Connect with us

Hír

Kösz Belichick, hogy nem egy szar csapathoz cseréltél

Chandler Jonest az idei offseasonben cserélte el a Pariots az Arizona Cardinalshoz egy második körös pickért. Jones nem járt rosszul a cserével, hisz egy nagyon jó csapatból egy másik nagyon jó csapathoz került, ami elég ritka:

 

Nem tudtam a trade napján beszélni Belichick-kel, repülőn voltam vagy valami” – mondta az Usa Today Sportsnak a pass rusher. ”De másnap felhívtam és elmondtam neki <Hé, bármelyik csapathoz elcserélhettél volna, szóval köszi, hogy nem egy szar csapathoz kerültem>“.

 

mmqb-belichick-jones

 

Belichick állítólag ezen csak egy jót nevetett, mesélte Jones. A Cardinalsban majd OLB-t játszó 26 éves játékos elmondta még, hogy sokkolta a hír, de tovább kell lépni: összepakolt és ment is Arizonába. Bár azért lássuk be, könnyebb a Cardinalshoz menni, mint a Bucshoz, Logan Mankins már csak tudja.

 

Jones egyébként újonc szerződésének utolsó évébe lépett, tavaly pedig 15 meccsen 12,5 sacket, 4 fumble-t és egy interceptiont szerzett. Komoly erősítés ő a Cardinals 20. helyen rangsorolt pass rush-ának, miközben a Patriotsnál aggódhatnak Rob Ninkovich miatt, akinek elszakadt a tricepsze a Saints elleni közös edzés során.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!