PODCAST      KERESŐ

Podcast
1

Triple Coverage #34 – AFC beharangozó

Végre kezdődik a szezon, mi pedig be is harangozzuk az egészet nektek az egy évessé váló podcastünkben! Beszélünk minden egyes csapatról és megnézzük, hogy a Vegasban meghúzott over/under line-okhoz képest hány győzelmet várunk tőlük. Az NFC után itt van az AFC.

 

triplecoverage

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot mp3-ban, vagy az egyes csoportok neveire ugyanígy csak az adott divízióét.

 

AFC West

 

AFC East

 

AFC North

 

AFC South

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: katonadani

 • Jarred

  A Brownstól én is javulást várok, de nem idén lesz nekik az a kitörős szezonjuk. Egy ilyen mélyen lévő csapatnál beletelik egy-két évbe mire eljutnak a középmezőnybe, és onnan az élmezőnybe. A kérdés csak az, hogy a Browns vezetősége rendelkezik-e az ehhez szükséges türelemmel. Eddigi szezonok alapján nem, de talán mostanra megjött az eszük.
  A Patriotsnál amíg Belichick a vezetőedző addig örökre kinézek belőlük 10 győzelmet. Ha meg Brady is ott van, akkor többet is. Ami meg a Billst illeti. Nos két Ryan van náluk, szóval valahogyan biztosan robbanni fognak, a kérdés csak az, hogy pozitív vagy negatív értelemben.

  És egy kiegészítés. A Raiders kapcsán mondtátok, hogy Mack a 2. az egy meccsen szerzett sackek számában(neki ugye 5) és az első 5.5 sack. Nem tudom kire gondoltatok, de amennyire én tudom ebben a kategóriában Derrick Thomas a Chiefs LB-je vezet, aki 1990-ben a 10. héten 7 sacket csinált a Seahawks ellen.
  A poén az, hogy a Chiefs még így is kikapott azon a meccsen hála annak, hogy az offense semmit nem tudott csinálni.
  https://www.youtube.com/watch?v=pUSFq5OatdI