Connect with us

Hír

Abdullah szezonjának jó eséllyel vége

A Detroit Lions running backje, Ameer Abdullah elszakította az ínszalagját a bal lábában, így a csapatnál szinte biztosra vesik, hogy a fiatal futó szezonja véget ért, mondja Adam Schefter.

 

ameerabdullahbarrysanders-vresize-1200-675-high-67

 

Az új IR szabályoknak köszönhetően egy választott játékos, aki IR-re lett téve, később visszatérhet a szezonban. Ebben az esetben hat hét után a játékos már edzhet, de legalább nyolc meccset ki kell hagynia. Ez annyi módosítás a tavalyi szezonhoz képest, hogy most bármikor és bárkit lehet választani az IR-en lévő játékosok közül, míg tavaly már előre fixálni kellett, kit akarnak majd aktiválni a csapatok.

 

Abdullah volt a Lions első számú futója és remekül kezdte a szezont. 18 futásból 101 yardot, valamint 5 elkapásból 57 yardot és egy TD-t szerzett eddig. Sérülése után a Packers ellen már Theo Riddick lett a csapat top RB-je, de futásban nem tudta hozni a szintet (bár a támadófal sem sokat segített neki). Mögöttük Zach Zenner és Dwayne Washington van a depth charton, főleg utóbbi kaphat nagyobb szerepet (fantasyn érdemes talonba felvenni), a Packers ellen elég jól játszott.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!