Connect with us

Hír

Mindent bizalmat megkap Siemian

Minden támogatást megkap Trevor Siemian, a címvédő Denver Broncos másodéves kezdőirányítója. A tavalyi draft hetedik körében kiválasztott játékos egy ACL szakadásból felépülve rögtön a mély vízbe kerül, ám Denverben odáig vannak a srácért.

 

Denver Broncos quarterback Trevor Siemian (13) takes the field prior to an NFL preseason football game against the Los Angeles Rams, Saturday, Aug. 27, 2016, in Denver. (AP Photo/Jack Dempsey)

 

“Trevor karrierje most kezdődik igazán, és szeretném, ha jó élményekkel gazdagodhatna. Micsoda lehetőség számára! Egy 7. körben kiválasztott fiatal srác, erre rögtön a címvédő csapatot irányíthatja. Edzőként nem győzőm mondani az újaknak, hogy dolgozzanak keményen, mert az edzésen nem számít, hogy te első körös vagy vagy draftolatlan, ha jól teljesítesz, akkor játszol. És íme, Trevor az ékes példa erre.” (Gary Kubiak, HC)

 

“Csípem Trevort. Már tavaly is szimpatikus volt, már akkor mondtam a srácoknak, hogy jó lesz rá figyelni, és tessék. Nagyon össze van rakva fejben, nyugodt, elkötelezett, ilyennek kell lennie egy irányítónak, alig várom, hogy élesben is láthassam.” (Brandon Marshall, ILB)

 

“Trevor A srác. Rengeteg bizodalmam van benne, és tudom, hogy képes megugrani ezt a nagy akadályt. Jelenleg övé a meló, mert megérdemelte, megdolgozott érte, és mindenki azon van, hogy segítsen neki, edzőktől keresztül játékosokon át mindenki. Az egész csapat várja már a percet amikor pályára léphet.” (John Elway, GM)

 

“Ez király! Trevor olyan eltökélt mint én, és ilyen csapattársakkal nagyon jó játszani. Remélem tudja a 13-as, hogy rám bármikor számíthat!” (CJ Anderson, RB)

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!