Connect with us

Minden ami NFL

Nézzetek ki úgy, mint mi!

Ha követitek facebook oldalunkat, akkor nem lesz olyan meglepő az alábbi hír, hiszen már elhintettünk pár infot arról, hogy valami készülőben van. Ezek pedig nem voltak mások, mint a Fűzővel Kifelé!-s pólók, amik a Goga támogatásával valósultak meg.

 

Első körben arra gondoltunk, hogy csak egyféle grafikával ellátott pólót készíttetünk, de a reakciókat látva úgy döntöttünk végül, hogy mindkét fajtát piacra dobjuk.

 

A kétféle póló tehát így néz ki:

skty

 

Az adott grafikájú pólók csak ebben a színben kaphatók, tehát a labdásat nem lehet szürke vagy kék pólóra rakatni. A pólók mérete S-XXL méretik terjed.

 

Darabjuk 4000 forintba kerül, azonban ha mindkettőből rendel valaki (azonos méretet), akkor a kettő együtt olcsóbb egységáron, összesen 7500 forintért juthattok hozzá. Rendeléseteket a fuzovelkifele@gmail.com címen adhatjátok le, feltüntetve a póló típusát (1. FK! labdás fekete vagy 2. FK! pálya szürke), méretét és a rendelni kívánt mennyiséget. A rendeléseiteket július 1, 23.59-ig adhatjátok le, ekkor összegezzük őket és innentől számítva 2-3 héten belül megkapjátok azokat.

 

UPDATE: Női fazonban is lehet rendelni a pólókból!

 

Miután a Goga legyártja nekünk a pólókat, egy budapesti személyes átvételre lesz lehetőség egy előre meghirdetett időpontban, aki itt nem tudja őket átvenni, postai úton utánvéttel kaphatja meg várva várt pólóját.

 

A facebookon 3 darab pólót ki is sorsolunk a lájkolók és megosztók között, ennek határideje június 27, 20.00, így ha rendelnél, de szerencsésen kisorsolunk, akkor a pólód természetesen ingyen kapod.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!