Connect with us

Best of

Best of Preseason Week2

Összeszedtük az előszezon második körének legszebb, legérdekesebb momentumait. Az egyes kategóriák győzteseiről lemaradó versenyzőket szorgosan linkeltük, őket is érdemes megtekinteni:

 

A hét passza az újonc Paxton Lynché, ennél jobban nem lehet helyezni azt a labdát, ráadásul épp kapja az ütést is az arcába:

 

 

A hét “passza” pedig Chase Danielé:

 

A “Going Deep” award nyertese az elképesztő teljesítménnyel berobbanó Dak Prescott:

 

 

A heti Houdini is Paxton Lynch:

 

 

A hét repülése Trevone Boykiné, aki a Seahawks újonc irányítója:

 

 

A hét zone-read játéka, avagy a hét megoldott irányítóproblémája San Franciscóból érkezik hozzánk, az újonnan szerződtetett Christian Ponder proukálta talán a legszebb játékot a csapattól:

 

 

A hét nem megoldott irányító-kérdése a Broncosé, előbb Siemian, majd Sanchez is eladta a labdát, egyik se játszott jól. Ugyan nem buttfumble volt, de mindképp szórakoztató az utóbbi, a Broncos szurkolók reakcióját pedig Gary Kubiak főedző foglalja össze tökéletesen:

 

14046004_10153632794721431_5382779831860830238_n

 

A hét elkapása címre is többen esélyesek voltak, például a redskinses Kendal Thompson ezzel a laza egykezessel, vagy a Steelersből Cobi Hamilton ezzel a vonal mellettivel, de végül az Eagles draftolatlan újonca, Paul Turner lett a befutó:

 

 

A hét éppenbenthagytamalábam elkapása külön kategóriát érdemelt, Marvin Jones is pályázott rá, végül Sammie Coates kapta el, mi sem tudjuk hogyan:

 

 

A hét interceptionjére is voltak jelentkezők szép számmal, Darrelle Revist és az újonc Vernon Hargreaves III-t megelőzve Demarious Randall zsebelte be ezt az elismerést:

 

 

A hét picksixe címre  Derron Smith is pályázott, de végül Brandon Flowersnek adjuk a díjat:

 

 

Alkategóriaként a hét kétpontos visszahordása a Ravensé, pontosabban Antony Levine-é, aki 97 yardon át nyargalt vissza a tavaly bevezetett szabályok értelmében. Korábban ugyebár nem lehetett a védőknek pontot szerezni a támadók kétpontos kísérleténél.

 

 

 

A hét védelmi teljesítményére is két csapat pályázhatott és mivel Facebookunkon már megmutattuk, mit csinált a Vikings védelme az első félidőben szegény Russell Wilsonnal, így itt szerepeljen az Eagles 4 interceptionje egy félidő alatt:

 

 

A hét sackje Jadeveon Clowney nevéhez fűződik, aki korábbi 1/1-esként egyelőre sérülésektől hátráltatva nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de egészségesen tavaly is elég jól játszott, én idén várok tőle egy hatalmas szezont. A Breesen történő sacken kívül is terrorizálta a támadófalembereket a mérkőzésen.

 

 

A hét fair catch-e bármennyire is hülyén hangzik, ezen a héten kiosztásra kerül, ugyanis Jon Ryan, a Seahawks híres puntere kapta el az oldalvonal mellett az ellenfél rúgását. Tehát punter puntolt punternek:

 

 

A hét blokkolt puntja TD-t eredményezett a Raiders számára:

 

 

A hét kihagyott mezőnygóljai természetesen a valaha volt legpontosabb egyetemi rúgó, Roberto Aguayo nevéhez fűződnek. A Buccaneers által a második körben választott játékos 32 és 49 yardról is mellébombázott. (Mi megmondtuk, hogy rossz ötlet volt.A Bucs szurkolók megkíméléséért most nem rakjuk be ide a videót, de Facebook oldalunkon természetesen megtekinthetitek.

 

A hét sérülése Tom Bradyé lehetett volna, aki egy ollóval vágta el a hüvelykujját és ezért nem tudott játszani, azonban az Eaglesnél történteket nehéz überelni. Caleb Sturgist – aki küzd a kezdő kicker helyért – ugyanis bemelegítés közben találta el egy kóbor labda egy puntot követően. Egy teória szerint a másik rúgó, Codey Parkey bérelhette fel a csapat punterét, Donnie Jonest, hogy semlegesítse versenytársát:

 

CqLvquOWYAAFfho

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!