Connect with us

Hír

Gyémántot talált a Lions?

A Detroit Lions győzni tudott az Indianapolis Colts otthonában az első fordulóban, elsősorban a támadósornak hála. A 35 pontot kapó védelem nem volt a helyzet magaslatán, igazából egyetlen játékost lehet kiemelni a közülük: Kerry Hydert.

 

spt091216-colts-andrew-luck-vs-lions_w540

 

A defensive tackle-ből defensive endé alakított Hyder 2014-ben, draftolatlanul került a ligához és Jets gyakorlócsapatában töltötte az évet. Idén januárban igazolta le a Lions és bár semmi különöset nem mutatott az első három előszezonmérkőzésen, mégis rajta maradt a 75 fős rosteren. Az utolsó, Bills elleni mérkőzésen azonban három sacket szerzett, ezzel kiharcolta magának az 53-as kerettagságot.

 

A Colts ellen Hyder is nevezve volt az aktív keretbe, a depth chart 4. helyén a klasszis Ziggy Ansah, illetve Wallace Gilbery és Devin Taylor mögött. 22 snapet volt a pályán, a legkevesebbet négyük közül, mégis ő játszott messze a legjobban. Kétszer is bezsákolta Andrew Luckot, ráadásul ő volt az egyetlen. A PFF szerint a nyolcadik legjobb defensive end teljesítményt nyújtotta a héten. Ettől persze még nem kell elájulni, de ígéretesen mozgott, ha így folytatja, akkor egy nagyon hasznos pass rusher specialista lehet belőle. A Titans ellen minden esetre minden adott, hogy tovább folytassa a menetelést a ranglétrán.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!