Connect with us

Hír

Gyűrűt ígértem neki, ez az egy célom

Thomas Davis már nem mai gyerek, ezzel ő is tisztában van. Na meg azzal is, hogy bár kiváló játékos, mégsem volt gyűrű az ujján, pedig tavaly már nagyon közel volt hozzá. Ám nem maga miatt sajnálja a leginkább a februári vereséget.

 

Thomas Davis Cikk

 

“A célom, ami a teljes pályafutásomat is jellemezte, hogy olyan alázattal játsszak, amilyennel csak tudok. De azzal is tisztában vagyok, hogy 12 évnyi robot után már a Super Bowl is a szeme előtt van az embernek, főleg ha még nem nyerte meg azt. Nagyon szeretnék a tulajdonosunk, Jerry Richardson ujjára egy gyűrűt húzni, jobban mint a sajátoméra. Megígértem neki, és én mindig igyekszem betartani a szavaimat. Februárban sajnos nem sikerült, de idén újra megpróbáljuk!” – hangzott el a Black and Blue Review egyik cikkjében, majd a csapattársaira is kitért.

 

“33 éves vagyok, de egyáltalán nem érzem magam annyinak, de ilyen fiatal társak mellett, mint A.J., Luke vagy Shaq érthető, folyamatosan azon vagyunk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból az edzésen és a meccseken egyaránt, csak így van értelme az egésznek.”

 

Valóban, a Panthers keretén csak kevés változás van, az viszont szíven ütheti Ron Rivera legénységét. Josh Norman tavalyi éve elképesztő volt, ami máig megossza a futballszerető embereket, hogy ez innentől tendencia lesz-e, vagy csak a nagy pénz reményében szedte össze magát. Az biztos, hogy ezzel már Washingtonban foglalkoznak leginkább, ugyanis a Panthers levette róla a franchise taget, amit a fővárosiak ki is használtak. A front7 így is bivalyerős, de Norman tavalyi teljesítményével csak gyengébb lett az a védelem.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!