Connect with us

Hír

Stork elcserélve, Mincey visszavonult – Frissítve

A Patriotsnál tovább gyengül a támadófal, ugyanis kivágták a korábbi kezdő centert, Bryan Storkot. Storkot 2014-ben draftolták és jól is játszott, viszont összeszedett többek között négy agyrázkódást és az utóbbi időben csapaton belüli összezördülései is voltak. A legfrissebb hírek szerint Bryan Stork mégse lett cutolva, ellenben egy kondicionális draft pickért cserébe a Redskinsnél kötött ki.

 

hi-res-685bb7cc1fca7e6f596467e162ec5e97_crop_north

 

Jeremy Mincey visszavonult. A defebsive endet még 2006-ban a Patriots választotta ki a hatodik körben és ugyan nem fért be a végső keretbe, végül Gostkowskin kívül minden akkori Pats által draftolt játékosnál többet játszott a ligában. Tagja volt a 49ers, a Broncos és a Cowboys csapatainak is, de a legtöbbet Jacksonville-ben volt a pályán.

 

Breshad Perriman, a Ravens elkapója nagyon érdekes módot választott a fogyásra. Ezt a gyönyörűséges hajkölteményét tolta le nullás géppel, aminek következtében 1,5-2 kilótól szabadult meg. Azt mondja sokkal könnyebbnek érzi magát.

 

Szegény Moritz Böhringernek nem sok esélye van a végső keretbe kerülésre, hiszen az első két előszezonmeccsen csak 8 snapet volt a pályán a támadóknál és csak 5-öt a speciális egységben. Valószínűleg a gyakorló csapat tagja lehet ősztől.

 

Egyelőre úgy néz ki, hogy Trevor Siemian lesz a Broncos kezdőirányítója a nyitómeccsen a Panthers ellen. Ezzel az a furcsaság fordulna elő, hogy egy címvédőnél olyan QB kezd, akinek életében egyetlen egy passzkísérlete sem volt a ligában tétmeccsen. Erre még sosem volt példa. Ezen felül ő lenne az első irányító a Northwestern egyetemről, aki nyitómeccsen játszik Otto Graham óta, aki 1955-ben mondhatta el ezt magáról.

 

Az NFL eltörölte a Probable, tehát valószínűleg játszani fog státuszt a sérülésjelentésekről, ami miatt a fantasy tulajok szomorkodhatnak leginkább. Érdekes adat és összeesküvés-elméletekre adhat okot, hogy Tom Brady eddigi 256 lejátszott mérkőzéséből 139-nél Probable státuszt kapott.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!