Connect with us

Hír

Eifert szezonrajtja veszélyben

Tyler Eifertnek, a Cincinnati Bengals tight endjének meg kell műteni a bokáját és nagyjából három hónapos kihagyás vár rá.

eifert-tds

 

Még a januári Pro Bowlon szenvedett bokasérülést, a mérkőzést követően gyógyászati csizmában közlekedett. Az első tesztek jól mentek és áprilisban már részt is vett a Bengals önkéntes edzésnapjain, de úgy néz ki, nem jött teljesen rendbe Eifert bokája.

 

A műtétet követő három hónapos kihagyás következtében nem kizárt, hogy a Cincinnati New York Jets elleni szezonnyitó mérkőzését is kénytelen lesz kihagyni.

 

Eifert kiesése nagy érvágás lehet Daltonék számára, hiszen a tight end tavaly 13 mérkőzésen 52 elkapással, 615 yarddal és 13 TD-vel zárt – utóbbi a legtöbb csapatszinten. Még tavaly is hiányzott nagyon Eifert amikor nem lépett pályára, pedig akkor ott volt a keretben Marvin Jones és Mohamed Sanu is, most azonban Green mellett csak a tavalyi év során eléggé megégett Brandon LaFell és az idei draft második körös Bengals választottja, Tyler Boyd van. A Bengals rosteren lévő tight endjei pedig még másodhegedűsnek is alkalmatlanok.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!