Connect with us

Hír

Osweiler nem akarja felülmúlni Bradyt

Osweiler alig hogy kiléphetett Peyton Manning árnyékából rögtön egy újba ütközött, nem máséba, mint Tom Bradyébe. Nem véletlenül, ugyanis jelenlegi főedzője az a Bill O’Brian, aki Bradyt is trenírozta New Englandben, ám Osweiler nem kér az összehasonlításból.

 

NELA9253.JPG

 

O’Brian és Godsey (Texans OC, a szerk.) rengetegszer hivatkozik Bradyre. Minden tiszteletem feléjük, de már elmondtam nekik, hogy én nem Tom Brady leszek, hanem Brock Osweiler. Én nem azért vagyok itt, hogy egy báb legyek, akit zsinóron rángatnak, hanem azért, hogy önmagamat adjam a pályán, és ezáltal tegyek le sikereket az asztalra.” – nyilatkozta a Houston Croniclenek.

 

A nyilatkozat megítélése megosztó lett. Egyrészt értékelik, hogy ő a saját módszereivel akar sikeres lenni, másrészt viszont az nem egy rossz dolog, hogyha az akar téged azzá tenni, aki Brady munkáját is segítette, és te ezt kikéred magadnak. Minden esetre így sincs egyszerű dolga Osweilernek, hiszen majdhogynem dupla vagy semmi alapon hozta magához a Texans egy 4 éves, 72 millió dolláros szerződéssel, ami nagy nyomás lehet a játékos vállán. Persze ha jól fog játszani, akkor az egész Brady téma a múlté lesz.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!