Connect with us

Hír

Nem jöttek be az utóbbi két draft magas pickjei

Összeszedtük a legnagyobb nevű, lapátra került játékosokat. Azonban nem szabad elfelejtkezni azokról a magasan kiválasztott játékosról sem, akik ilyen-olyan okok miatt csúnyán befürödtek az NFL-ben.

 

Nov 24, 2014; Detroit, MI, USA; New York Jets tight end Jace Amaro (88) against the Buffalo Bills at Ford Field. Mandatory Credit: Andrew Weber-USA TODAY Sports

A Jets például elküldte a 2014-ben a második körben szerzett tight endet, Jace Amarót. Amarót Eric Ebron után a második legtehetségesebb játékosnak tartották a posztján, ezért is áldozott ilyen sokat érte a Jets. Újonc évében 38 elkapást mutatott be 345 yardért és két TD-ért, a tavalyi évet pedig teljesen kihagyta, most kivgta a Jets.

 

A Lions több drágán megszerzett játékostól is megszabadult, pontosabban az új vezetés kiselejtezte a régi által hozott embereket. Köztük van a tavaly negyedik körben megszerzett Gabe Wright (DT), akiért a Lions egy 2016-os harmadik kört adott az Eaglesnek. A játékos egy évig bírta, hét meccsen játszott, összesen 6 tackle-t szerzett. A tavalyi harmadik körös corner, Alex Carter is repült, ő még pályára sem érkezett lépni az alapszakaszban. Kisebb meglepetésre a Lions a tavaly 14 meccsen játszó, 12-n kezdő DT-t, Caruan Reidet is elküldte, akit szintén régi menedzsment draftolt még 2014-ben.

 

Nem járt jobban Louis Nix sem, akit két éve a Texans szerzett meg a harmadik kör legelején. Az igen tehetséges nose tackle azonban sérülései miatt nem tudott pályára lépni, egy év után repült. A Giants még adott neki ugyan esélyt tavaly, de egyszerűen alkalmatlan volt rá, ezért immáron munkanélküli a korában az első körbe várt tehetség.

 

Bár nem az utóbbi két évben került a ligában és nem is magas cetliért, de a Seahawks kivágta Sealver Siligát. A Super Bowl győztes DT a Patriotsban hiába játszott többnyire jól, mégsem volt maradása.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!