Connect with us

Hír

K*rvára befoghatnátok, ha támadunk

Immáron tétmeccsel is felavatták a Vikings új stadionját, ráadásul egy csoportrangadón aratott Packers elleni győzelemmel. Az új létesítmény gyönyörű, hangulatos – és kellően hangos is, utóbbira panaszkodott Alex Boone, a Vikings guardja is, elég, khm, őszintén.

 

Minnesota Vikings offensive guard Alex Boone stretches during warmups before a preseason NFL football game against the Seattle Seahawks, Thursday, Aug. 18, 2016, in Seattle. (AP Photo/Elaine Thompson)

 

“Félelmetes az új otthonunk, a közönség fantasztikus! Amikor a védelmünk van a pályán, az valami eszméletlen, megsüketülsz körülbelül. Ugyanakkor ha mi, a támadók vagyunk fent, igazán kussolhatnának. Nem tudom szebben megfogalmazni, baromira idegesítő.” – Mondta Boone, majd folytatta.

 

“Nagyon zavaró a stadion akusztikája, sokszor nem halljuk milyen játékot is hívtunk. Már annak is örülünk, ha a snap countot meghalljuk, ezért is volt pár false startunk a meccsen. Az, hogy így épült meg a stadion, arról természetesen nem a szurkolóink tehetnek, csak mondom, hálásak lennénk, ha k*rvára befognátok a támadásainkkor.”

 

Így kér egy igazi úr!

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!