Connect with us

Hír

John Kuhn játszana

John Kuhn jelenleg szabadügynök, miután a Packers – egyelőre – nem kínált neki hosszabbítást. Ám Kuhn optimista a jövőjével kapcsolatban, és szerinte játszani fog a 2016-os szezonban.

 

6911638

 

“11 éve vagyok már a ligában, ami nagyszerű, de még nem végeztem. Heti 4-5 edzést végzek teljesen önszántamból, hogy megfelelő állapotban legyek, ha netán csörögne a telefonom, és egy csapat magához hívna. Ha nem ezen a héten, akkor majd jövő héten, ha akkor sem, akkor majd valamikor augusztusban. Biztos vagyok benne, hogy lesz olyan csapat, amelyik igényel egy keményen dolgozó, minden piszkos munkát elvégző játékost, mint amilyen én vagyok.” – áll az egyik rádióban adott interjújában.

 

“Kuuuuuuuhn” szerződését nem hosszabbította meg a Packers, hiszen Aaron Ripkowski személyében meglett az utánpótlás, és egyelőre nem indokoltak a Sajtfejűeknél Kuhn szolgálatai. Továbbá az sem könnyíti meg “A tábornok” dolgát, hogy csak nagyon kevés csapat használ ma már fullbacket, pedig veteránminimumért is hajlandó lenne játszani.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!