Connect with us

Hír

Micsoda meglepetés: Brady jobb, mint Garoppolo

Jimmy Garoppolónak nincs valami jó preseasonje eddig, a Panthers ellen például az első hat drive során nem tudott pontot szerezni és first downt is csak négy labdabirtoklásból sikerült elérnie. Ellenben Tom Brady rögtön egy 37 yardos passzal nyitott Aaron Dobsonnak, majd utána kiosztott egy 33 yardos TD-t Chris Hogannek. Nyilvánvaló, hogy hatalmas a különbség a két irányító között, de az amerikai médiában megjelent cikkek alapján az USA-ban tényleg elhitték, hogy Garappolo kiszoríthatja Bradyt a kezdőből.

 

 

Az NFL.com-on például utánanéztek a dolgoknak és kiderült, hogy Garappolo egyetlen 25 yardnál hosszabb passza egy 56 yardos screen passz volt, ami nyilván nem rajta múlott, míg Brady első két sikeres átadása 70 yardot hozott. Továbbá azt is megállapították, hogy tavaly Tom Bradyvel a csapat 2,42 pontot szerzett drive-onként a Patriots, ami a negyedik legjobb volt a szezon során. Ezzel szemben Garoppolo csak 1,61 pontot átlagol, ami tavaly a hatodik legrosszabb lett volna.

 

Magával a számokkal nincs is különösebb probléma, de mit vártak az USA-ban? Hogy jön majd az eddig pályát csak elvétve látó Garappolo és kijátssza minden idők talán legjobb irányítóját? Olyan döbbenettel írják le azt, hogy Tom Brady “túlragyogta” a fiatal QB-t, mintha ez valami szenzáció lenne. Pedig lássuk be, nagyon kevés QB van a ligában, akit Brady ne múlna felül gyakorlatilag bárhol és bármikor.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!