Connect with us

Hír

Jobb vagyok-e Rob Gronkowskinál? Abszolút!

Két éve a Minnesota Vikings tight endje, Kyle Rudolph azt mondta, hogy bármelyik tight enddel felveszi a versenyt az egész ligában. Amikor a Pioneer Press munkatársa megkérdezte, hogy még mindig magát tartja-e a legjobb TE-nek, azt válaszolta: “Abszolút”. Ugyanakkor külön hangsúlyozta, hogy nincsenek illúziói, tisztában van vele, hogy a számai meg sem közelítik Rob Gronkowski számait (Christian Ponderrel nehéz is volt azt produkálni), de az útvonalfutó képessége, a passz- és futásblokkolás  mind hozzátartozik a játékhoz:

 

“A világ a fantasy foci körül forog. Ez van. De tudom, amikor jövök dolgozni hétfőnként és nézem a meccsről készült filmeket, hiába volt csak két elkapott labdám, ha jól végeztem a dolgom a futójátéknál és pass protectionben, az edző boldog lesz”.

 

rudolph

 

Rudolph a 2011-es draft második körében került a ligába és a második éve volt a legjobb: 53 elkapás, 493 yard és 9 TD került a neve mellé, a Pro Bowlba is beválasztották. A 2013-as és 2014-es szezonja sérülés miatt gyengébbre sikerült, de tavaly Teddy Bridgewaterrel elég korrekt számokat hozott 495 yarddal és 5 TD-vel. A cél pedig, hogy a 2016-os szezonja legyen az eddigi legjobbja.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!