Connect with us

Hír

Evans visszatért a Saintshez

Jahri Evansnek kalandos offseasonje volt. Egyrészt kivágta a Saints az egykor a liga legjobbjának tartott guardot, akit előbb leigazolt, majd kivágott a Seahawks. Most azonban visszatért korábbi csapatához.

 

i

 

A 33 éves Evans eddig egész karrierjét a New Orleans Saintsnél töltötte. 2006-ban a 4. körben került kiválasztásra, 2009-re pedig a liga egyik top3-as guardjává vált, 2010-ben a Saints egy 7 éves, 56,7 milliós rekordszerződést adott neki. Hatszoros Pro Bowler, ötszörös All Pro (négyszer első csapatos) és igazából nem volt baj a játékával, egyszerűen az anyagiak miatt kellett tőle elbúcsúzni.

 

A Saints most visszahozta a 153 mérkőzésen kezdő guardját, csak hát hova? A szerződtetése előtt úgy nézett ki a dolog, hogy Andrus Peat kezd a baloldalon, Tim Lelito a jobbon, és mindkettőjük cseréje Senio Kelemete lett volna. Lelito jó volt tavaly és folyamatosan fejlődik, Peat pedig első körös volt 2015-ben. Evans így elég nehéz helyzetben van, viszont biztos, hogy szinte minimális pénzért írt alá, mert a Saintsen kívül senkinek nem kellett.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!