Connect with us

Hír

Eddig tartott Hopkins holdoutja

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, DeAndre Hopkins elégedetlen a szerződésével, és holdoutot hirdetett addig, amíg ezt nem orvosolják. Az erődemonstráció kemény egy napig tartott, ma már megjelent a Texans edzésein.

 

dah3

 

“Csalódott vagyok, hogy a klub elutasította az egyezkedést az új szerződésem ügyében, hogy bebiztosítsák a jövőmet Texanként. Már elmondtam az őszinte álláspontomat az igényeimet és helyzetemet illetően, azonban a klub egyelőre nem akart erről hallani. Ugyanakkor a most következő szezonra is fókuszálnom kell, és segíteni akarok a csapatnak a céljaink elérésében. Azért térek vissza, hogy esélyem legyen hazai pályán Super Bowlt játszani, óriási érzés lenne. Tehát a holdoutomnak vége, visszatérek az edzőpályára és a felkészülés kerékvágásába, amit már izgatottan várok.” – állt a közleményében.

 

Ugyanakkor olyan nem elhanyagolható tényezők is fennálltak a holdoutja kapcsán, miszerint augusztus 4-én megkapná a 445 ezer dolláros roster bónuszát, ha tagja a csapatnak, ami az idei fizetését elnézve nem kis összeg. Felmerül a kérdés, hogy erről a holdout kihirdetésekor nem tudott, de egy próbát megért neki az erődemonstráció, nem jött be.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!