Connect with us

Hír

Cserélt a Lions és 49ers

A San Francisco 49ers elcserélte a 2014-ben harmadik körben húzott guardját, Brandon Thomast a Lions idén leigazolt elkapójára, Jeremy Kerley-re. Mindkét játékos jó eséllyel repült volna eredeti csapatából, ez a csere talán az utolsó esély a számukra, bár reális esélye talán csak Kerley-nek van.

 

trevor-coston-jeremy-kerley-bill-bentley

 

A papíron tehetségesebb játékos egyértelműen a 25 éves Brandon Thomas. Az egyetemen még tackle-t játszó falember a 2014-es draft előtt közvetlenül szakította el az ACL-ét, de még így is kiválasztotta őt a 49ers a harmadik körben. Azonban sérülése után sem tudott semmit felmutatni, egyetlen másodpercet nem volt az alapszakasz során a pályán. Hogy miért kellett ő Lionsnak, nehéz megmagyarázni. Bár a támadófal eddig nagyon gyengén muzsikál, négy darab első körös játékos alkotja, ahol a legtapasztaltabb az ötödik idényét kezdő Riley Reiff.  Sok esélye nincs a kezdőre, de a keretben maradás is nagyon necces.

 

Vele ellentétben azonban Jeremy Kerley még meg is maradhat a 49ers rosterén. Torrey Smith és Bruce Ellington helye biztos, mögöttük azonban még megy a harc. Kerley még mindig csak 27 éves, de legjobb éve még 2012-ben volt, amikor 56 elkapásból 827 yardot termelt a Jetsben.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!