Connect with us

Hír

Hétfői hírek

Tele van műtétekkel a mai nap:
– Mark Sancheznek a bal kezén kellett a hüvelykujján végeztek orvosi beavatkozást, az OTA-k kezdetéről lemarad.
– Shaq Lawsonnak, a Bills első körös passzsiettetőjének a vállát kellett operálni, akár 4-6 hónapot is kihagyhat.
– Danny Amendolának a térdét és a bokáját is műtötték, az első fordulós szereplése így kétséges.

 

 

A Panthers megvált a kezdő nickel corner poszt legfőbb várományosától, a korábban Eaglesben és Steelersben is megfordult Brandon Boykintól, a Titans pedig elbocsátotta a csereirányító Zach Mettenbergert. Rá emlékezhetünk másfél évvel ezelőttről, mikor JJ Watt szólt be neki a szelfijei miatt.

 

mettenberger

 

A Falcons fogja a legolcsóbban árulni a rágcsákat és üdítőket minden major sport közül Amerikában 2017-től kezdve, amikor átadják az új Mercedes Benz Stadiont – jelentette be Arthur Blank tulajdonos.

 

Nagyon hevesen folynak a tárgyalások a Cardinals és Tyrann Mathieu között és úgy néz ki, hogy hamarosan ő lehet a legjobban fizetett safety a ligában. Már amennyiben safetyként tekintünk rá, hiszen elég sokat játszik cornerback poszton is.

 

Russell Wilson osztogatott tanácsokat a Wisconsin egyetemen, ahová ő is járt anno.

“Azért vagyok itt, hogy megosszak dolgokat, amiket megtanultam – mint például hogy ha egy sokkal jobb nővel jársz, mint amilyen pasi te vagy, akkor kérd meg a kezét. Ha el tudod hajítani a labdát 80 yardra, akkor valamiért azt az emberek elég menő dolognak tartják. És ha a Super Bowlban a New England Patriots ellen 26 másodperccel a vége előtt 4 pont hátrányban második és goal szituációban az 1 yardoson vagy, próbálj meg nem interceptiont dobni. Ez persze teljes mértékben hipotetikus eset.”

 

wilson

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!