetne oda aki jó méretű :D esetleg a hírverés miatt draftolták?

 5. 5

  katonadani

  NFL draftra akart, megszületett második gyereke és kellett a pénz. Feltételezem, hogy én is jelentkezhetnék a draftra, ahogy Boehringer is jelentkezett, meg ahogy ő is (az más kérdés h engem nem draftolnának)

 6. 6

  balentin

  4 évet töltött a Bayloron, tehát draft eligible volt.

 7. 7

  balentin

  Volt külön edzése is a csapattal, szóval nem csak egy ilyen légből kapott ötlet volt.

 8. 8

  ClayMatthews52

  azt gondoltam, hogy nem csak a combine eredményeit megnézve böktek rá, de azért mégiscsak kevésnek érzem, hogy lehívjuk edzeni, aztán valami csak lesz belőle.

 9. 9

  bg

  fizikum, méret, atletikusság, miért ne? ezeket nehezebb megszerezni, focizni meg majd megtanítják (illetve már van benne múltja).

 10. 10

  AwesomeOne

  Tényleg nagyon félelmetes lett a dallasi offense a Romo – Elliott – Dez hármassal, a mögött a fal mögött. Bár azért Romo sem lesz fiatalabb, és bármennyire is erős az a fal, előbb-utóbb valaki a földbe paskolja Tony bácsit, és akkor megint borulhat a szezon. Bár ezzel az Elliot pick-el most rámentek arra, hogy kivonják a QB-t az egyenletből, és ha beüt a gáz, akkor Zeke rögtön QB-t fog játszani :D
  Viszont a védelmet nagyon csúnyán elhanyagolták. Az első x meccsen nem lesz védőfaluk, a secondary pedig legendásan gyenge.
  Nagyon várom már az első heti Boys – Giants meccset, kíváncsi leszek, hogy az új védelmünk mennyire lesz képes elintézni a liga egyik legjobb támadó gépezetét. Ami a javunkra dönthet, az a dallasi védelem, ami nem fog túl nagy nyomást generálni, így Manning és OBJ kedvére kiélheti magát.

 11. 11

  daggobert

  mondjuk, ha tehenész lennék nem biztos hogy örömtüzeket raknék, és nem Ezekial miatt(mert biztos playa)
  …de ha van 1 irányítóm, aki (csak max)1-2 éven belül képes SB-ig menetelni, és van egy komoly falam ,aki mögött simán 1000+ szezont tud csinálni 2 meglévő kerettagom is, akkor egy komoly need és 1 azonnali impact ment a levesbe… (én végül is örülök, mert nem vagyok tehenész) :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team