Connect with us

Hír

Jim Brown: LeBron James is szobrot érdemel

A Cleveland Browns csapata tavaly februárban tette közzé, hogy szobrot állít minden idők talán legjobb futójának, Jim Brownnak. Annak a Jim Brownnak, aki 1964-ben az utolsó major bajnoki címet szerezte a városnak – egészen mostanáig. Ugyanis most ünnepel Cleveland városa, hiszen LeBron James vezetésével a Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapata megnyerte az NBA döntőt. Emiatt a legendás futó úgy érzi, hogy LeBron James is érdemelne egy szobrot a városban.

 

Lebron

 

Szerdán lesz egy ünnepség a Cavs NBA címének tiszteletére, ami vélhetően hatalmas buli lesz a sportsikerekre kiéhezett clevelandieknek. A Browns talán jelenlegi legjobb játékosa, a corner Joe Haden egy esszében fejezte ki, mennyire inspirálja őket a Cavs sikere, bár ez semmi ahhoz, hogy megpróbálják a szurkolók, rádiósok – bár nyilván viccből – LeBront átcsábítani a Brownshoz, mint elkapót, ha már úgy is lejár a szerződése. Nem, mintha lenne ennek racionalitása, de azért felsorolunk pár indokot, hogy miért végképp nem jöhet össze a dolog:

 

– A középiskolában elkapót játszó LeBron jelenleg 23 millió dollárt keres évente garantáltan. Az NFL legjobb elkapói 15 milliót kaszálnak egy évben.

– Rex Ryan is próbálta már a Billshez csábítani, ami azért egy fokkal jobb csapat jelenleg, mint a Browns.

– LeBron még 2014-ben nyilatkozta, hogy soha nem hagyná, hogy a fia amerikai focit játsszon. Ő maga is csak azért játszott a középiskolában, hogy valahogy ki tudjon törni a szegénységből. Mivel a fiának nem lesznek ilyen gondjai, kénytelen más sportot választani magának.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!