Connect with us

Hír

Nagytakarítás van Tennessee-ben

Új seprű jól seper, tartja a mondás, ennek élő példáját láthatjuk most a Tennessee Titans csapatánál is. Az idén kinevezett GM, Jon Robinson az előző rezsim elég magasan kiválasztott játékosait kezdte el kiszórni, tegyük hozzá, nem érdemtelenül.

 

receivers600-111215

 

Az első áldozat az elkapó Dorial Green-Beckham volt, a balhés életű, kiváló fizikumú játékost Philadelphiába cserélték el, ezzel lemondva a 2015-ös draft második körében kiválasztott játékosról. Az ellenérték a guard/tackle Dennis Kelly volt, hogy ezért-e vagy sem, de ma a szintén G/T Jeremiah Poutasi is laptára került, őt ahogy DGB-t is, a 2015-ös drafton választotta ki magának a Ruston Webster által menedzselt franchise, csak őt a harmadik körben.

 

A szórás itt nem ért véget, továbbra is a támadóoldalon maradunk. Ma lett hivatalos, hogy a cut sorsára jutott Justin Hunter elkapó is, őt a 2013-as második körében került Tennessee-be, valamint a korábbi, szintén második körös Bishop Sankey is új csapatot kereshet magának. Ezzel (egyelőre) négy olyan játékosról is lemondott a klub, akikért korábban igen magas pickeket áldoztak az elődök.

 

A pótlásról azonban nem kell aggódni. Poutasi helyét a már említett Kelly veheti át a rosteren, DBG és Hunter helyett érkezett a draftról Tajae Sharp és a szabadügynök piacról a veterán Andre Johnson és Rishard Matthews is, futó posztra ugyanezen mód szerint erősítettek a Derrick Henry (idei draft 2. kör) – DeMarco Murray (trade) duóval, nem mondhatnánk, hogy rosszul jártak.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!