Connect with us

Hír

Nem megy olyan könnyen a pass rush Atlantában

Vic Beasley szájából hangzottak el eme kritikus szavak, első sorban saját teljesítményére utalva. Az újonc pass rusherek nagyon ritkán tudnak azonnal villantani, de ennél jóval többet vártak a szakértők és a rajongók is Beasley-től.

 

100515-falcons-photos-CC45

 

“Nem működik a pass rush. Be kell menjek az összes videóelemzős meetingre, elemezni a saját és az ellenfelem játékát, majd ki a pályára, és minden elméleti dolgot átültetni a pályára. Néha elég frusztráló tud lenni.  Csak azt tudom, hogy még sokat kell dolgoznom a játékomon. Tudom mit vártak el tőlem a draftolásom óta, de ez nem okoz számomra nyomást. Csak csinálom tovább a dolgomat, és egyszer majd úgyis megfelelek mindenkinek.” – nyilatkozta az ESPN.com-nak.

 

Beasley játékán rengeteget dolgozik a Falcons, Dan Quinn vezetőedzővel az élen, ám nem könnyítette meg felkészülését egy vállrándulás, ami miatt egy pár hétnyi edzést ki kellett hagynia a nyáron. A védelmi guru idén átmozgatta a linebacker sorba is egyes felállásoknál, de egyelőre még nem találták meg a hozzá tökéletesen passzoló helyet. Nemrég leszerződtették Dwight Freeney-t, hogy mentora legyen a tehetséges játékosnak, csakhogy Freeney háta megrándult az egyik edzésen, egyes hírek szerint legrosszabb esetben 1-2 hetet is kihagyhat. És ha már sérülések, az eddig sem a pass rusháról híres atlantai gárda a már említett Freeney mellett Adrian Claybornt is elvesztette a Dolphins elleni találkozón, akinek a vállával voltak problémák, így Beasley-nek hamar fel kellene nőnie a feladathoz.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!