Connect with us

Hír

Goodell: Igazam volt a Deflategate-tel kapcsolatban

Annak ellenére, hogy számos bizonyíték van rá, hogy nem, Roger Goodell mégis úgy úgy gondolja, hogy helyesen járt el a Labdaleeresztős-botránykor.

 

436bd916a2df432e86247bf534281f24-436bd916a2df432e86247bf534281f24-0

 

Két éve, mielőtt a New England Patriots Super Bowlt nyert, a csapat az Indianapolis Coltsszal játszott a rájátszásban. A Patriots az első félidőben (amikor amúgy teljesen kiegyenlített volt a játék) a szabályosnál puhább labdákkal játszott. Ezt a Coltsnál észrevették, jelentették az esetet, majd a Patriots bucira verte őket a szabályos keménységű labdákkal. Ám az ügynek lett folytatása és egy igen nagy színjáték kerekedett belőle.

 

Először is elvettek a Patriotstól a 2016-os első körös pickjét, majd Goodell négy meccses eltiltást akart adni Bradynek, mert “inkább tudott a labdák leeresztéséről, mint nem”. Bradynek eközben megsemmisült a mobilja, fellebbezett az ítélet ellen, majd Goodell is fellebbezett és így tovább. Az egész egy hatalmas cirkusz lett, amiből végül Brady jött ki vesztesen. Ennek kapcsán az NBC-től megkérdezték a commissionert, hogy mit gondol, jól kezelte-e az ügyet:

 

Igen, 100 százalék!” – válaszolta Goodell. “Nagyon fárasztó volt a folyamat, de volt egy független vizsgálatunk. Minden játékosra, minden csapatra ugyanazok az előírások és szabályok vonatkoznak. Nincs külön szabályzatunk a sikeres csapatok és híres játékosok számára.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!