Connect with us

Hír

Cody Latimer kihívta a rendőröket a barátnőjére, de őt csukták le – rövidek

A Denver Broncos elkapója, Cody Latimer kihívta családon belüli erőszak miatt a rendőrséget, mert a barátnője kezet emelt rá egy vita során. A rend őrei meg is érkeztek, majd elvitték Latimert, mert letartóztatási parancs volt ellene egy kifizetetlen parkolójegy miatt. A második körös játékos, akinek eddig 8 elkapása és 82 yardja van két év alatt, egy éjszakát töltött a sitten.

 

Cody_Latimer_myzua0

 

A Buffalo Bills leigazolta Jamari Lattimore-t, aki korábban a Packersnél és a Jetsnél játszott. A 27 éves linebackernek 64 meccs van a lábában (kilencszer kezdett), ezeken 2 sacket és egy interceptiont tud felmutatni.

 

Mike Mularkey szerint Dorial Green-Beckhamnek ki kell érdemelnie a kezdő pozíciót. Ez elvileg nem is nehéz feladat, hiszen Kendall Wright leginkább slot elkapó, Rishard Matthews WR2 kaliber, Harry Douglas és Justin Hunter pedig kiegészítő játékosok. Ehhez persze a tavalyi 549 yardnál és 4 TD-nél több kell.

 

Gary Kubiak, a címvédő Denver Broncos mestere szerint egyáltalán nem lefutott a verseny a kezdő irányító posztért, amit akár az eddig nulla passzal rendelkező Trevor Siemian is megnyerhet. Paxton Lynch és Mark Sanchez mellett ő is kapott snapeket az első csapattal.

 

A Buffalo Billsnél már jó ideje nem látták a tavaly kezdő falembert Seantrel Henderson, aki Crohn-betegséggel küzd. Ez egy gyulladásos bélbetegség, ami súlyos hasi fájdalmat, hasmenést, lázat és fogyást is okozhat. A kezdő right tackle posztért így Jordan Mills és Cyrus Kouandjio küzdhet.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!