Connect with us

Hír

Nem érzem úgy, hogy a Jets akar engem

Nagyon nincs könnyű helyzetben a New York Jets. Nem elég, hogy nem tudnak megegyezni Ryan Fitzpatrick-kel, Mo Wilkerson sem írta alá a franchise taget és eddig semmilyen edzésen nem volt hajlandó részt venni:

 

“Ez sokkoló, frusztráló” – mondta Wilkerson a The New York Postnak. “Úgy érzem, hogy nem kellek a Jetsnek. Még meg is érteném, ha csak egy átlagos játékos lennék, de a statisztikáim önmagukért beszélnek. Mi mást tehetnék még?”

 

mo wilkerson

 

A franchise tag, amit Wilkerson még nem írt alá, 15,7 millió dollárt tartalmaz, viszont ő mindenképp szeretne hosszú távú szerződést. Ez utóbbit viszont több tényező is erősen megnehezíti: egyrészt a Jets idén 3 millió dolláros cap space-szel rendelkezik, jövőre pedig úgy lesz mindössze 21 milliónyi költő pénzük, hogy jó eséllyel 10 millió dollárral nő a cap. Ez még akkor is nagyon kevés, ha azt vesszük, hogy nincs nagyon komoly lejáró szerződésű játékosuk. Másrészt időközben Fletcher Cox kapott egy hat éves, 103 milliós szerződést, ami szintén nem tett jót Wilkerson lelkének:

 

“Szerintem Cox egy nagyszerű játékos. De hogy jobb vagyok-e nála? Igen. Ez nem önteltség, csak önbizalom. Minden NFL játékos azt gondolja, hogy ő a legjobb a posztján. Úgy érzem, jobb játékos vagyok nála és bármilyen szerződést is kapott, én legalább ugyanolyat vagy jobbat érdemlek.”

 

Továbbá ott van Leonard Williams, aki remek újonc évet produkált és Wilkerson posztján épp tökéletes lenne. Összességében a Jets komolyan elszámolhatta magát. Az, hogy eddig nem nagyon kommunikáltak Wilkersonnal a szerződéshosszabbításról arra utal, hogy vagy abban bíztak, végig tol egy szezont tag alatt, vagy egyszerűen nem akarták csak úgy elengedni és bíztak egy esetleges cserében. Így vagy úgy, eddig nem jött be: Wilkerson akár a szezon elejét is kihagyhatja, miközben a csapatnak esélye sincs arra, hogy Ryan Fitzpatrick-kel hosszabbítsanak.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!