About the author

4 Comments

 1. 1

  Matty_Ice

  “Koronázók”, mi? Ülj le, egyes.

 2. 2

  balentin

  Saját magukat is így hívják, de hogy ki tudj mászni a tudatlanság mély gödréből, dobok neked egy gyenge kötelet: http://fehervarenthroners.hu/
  A fenti honlapon meggyőződhetsz róla, hogy az Enthroners jelentése az, hogy Koronázók.

 3. 3

  TD_Master

  Nem volt rossz meccs, a pálya is gyönyörű volt, de az nagyon látszott végig, hogy az eagles O és D fala szénné dominálta a fehérvári falakat, így nem is volt csoda a sok holding a kékektől. Amikor a játékkal foglalkozott a fehérvár szépen tudtak is haladni, de a két fal közötti különbség eldöntötte a meccset.

 4. 4

  razs

  Bocsi az OFF-ért, de erről a szegény stadionról sajnos mindig az jut eszembe, hogy a sportnapilap honlapján bizonyos hozzászólok szerint “szégyen, hogy ennyi közpénzt elpazaroltak egy agyatlan amerikai sportra, amit itthon senki sem néz és senkit sem érdekel”. Kb. összegyűjtve az összes kritikát egy mondatba. És tök fölösleges elmagyarázni, hogy tudomásom szerint újrafelhasznált anyagokból is készült, vagy megmutatni egy képen, hogy ülnek annyian egy meccsen, mint az NBI-ben, vagy hogy ez egyetlen darab stadion, tudnák más sportágból felhozni “több és drágább” példát (és most finom voltam), Ők csak mondják a magukét.

  Ilyenkor sosem tudom eldönteni, hogy mi a jobb. Ha ez emberek ténylegesen komolyan gondolják amit írnak, vagy ha szándékosan mások bosszantásából írják le. Arra jutok, hogy szerintem egyik sem. :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team