Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 – #3

Új hét, új remények! Nincs egyszerű dolgunk, mert nagyon kemény meccseket rendeznek a hétvégén (amikről ITT és ITT olvashattok), viszont így is összeszedtünk pár játékost, akinek a kezdetésével vagy padra tételével számunkra kedvező eredményt érjünk el!

 

QB

 

START: Marcus Mariota (v. Raiders)

 

Dec 13, 2015; East Rutherford, NJ, USA; Tennessee Titans quarterback Marcus Mariota (8) catches a touchdown pass against the New York Jets at MetLife Stadium. Mandatory Credit: Vincent Carchietta-USA TODAY Sports

 

A Raiders védelme eddig finoman szólva is ingatag, ez a fantasy fociban is meglátszik. Két forduló után ők engedték a legtöbb pontot az irányítóknak, igaz, az a két QB Brees és Ryan volt. Viszont Mariotát sem írnám le, főleg, hogy bármikor megiramodhat ő is a labdával, ami a tulajoknak csak jó dolog. Run heavy offense ide vagy oda, a Titans még nem szerzett futott TD-t a szezonban, szóval bőven lehet reménykedni egy jó Mariota pontszámban.

 

START: Joe Flacco (@Jaguars)

 

A Jaguars is szépen osztogatja az értékes pontokat az ellenfél irányítóinak, most pedig az olasz csődör és a Baltimore Ravens a soros. Flacco eddig szétpasszolja magát, minimálisan hagyatkoznak csak a futásokra, és hát valljuk be, bőven jó elkapók állnak a rendelkezésére.

 

HAIL MARY: Alex Smith (vs. Jets)

 

A Jets védőfala eddig egészen félelmetes, feljebb viszont rengeteg gond adódik. A csúcsgázsit kapó Darrelle Revist eddig csak az nem égette sz*rrá, aki nem akarta, erre most Jeremy Maclinnek lesz lehetősége. Smith a múlt héten komoly csalódást okozott nekem is, de egy próbát megérhet az ő kezdetése.

 

SIT: Tyrod Taylor (vs. Cardinals)

 

Taylor is felemás eddig két forduló után, most az egyik legkeményebb védelem ellen állhat majd ki. A Cardinals engedte a 3. legkevesebb pontot az irányítóknak összetettben, és látva, hogy ez a Bills egyelőre elég ingatag lábakon áll, nem kockáztatnám meg Taylor kezdetését.

 

SIT: Krik Cousins (@Giants)

 

Kirk kapitány és a Redskins körül egyre forróbb a levegő, ráadásul a csapat sem hasít. Ha akarnak még valamit kezdeni a szezonjukkal, akkor meg kéne nyerniük ezt a csoportrangadót. Csakhogy a Giants költekezése egyelőre beérni látszik, az 5. legkevesebb pontot engedték az ellenfél irányítójának, Drew Breest is sikerült 14,52 ponttal hazaküldeniük, nem túl jó ómen Cousins számára.

RB

 

START: Melvin Gordon (@Colts)

 

melvin-gordon

 

Danny Woodhead kiesésével Gordon maradt az egyetlen használható RB a Chargers rosterén (elnézést a McCluster rajongóktól). Ráadásul az a Colts lesz az ellenfél, akik eddig 195,5 total yardot és 2,5 TD-t engedtek meccsenként(!) az ellenfél futóinak, zene Gordon füleinek, aki idén kilépni látszik a bust jelzőből.

 

START: Matt Forté (@Chiefs)

 

Bolond lenne az ember a szezon 2. legtermékenyebb futóját a padon hagyni, főleg, hogy a Chiefs idén megszenvedett az ellenfél RB-inek levédekezésével.

 

HAIL MARY: Jerrick McKinnon (@Panthers)

 

Peterson sérülésének hála övé lett a meló, ráadásul a nyitófordulóban láthattuk, hogy megfogható ez a Panthers védelem futásokkal. Igaz McKinnon nem egy CJ Anderson, de Zimmer van akkora agyafúrt edző, hogy a Broncoshoz hasonlóan passzoltassa az irányítóját, majd 1-2 nagy futással bevigye a kegyelemdöfést.

 

SIT: Latavius Murray (@Titans)

 

Talán meglepő lehet, bár aki tavaly is mélyebben utánanézett a dolgoknak, az nem csodálkozik, de a Titans futás elleni védelme jó. Annyira jó, hogy fantasyban ők engedték a legkevesebb pontot az ellenfél futóinak, többek között Petersont is 3,1 ponton tartották a nyitófordulóban. A Raidersnél amúgy is a passzjáték kap nagyobb hangsúlyt, Murray teljesítménye attól függ, hogy nekik kell-e menniük az eredmény után, vagy nem.

 

SIT: Thomas Rawls (vs. 49ers)

 

Rawls múlt héten visszatért, majd ismét összeszedett valami nyavalyát. Valószínűleg nem súlyos, de ha nem is ezért, akkor a 49ers védelme miatt nem tanácsos kezdetni, csak max ha ég a ház.

 

WR

 

START: Jeremy Maclin (vs. Jets)

 

maclin

 

Ahogy már Smithnél leírtam, a Jets secondary nem teljesít valami jól idén, Revis nem tud egy az egyben megtartani eddig senkit – igaz javarészt csak akkor, ha hosszú játékokkal próbálkoznak ellene, ami nem igazán Alex Smith sajátossága. Maclin nem a csúcselkapók közé sorolható, de simán lelépheti Revist, Smithnek meg túl sok célpontja nincs.

 

START: Tajae Sharpe (vs. Raiders)

 

A Raiders védelméről is volt már szó, egyelőre az újonc Sharpe tűnik a legéletképesebb elkapónak Tennessee-ben, benne van pár nagyobb játék, amihez Sean Smith-ék könnyen asszisztálhatnak.

 

HAIL MARY: Tavon Austin (@Bucs)

 

Aki nagyon bátor, annak nagyon tudom ajánlani. Nehéz belőni a Bucs védelmét, mert eddig két olyan csapat ellen játszottak, akik elég nagy veszélyt tudnak kelteni a levegőben. Nos, a Rams ettől nagyon messze van, de Austin játékában nem csak az elkapások vannak benne mert nem tud elkapni, hanem a futások is.

 

SIT: A.J. Green (vs. Broncos)

 

A Broncos secondaryt csak nagyon kevesen tudják meghülyíteni, kiváló játékosok állnak Wade Phillips rendelkezésére. Greent múlt héten a Steelersnek is sikerült megfognia, igaz ott az időjárás is a segítségükre volt, most vélhetően arra sem lesz szükség, szinte mindig lesz Greenen valaki, ami az ő értékét csökkenti a héten.

 

TE

 

START: Eric Ebron (@Packers)

 

ebron

 

A tight end poszt sosem hálás a fantasyban, nehéz ide ajánlani valakit, mert kvázi bárkinek dobhatnak a redzone-ban egy TD-t, nem kell ahhoz nagy névnek lenni. Ha valakit mégis ajánlanék, az Ebron, a Packers orra alá Rudolph és Thomas is borsot tört az első két fordulóban.

 

HAIL MARY: Coby Fleener (vs. Falcons)

 

Fleener eddig totális bust, nem ezt vártuk egy Brees által használt tight endtől. Most viszont talán itt az esély tőle egy nagyobb pontszámra, a Falcons adta ugyanis a 2. legtöbb pontot az ellenfél tight endjeinek.

 

SIT: Charles Clay (vs. Cardinals)

 

A Cardinals eddig nem kegyelmezett egy TE-nek sem, ez alól vélhetően Clay sem lesz kivétel.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!