Connect with us

Hír

Mike Wallace: Jobb lettem

Nem jött be Mike Wallace-nak sem a Miami Dolphins, sem a Minnesota Vikings. Nem is feltétlenül a játékával, hanem a hatalmas fizetésével voltak gondok, elsősorban ez alapján ítélte meg mindenki. Azt azonban el kell ismerni, soha nem játszott olyan jól, mint a Pittsburgh Steelersben, ennek ellenére úgy gondolja, hogy a 2013-as válás óta jobb játékos lett.

 

mike-wallace-ravens-WR

 

Wallace legnagyobb problémája, hogy mindig olyan csapathoz került, amelyik nem tudta őt megfelelően használni. Soha nem volt egy igazán komplikált játékos, egy dolgot tudott igazán jól: futni. 2010-ben  például 21 yardot átlagolt elkapásonként, ami brutális adat, 1257 yardot és 10 TD-t dobott be a közösbe. 2014-ben elkerült Miamiba, ahol Ryan Tannehill előtt a mai napig nem nagyon van támadófal és gyakorlatilag esélytelen volt, hogy kihasználhassák a remek sebességét. Ennek ellenére a két év alatt szerzett 1800 yardja és 15 TD-je nem mondható rossznak, de nem évi 12 millió dollárért. 2015-ben aztán a Dolphins elcserélte a Vikingshez, ami a Minnesota részéről teljesen érthetetlen dolog volt: nem elég, hogy 8 milliót fizettek neki, rohangálhatott összevissza, míg Adrian Peterson futott. 16 meccsen lépett pályára, 12-n kezdőként, de mindössze 473 yardra és 2 TD-re futotta.

 

 

Nem meglepő módon a Vikings kivágta, viszont az elkapóhiányban szenvedő Ravens beruházott rá. Hogy tényleg jobb lett-e azóta, hogy lelépett Pittsburghből, most kiderül: Joe Flacco előtt van egy nagyon jó támadófal, az olasz csődör pedig imád kilométereseket dobni. Korábbi mélységi célpontjának, Torrey Smith-nek soha nem volt 15 yardosnál rosszabb átlaga vele. Ráadásul a szerződése is jobban összhangban van a kvalitásaival: két év 11,5 millió, ha megint felsül, már nehéz lesz eladnia magát.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!