Connect with us

Hír

Érdekességek

A Bills nem elégedett a műsodéves Karlos Williams testtömegével, hiszen a running back 230 fonttal kezdte meg a nyári felkészülést. Maga Rex Ryan is megjegyezte, hogy ez elég sok, és illene lefaragni belőle. Williams stílusosan azzal takarózott, hogy a terhes menyasszonya is sokat eszik mostanság, ezért ő is kénytelen többet falatoznia a megengedettnél.

 

A Falcons jövőre nyitó új stadionjában nagyon olcsó lesz a kaja és az üdítők is, Julio Jones (és még páran a csapatból) pedig meghívta a bérleteseket egy jövőbeli hot dogra. A borítékban volt egy 2 dolláros bankó és egy emlékeztető, hogy miket is tudnak majd ebből megvenni az új Mercedes-Benz Stadiumban.

 

falconss

 

1996 óta csupán 3 csapat nem játszott az NFC-ből konferenciadöntőt. A Lions, a Cowboys és a Redskins.

 

Corey Coleman, a Browns első körös elkapója legtöbbször 6.50-kor már reggelizik Robert Griffinnel vagy az újonc Cody Kesslerrel és átfutják az aznapi edzéstervet, a napja pedig sokszor este 11-ig tart, eddig gyakorol a hotelszobájában. Coleman vizuális típus, így az egyes playek és útvonalak átnézése után el is játssza azokat a szobában. Például egy slant route esetében megtesz pár lépést, majd az ágy sarkánál élesen bevág középre.

 

Hogy mennyire rossz a Cowboys pass rush?
– A védelem tagjainak összesen a karrierjük során van 62,5 sackjük, a tavalyi aktív játékosok közül az NFL-ben 19-nek volt több.
– Senki sem szerzett 10 sacket pályafutása során.
– A legtöbb karrier sackkel a csapatból Orlando Scandrick rendelkezik. Ha valaki nem tudná, ő egy cornerback.

 

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a két kezdő passzsiettetőjük, a másod- és harmadéves Randy Gregory és Demarcus Lawrence 4-4 meccses eltiltással kezdik a szezont. De, ha már Cowboys:  egyébként is sérülékeny futó, Darren McFadden tegnap eltörte a könyökét, mégpedig úgy, hogy épp a leejtett telefonját próbálta ugorva elkapni a levegőben és rosszul érkezett a földre. 2 hónapos kihagyás vár rá, reméljük a telót azért sikerült megmenteni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!