About the author

24 Comments

 1. 1

  ClayMatthews52

  Nagyon jó kezdeményezés és cikk is! Egy kiegészítés: “A lehetséges helyszínek között volt Miami, Florida, Atlanta, Georgia, Seattle, Washington valamint New Orleans és Louisiana is.” Itt a Florida, Georgia, Washington, Louisiana nem az államot akarná jelenteni, ahol a városok vannak?

 2. 2

  MZoli

  De igen, zárójelbe kellett volna tenni, így valóban félreérthető.

 3. 3

  Pizsama

  Hiányolom a Rams-t!

 4. 4

  ClayMatthews52

  ez csak az első rész

 5. 5

  MZoli

  kijavítottam, így patent és nem zavaró :D

 6. 6

  MZoli

  ABC sorrendben haladtam, ez csak az első fele. Minden csapat sorra kerül

 7. 7

  Pizsama

  Bocsi, nem néztem hogy 1. rész. De miért pont a K-nál kellett megállni! :P

 8. 8

  MZoli

  így jött ki a fele :D

 9. 9

  nullaegy

  Fun fact, hogy egyszerre létezett egy időben két St. Louis Cardinals, ugyanis a baseball csapatukat is pontosan így hívják. Ekkor így Football Cardinalsnak hívták az amerikai focisokat, hogy meg tudják különböztetni, melyik csapatról van szó. Szvsz amennyire jók ezek a sztorik, legalább annyira hiányzik is a fantázia némelyik névadásból.

 10. 10

  MZoli

  Egyébként igen, mikor ástam magam a csapatok történetében nekem is meglepő volt, hogy némelyik mennyire jó sztori, egy külön cikket is simán megérne. Ezzel szemben néhány meg nesze semmi fogd meg jól.

 11. 11

  Nyílméregbéka

  A “kasztrált marhát” tinónak nevezik! ?

 12. 12

  Everlast77

  Néhányat ismertem már, és ez szuper hiánypótló cikk! Köszönöm és várom a folytatást :)

 13. 13

  Sándor Juhász-Szabó

  Sok helyen ment ez a Baseball után kapom a nevem játék :D Kansasben is volt már Royals,( legalábbis úgy tudom akkorra már megvolt a csapat) bár ott ahogy látom az nem volt akkora probléma.
  Hihetetlen jó cikk!

 14. 14

  Mamlasz

  “Az oroszlán a dzsungel uralkodója, reméljük mi a liga uralkodója leszünk”
  Kár, hogy az oroszlán a szavannán él.De majdnem :D

 15. 15

  MZoli

  Igen, sok helyen érezhető a baseball hatása, ennek egészen egyszerű oka van: A baseball mint sport sokkal népszerűbb volt.

 16. 16

  Sándor Juhász-Szabó

  Sokkal több baseball meccset is láttak/látnak egy évben , ami szerintem még pluszban rá tesz egy lapáttal. Mondjuk nem is hiába… A Baseball közel sem olyan megterhelő fizikailag még így 100 egynéhány meccs után sem mint az NFL. Abban viszont nem vagyok biztos hogy jelenleg melyik a legnépszerűbb sport amerikában, de mintha az NFL már utolérte volna ilyen téren a Baseballt.

 17. 17

  katonadani

  már jó ideje lekörözte az NFL a baseballt, meg minden más sportágat népszerűségben, minden nézettségi rekordot ők tartanak. Most a draftot is jóval többet nézték, mint az NBA rájátszást alatta.

 18. 18

  Leonidasz007

  Jó azért ez elég nagy ferdités. Egy mérkőzés Volt akkor az NBA-ben, (egy nem túl nívos Botson-Hawks meccs talán?) Ha egy Spurs-Warriors lettt volna kiváncsi vok mik a nézettségi adatok. Vagy ha modnjuk 2-3 meccs megy párhúzamosan.

 19. 19

  katonadani

  pontosítok, csak csütörtöki adatok:

  TV sports last night:

  NFL Draft (ESPN): 6.289M viewers
  NFL Draft (NFLN): 2.039M
  Hawks-Celts (TNT): 1.944M
  Pens-Caps (NBCSN): 1.520M

 20. 20

  Leonidasz007

  Igen szóval a draft első napja lenyomott egy kosármeccset (ami azért nem egy akkora rangadó volt). Ráadásul a draft több mint 6-7 órás közvetítés Volt gondolom (ha nem több), az NBA meccsm eg max. 4. Nyilván ettől függetlenül az NFL népszerűbb, ez nem is vitás, én csak ezt hogy a draft érdekesebb Volt mint az NBA kérdést vontam kétségbe.

 21. 21

  katonadani

  egy NBA nagydöntő mérkőzést 17-18 millióan néznek átlagban (tavaly 19,9 millió, ami kiugró volt kicsit), a konferenciadöntőket tavaly 6,8 illetve 7,4 millióan, aminél a draft első napja már több nézőt vonzott. A döntőn kívül csak a karácsonyi cavs-warriors meccs volt nézettebb a draft első napjánál

 22. 22

  Leonidasz007

  Jó elfogadom, hogy ez is kemény, de azért az tényleg hozzáé tartozik, hogy a draft kb 7 órás közvetítés is lehetett. Most lusta vok visszanézni az ESPn műsorújságját de felvezetőkkel meg utánna értékeléssel simán benne van akár ennél sokkal több is. És a nézettségi adatok ugye a teljesen időtartamra vonatkoznak. Nyilván ha kétszer olyan hosszú akkor sokkal nagyobb az odakapcsolás nagysága is.
  A Nagydöntő 19,9 millió nézője meg nem biztos hogy kimagasló eredmény, hiszen az SB is évról évre nő (most pont nem), lehet ez az NBA-nál is. Idén kiderül hogy tendencia vagy tényleg kiugró volt-e (párosítástól is fog függeni).
  És még valami. Persze hogy nagyobb a nézettség egy-egy NFL mérkőzésen vagy eseményen, mikor összesen tized annyi mérkőzés van mint az NBA-ben vagy NHL-ben, az MLB-ről már nem is beszélve.

 23. 23

  AwesomeOne

  Amit nem tudsz elnyújtani, akkor azt ne is erőltesd. Ellenben a hosszabbakat fejtsd ki bőszen. Azért mindbe sikerült egy kis érdekességet csempészned.

 24. 24

  MZoli

  Már bőven népszerűbb igen, de amikor a csapatok java alakult még korántsem volt így :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team