Connect with us

Hír

Szerdai történetek

Sokkoló történettel állt elő a Colts fullbackje, Tyler Varga. Még év elején szenvedett agyrázkódást és miután a tünetek napokig nem akartak elmúlni, a csapat egyik orvosa gyógyszert ajánlott neki. Méghozzá olyat, amit Parkinson-kórosoknak szoktak adni. Ennek azonban olyan mellékhatásai lehettek volna, amit a Yale-re járt Varga nem volt hajlandó megkockáztatni. Nem sokkal később a csapat IR-re is tette és az egész hátralévő szezont ki kellett hagynia. Varga agyrázkódása nagyon sokáig elhúzódott egyébként, a “szokásos” fejfájáson, hányingeren és szédültségen kívül komolyabb tünetei is voltak: napokat töltött egy sötét szobában, többször nem tudta kimondani azokat a szavakat, amiket szeretett volna.

 

varaga

 

A TMZ riportja szerint letartóztatták az LA Rams strong safetyjét, T.J. McDonaldot, aki befolyásolt állapotban vezetett és egy parkoló autónak csapódott. Saját maga várta meg a rendőröket a helyszínen, akik letartóztatták, de kis idő múlva szabadjára is engedték.

 

Ha valaki Cleveland közelében keres lakást és van rá 489 900 dollárja, akkor ajánljuk Johnny Manziel 3 hálószobás, 3,5 fürdőszobás kecóját, hiszen a Brownsból kiebrudalt és jelenleg munkanélküli irányító eladná azt.

 

manziel ház

 

A Steelers hatodik körös választottja, Travis Feeney tavaly ilyen hajviselettel hívta fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre és ezt idén októberre is tervezi. Meg is van rá az oka, hiszen nagynénje és édesanyjának a legjobb barátnője is mellrák miatt vesztették életüket. Ezzel a frizurával és hozzáállással csapattársa, DeAngelo Williams szívébe biztosan belopta/belopja magát az újonc.

 

 

feenery

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!