Connect with us

Hír

Tom Brady nem passzolhat

Mint azt már bizonyára tudjátok, Tom Brady négy meccses eltiltással kezdi a szezont, így legközelebb az 5. héten megrendezett Browns elleni mérkőzésen térhet vissza a Patriots kezdőjébe. Gondolhatnánk, hogy majd addig gyakorol a szezonra, azonban ez nem így lesz.

 

New England Patriots quarterback Tom Brady (12) jokes with teammates during NFL football practice in Foxborough, Mass., Wednesday Dec. 7, 2011. (AP Photo/Charles Krupa)

 

Brady ugyanis mindenféle edzésről el van tiltva a kickofftól kezdődően, így azon kívül, hogy semmilyen csapatmegbeszélésen nem vehet részt, nem kommunikálhat az edzőivel, még az sem engedélyezett, hogy a kertjében dobálhasson valamelyik csapattársának.

 

Brian McCarthy, az NFL szóvivője nyilatkozta, miszerint ha megtudják, hogy akár Julian Edelman, akár Rob Gronkowski, akár Danny Amendola, vagy bármelyik más Patriots játékos meglátogatja a házánál és segít neki formába lendülni, őket is el fogják tiltani.

 

Vajon sikerül az NFL-nek betartatnia vele a fent nyilatkozottakat, és Brady tényleg nem vesz részt semmilyen futballal vagy taktikával kapcsolatos megbeszélésen vagy eseményen? Talán nem, de Brady jobban tenné, ha kivételesen nem ellenezné a döntést, és inkább betartja a kirótt szabályokat.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!