Connect with us

Hír

Kaepernick eladományozza a mezeladásokból származó bevételeit

Colin Kaepernick úgy tiltakozott a feketék elleni rendőri túlkapások ellen, hogy előbb ülve, majd térdelve hallgatta végig a nemzeti himnuszt. Ez sokaknak nem tetszett, nemrég Roger Goodell is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, ugyanakkor rengeteg ember kiállt Kaep mellett, amit a mezeladások bizonyítanak a legjobban.

 

 

Kaepernick az utóbbi két évben nem hozta még azt a szintet sem, ami csak Blaine Gabbert legyőzéséhez kellene a kezdő pozícióért folyó harcban. Nem is nagyon szerették a rajongók San Franciscóban, meg úgy általában, nem fogytak a mezei. Aztán megtörtént a himnusz alatti tüntetés és hirtelen ő lett az egyik legfelkapottabb név. Jelenleg az ő 100 dolláros piros mezei fogynak a legjobban a boltokban (míg a fehér a 12. legkeresettebb), többet adtak el a múlt héten belőle, mint az előtte lévő nyolc hónapban összesen. A 49ers irányítója pedig tovább üti a vasat, és ha a játékával nem is tud kitűnni, mostani cselekedeteivel biztos szerez magának pár új rajongót:

 

Meg szeretném köszönni mindenkinek, aki kimutatta a szeretetét és a támogatását felém. Rengeteget jelent! Nem hittem volna, hogy emiatt (himnusz alatti tüntetés) ennyire megnőnek majd a mezeladások, de ez megmutatja, hogy az emberek hisznek abban, hogy mindenkinek jár az egyenlő bánásmód és az igazságosság. Az egyetlen módja, hogy megháláljam ezt a rengeteg támogatást, hogy a mezeladásokból nekem járó pénzeket felajánlom a közösség javára. Hiszek az emberekben és abban, hogy képesek vagyunk változást hozni“.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!