PODCAST      KERESŐ

Podcast
4

Triple Coverage #33 – NFC beharangozó

Végre kezdődik a szezon, mi pedig be is harangozzuk az egészet nektek az egy évessé váló podcastünkben! Beszélünk minden egyes csapatról és megnézzük, hogy a Vegasban meghúzott over/under line-okhoz képest hány győzelmet várunk tőlük. Az NFC-vel kezdünk, holnap jön az AFC is.

 

triplecoverage

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot mp3-ban, vagy az egyes csoportok neveire ugyanígy csak az adott divízióét.

 

NFC North

 

NFC East

 

NFC South

 

NFC West

 

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: katonadani

 • szulfid

  a Packers részéhez:

  Egyikőtök emlegette a sok “Ha”-t.
  Igen kérdéses dolgok abban igaza van. Kár, hogy nem sokkal utána a kérésre, hogy sorolja a csapatokat akik elverik majd a Green Bayt, nyomott egy “Seahawks, Vikings meg 2-3 random simán összejöhet”-t. Ez nem egy büdös nagy “Ha”?
  Félreértés ne essék én is könnyen el tudok képzelni 5-6, akár több vereséget is a Sajtfejűeknél, de amikor valaki ilyen részrehajlóan alkalmaz érvelési technikákat, akkor az ember könnyen gondolhatja azt, hogy az illető inkább csak szeretné látni, hogy igaza lesz, mint, hogy valós indokok alapján feltételezné azt.

 • minden jóslás egy büdös nagy HA :D Az, hogy a csapat körül mennyi kérdéses dolog van az egy másik fajta HA, minthogy épp ki verheti meg őket – ha lehet így fogalmazni.

 • Jarred

  Ejjj de meghallgattam volna Renningant, amikor a Lionsos résznél beszéltetek.

  Én az NFC-ből elég nagy meglepetést várok idén, sőt addig is elmegyek, hogy egy boldot már most ellövök:
  A Packers-Seahawks-Panthers trióból csak egy fog bejutni a rájátszásba, ellenben a Falcons-Bears-Rams hármasból ketten is.

  Az NFC eastet meg majd pénzfeldobással eldöntöm.

 • chester

  Valszeg elég sűrűn meg kellett volna vágni azt a részt. :D

  Az a bold meg pazar, tavaly én is ellőttem egy hasonlót, hát, nem jött össze. :D