Connect with us

Hír

Újabb családon belüli erőszak, és megint csak egy meccs eltiltás

A New York Giants leigazolta egy évre Randy Bullockot, aki a családon belüli erőszakért az egy meccses eltiltást kapó Josh Brownt fogja pótolni.

 

2f09b021012999b29066cb7d6de2b980

 

Emlékszünk még a Ray Rice esetre, amikor Roger Goodell két meccses eltiltást adott a menyasszonyát a liftben szó szerint kiütő futónak, majd miután az esetről készült videó napvilágot látott, egész évre el akarta tiltatni? Ez utóbbi mondjuk nem sikerült, mert ugyanazért a bűntettért nem lehet kétszer is megbüntetni valakit, viszont Rice karrierjének annyi lett a történtek után. Most hasonló a szituáció a Giants rúgójával, Josh Brownnal.

 

Brown azért kapott egy meccses eltiltást, mert még tavaly erőszakoskodott a feleségével. Azonban, mint kiderült, Brown felesége (Molly) már tavaly elmondta a rendőröknek, hogy az NFL játékos legalább hússzor bántalmazta és az sem érdekelte, ha épp terhes volt. A nő elmondása szerit megesett, hogy a Brown egy hatalmas tükörnek lökte őt, majd a földre taszította és az arcát a padlóhoz nyomta, ami után hónapokig fájdalmai voltak. Máskor a fizikai bántalmazással vagy egyenesen gyilkosság fenyegette meg Brown a nőt.

 

2013-ban Molly Brownnak már ígértek védelmet a férjétől, de akkor abból nem lett semmi, mert elkezdtek terápiára járni, sőt, állítólag a játékos igen komolyan vette a dolgot. Ettől függetlenül a családon belüli erőszak egy nagyon fájó pont az NFL-nek, Rice miatt Goodell állása is veszélybe került. Persze Brown kevésbé felkapott és híres játékos, mint volt anno Rice, Peterson vagy Hardy, ugyanakkor neki nagyon nem hiányzik még egy botrány. Amire viszont jó esély van, hisz annak ellenére, hogy a liga megígérte, hogy a családon belüli erőszak ellen komolyan fellép, Brown csak egy árva meccses eltiltást kapott.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!