Connect with us

Hír

Darius Slay hosszabbított

Darius Slay, a Detroit Lions cornere tavaly elit teljesítményt nyújtott, és mivel szerződése utolsó évébe lépett, szeretett volna magának egy zsíros hosszabbítást. Megkapta: 4 év, 50,2 millió dollár, 23 millió garantált tartalom. Ez átlag 12,55 millió évente, ami a 7. legmagasabb corner fizetés, pont, ahogy Slay szerette volna még júniusban:

 

Most egy top7-es CB vagyok. Ameddig Darrelle Revis játszik, addig ő a legjobb corner számomra. Richard Sherman is ott van,  Patrick Peterson szintén, de imádom Chris Harris, Joe Haden és Aqib Talib játékát is. Úgy érzem, ők az igazi elit tagjai és mindent megteszek érte, hogy elérjem a szintjüket“.

 

darius-slay-111915-usnews-getty-ftr_1e7arkszvhp7h1grdhrriyq9er

 

A még mindig csak 25 éves játékos 2013-ban, a második körben került a csapathoz és folyamatosan, évről évre jobban teljesített. A tavalyi volt karrierje legjobb szezonja 59 tackle-lel, 13 leütött passzal és 2 INT-vel. Igaz, ezek nem valami hatalmas számok, de cserébe meccsenként 5-10-15 yardokat engedett, a Pro Football Focus is a második legjobb cornernek értékelte Tyrann Mathieu után.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!